inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledám práci na Posuvku

Kategorie: Doprava a logistika

Dobrý den hledám práci na posuvku 90 kub.
Můžeme vozit jak paletové zboží tak i sypký materiál.
Jsme firma ze Svitav a hledáme práci na 1-2 dny v týdnu po ČR.
Za případné nabídky předem děkuji
Hledám práci na Posuvku
Podobné inzeráty
Hledáme práci
Dobrý den. Hledám práci řidič vzv s ubytovanim-samostatný pokoj. Práci hledám v celé ČR. Tel: , .
hledám práci řidič dodávky do 3,5t
Hledám práci řidiče dodávky do 3.5t,Dodávku k práci používám už 10 let takže nějaké zkušenosti mám po české republice.Spíše mě láká si vyzkoušet mezinárodní dopravu ale nemám zkušenost.Jsem ze Zlínského kraje,děkuji předem za každou nabídku.
Hledám práci řidiče skupiny B
Dobrý den, hledám práci řidiče sk. B Zkušenosti mám s mezinárodní dopravou i vnitrostátní. Nehledám práci v balíkových službách 12 let řidičský průkaz bez nehod Výpis z karty řidiče Výpis z trestního rejistříku DPČ/DPP/HPP nezáleží mi na tom, mám invalidní důchod, ale jsem na biologické léčbě, takže dokážu pracovat na plný úvazek, nevadí mi noční, víkendy ani svátky, jediná podmínka je vydělat si alespoň 25 000,- v čistém. NEHLEDÁM turnusy, nevadí mi občas přespat v autě, pokud se pojede někam daleko, ale týden trávit v autě nechci. Zlínský kraj (Uherský Brod, Uherské Hradiště a okolí) Budu rád za jakoukoliv nabídku, stačí napsat na whatsapp, email, sms, děkuji.
Hledám práci
Skoro 62 letý, zdravý a spolehlivý hledá práci řidiče.Dlouholetá praxe na sólu do 12 tun na vnitru i mezinárodce. Hledám dobře ohodnocenou práci, nabízím spolehlivost.Veškeré doklady mám. Jediný problém je exekuce.
Hledám práci
Hledám práci řidiče C-MKD ,praxe plachta 12 t -Balkán,EU,ř.p.C,psychotesty , zákl.ADR. Nástup možný 1.5.,případně dle domluvy v druhé polovině dubna
Hledám práci řidič B C automechanik údržbář atd
Dobrý den jsem 44lety od Poděbrad a hledám práci jako řidič nejlépe skupiny B max C automechanik údržbář atd.Ridicsky průkaz skupiny A B C CE T profesní průkaz v tuto chvíli propadlý.Praxe na stavbě údržbě rozvozy.V případě vašeho zájmu zašlu podrobnější životopis na email.Nastup možný ihned Děkuji a přeji hezký den