inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledám práci tantrické masérky

Kategorie: Brigády

Dobrý den, hledám práci nebo brigádu jako tantrická masérka mám zkušenosti cca.3 roky z toho 1 rok v zahraničí. V Norsku, Dánsko, Německo. Provozují klasickou tantru z technikou nuru, lomi-lomi, stimulační masáž. Hledám něco v Královéhradeckém kraji.
Hledám práci tantrické masérky
Podobné inzeráty
Hledáme kolegyni na tantra/celostní masáže
Hledáme do našeho kolektivu novou kolegyni na tantrické masáže do našeho zavedeného salonu poblíž centra Hradce Králové. Náš salon se specializuje na tantrické a celostní masáže, které nabízíme všem svým klientům. Tito klienti se k nám rádi vracejí a zajišťují tak stabilní příjem, který je vyplácen po každé směně. Salon je umístěn v klidné lokalitě nedaleko centra Hradce Králové a je to tak zajímavé místo nejen pro klienty, ale i masérky, když si chtějí odpočinout u nějakých volnočasových aktivit. Práce je vhodná pro ženy a dívky s příjemným vzhledem. Stejně je vhodná nejen pro zkušené masérky, ale i nadšené začátečnice, které samozřejmě rádi zaškolíme a vše potřebné vysvětlíme. Nabízíme práci v zaběhlém salonu se stálou klientelou, kde zároveň nabízíme: • Stabilní a skvělý kolektiv • Vysoké výdělky formou provizí z každé masáže • Volbu směn podle tvých možností, jsme flexibilní :) • Možnost přespání na salonu • Možnost zajištění profi focení • Odměna za doporučení nové kolegyně 3.000,- Po zaučení a vzájemné spokojenosti nabízíme možnost navýšení provize, kterou si z každé masáže odneseš. :) Pokud Tě náš inzerát zaujal, neváhej a napiš nám na naši e-mailovou adresu Do zprávy nám napiš něco bodů o sobě a do přílohy přidej pár svých fotek. Budeme se těšit na nové tváře do našeho kolektivu! :) Tým Euphoria Time
MASÁŽE TANTRICKÉ
☏ +420 Spolupráce v oblasti tantrických masáží. Chceš se stát součástí našeho týmu? Do našich masážních salónů v Táboře a v Poděbradech ze stálou klientelou hledáme ženy a dívky ve věku 18/45 let, které by rády pracovaly jako tantrické masérky. Co nabízíme: Rodinné zázemí a pohodu přátelský kolektiv. Plně vybavený masážní salón v klidném, příjemném prostředí a prostorem pro relaxaci. V době masáží možnost ubytování. Kompletní zaškolení a certifikované vzdělání, se vším rádi pomůžeme. Tvůj finanční výdělek záleží jen na tobě, kolik energie a času chceš masážím věnovat. Co požadujeme: Příjemný vzhled, vystupování a empatii. Chuť se učit novým věcem zodpovědnost a spolehlivost. Vhodné i pro studentky, či maminky na mateřské nebo právě pro ženy, které se chtějí věnovat masážím naplno. Chceš zkusit něco nového nebo naopak jsi již zkušená masérka? Kontaktujte nás a my ti rádi po telefonu zodpovíme všechny tvé otázky. Nemáš co ztratit, maximálně získat! ???? MAGICKÝ DOTEK TANTRY Telefon +420
Práce e. masérky (možné i bez praxe)
Do soukromého bytu v Praze hledám kolegyni masérku (i bez praxe). Jedná se o rozmazlující masáže pro pány s ručním happy endem. Velmi příjemné výdělky každý den. Klientela je na vysoké úrovni a práce je v moc pěkném zrenovovaném prostředí. Hledám pohodovou slečnu/paní, se kterou si sedneme i po přátelské stránce, aby nás to spolu v práci bavilo. Co u Tebe uvítám: zodpovědnost, příjemné vystupování a upravený vzhled. Můžeš být i bez zkušeností a praxe. Jestli Tě inzerát zaujal a zajímá Tě blížší info, napiš mi prosím soukromou zprávu nejlépe na telefon +420 .
Hledám manuální přivýdělek ke své práci
Dobrý den, hledám si manuální přivýdělek ke své práci. Časově bych mohla jeden týden v pondělí 7-12/13 + víkend (časově po domluvě), druhý týden mohu pondělí - pátek v čase 7-12/13. Zkušennosti s prací na pc, ŘP SK. B (vlastní auto), prodej v potravinách, práce na farmě, práce ve skladu... Nabízení energií ani oslovovani lidí (telemarketing) apod. nehledám, jen seriózní manuální práci. Kontakt: cleverlinka@ nrbo SMS na tel.
Tantra nebo body to body masérka
Do našeho masérského studia přijmeme Tantra masérku . Hledám sympatické dívky, ženy, studentky ve věku 20-40let na tantrické masáže v Brně. Požaduji: soběstačnost, zodpovědnost, spolehlivost, slušné vystupování. Nabízím: flexibilní pracovní dobu, slušné jednání, výplata denně. Nejedná se o poskytování žádných s*xuálních služeb navíc. Praxe výhodou, ale není podmínkou. Ráda se vším pomůžu a zaškolím. Vhodné i pro začátečnice. Výdělky cca 50 000-70 000 měsíčně, dle odpracovaných dní. Pro více informací mi můžeš napsat nebo volat na tel. č. .
Hledám brigádu,stavební práce a ostraha objektů.
Hledám brigá negramotný sháním brigádu,nenabízím brigádu.Hledám pomocné práce na stavbě,stěhování,vyklízení bytů,pomoc při výměně krytin na střeše,bourací práce,výkopové práce menšího rozsahu,montáž nábytku,úklidové práce atd. Prodej ve stánku,mám potravinářský průkaz. Je mi 33 let,vyučen truhlář.Jsem silný,dochvilný a spolehlivý.Od 200 Kč hodina až po 300kč hodina dle druhu a obtížnosti práce.Vynášení sutě-nízký stavební kontejner ke kolenům 2600kč.Celá Praha.Peníze v den práce vždy po práci.Nedělám na IČO a HPP.Nemám zájem o pohovory,domluvíme se po telefonu.Ostraha dočasně uzavřených objektů-penziony,hotely a rekreační střediska.Mzda a plat dohodou.V případě zájmu se ozvěte na tel..