inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledám práci na doma

Kategorie: Domácí práce

Jsem prakticky nevidomí a rád bych si přivydělal nějakou tu korunu domácí prací. Nabídněte mi práci, kterou bych mohl i bez zraku zvládnout. Děkuji za nabídky, odepíši všem.
Hledám práci na doma
Podobné inzeráty
Hledám pracovní pomoc na navolávání
Hledám pracovní pomoc na navolávání leadů. Nabízím flexibilní práci s ohodnocením dle dohody( procenta z úspěšných obchodů). Práce vhodná především maminky na mateřské dovolené nebo studenty, kteří si chtějí přivydělat. Podmínky: 1. 18 let. 2.schopnost komunikace se zákazníky 3. nebát se odmítnutí. 4. Umět pracovat s excelem, wordem. Před zahájením spolupráce bude nutná schůzka, abychom si navzájem sdělili podmínky a mohli si projít proces práce. Pokud máte zájem a chcete se dozvědět více informací, neváhejte mě kontaktovat.
Pečovatelka
Dobrý den, hledám pro maminku po úraze mozku empatickou, zkušenou a absolutně spolehlivou asistentku z Brna a okolí. Maminka je bez pomoci druhé osoby nepohyblivá. Jde výhradně o péči, nezahrnuje domácí práce a vaření Hledám pečovatelku na výpomoc, pokud vypadne stálá pečovatelka 150 Kč/hod Pokud máte zájem, prosím napište, zavolám Děkuji Jelínková
Hodinový manžel Kroměříž – Prostějov
Mladý, perspektivní, výkonný 29-let starý pomocník. Nabízím služby běžných domácích prací potažmo i ty více náročnější. Zvládnu Vám v domě či bytě přivrtat poličky, vyměnit sifon, utáhnout kapající kohoutek, opravit panty od dvířek, vyměnit steřelá těsnění nebo třeba opravit rozbitý termostat. Zvládám také náročnější práce jako např. sestavení nové skříně, pokládka nové dlažby (menší terasa) či výměna prasklých kachliček. Sestavím Vám nábytek do pokojů, novou postel, poseču trávník, ořežu stromy (v tom jsem specialista) nebo Vám pro úsporu Vašeho drahocenného času třeba vysaji nebo odvezu auto do servisu či myčky. Pokud máte pomalý notebook, rozchodím Vám jej a zrychlím. Pokud máte jiné přání, tak jen stačí napsat oč jde a jistě se domluvíme. Zkrátka montáže, demontáže, povolit, vyměnit, utáhnout nebo opravit. Po dokončené práci místo uklidím a po případné výměně poškozeného komponentu takovou věc za Vás i vyhodím. Cena za službu: - 1.h/300,- - další započatá půlhodina už 125,- + doprava (pouze cesta k Vám - čili levně) V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Poptávám pečovatele/ku o seniora.
Hledám pečovatelskou službu na pomoc s péčí o dědečka. Jedná se o pomoc v domácnosti s dědou s parkinsnem. Pomoc přebalovat, mýt, převlékat, pomoc na vozík a podobně. Více info mailem.
Pečovatelka
Hledám pečovatelku pro svoji maminku v pracovní dny od 8.00 - 14.00.
Pravidelný úklid domu a žehlení
Hledám paní/slečnu na pravidelný úklid domu a občasné žehlení. Lze uklízet např 2x za týden (2-3hod) nebo 1x za týden větší úklid.