inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledám spolubydlícího

Kategorie: Podnájem, spolubydlící

Hledám spolubydlícího do bytu 2+1-samostatný pokoj,společná kuchyně+ příslušenství v Litovli Tři Dvory. Pracujícímu muži, tel.
Hledám spolubydlícího
Podobné inzeráty
Nezařízeného pokoje hledáme spolubydlícího
Od 1.4.2023 do pronájmu do nezařízeného pokoje hledáne spolubydlícího muže v bytě 3+1.V pokoji je pouze pohovka.Lokalita Praha 5 -Lužiny.Pěšky 10 minut od stanice metra Lužiny.V blízkosti bytu je supermarket Billa,Lidl,Albert,Penny a obchodní centrum Lužiny.V bytě je pračka,lednička,mikrovlnka a vysavač.Měsíční nájemné činí 8 834,- kč včetně poplatků + internet 100,- kč.Vratná kauce 6 668,- kč.
Student hledá spolubydlícího Brno-Královo Pole,Vodova
Student hledá spolubydlícího do bytu 1 kategorie plně zařízeného vč. pračky. Kamarád ukončil studium. Volné od 1.2.2023. Při zájmu zavolejte na telefon. Děkuji
Hledám podnájem Brno spěchá
Hledám spolubydlení, podnájem pokoje, garsonky, v Brně a blízkém okolí, bez RK, levně, může být i u starších lidi, nebo zdravotně postižených, pomohu s nákupem, vyperu, uklidím. Spěchá, nejlépe St. Lískovec, bydlím tady, nebo trasa tramvaje č.8. není podmínkou. Jsem žena 60 let, slušná, pracující, tolerantní, čistotná, pozitivního myšlení. Požadují soukromí, čistotu a klidné spaní, Do 8500,-kč. Domácí chce pronajmout celý byt, pro mne dost finančně náročné, z toho důvodů hledám něco jiného. Lokalita: Brno, je možné i blízké okolí. Trvalé bydlení nepožadují. Prosím o slušné a seriózní nabídky. tel.
Hledam
Dobry den hledam samostaty pokoj
Hledám pronájem pokoje od 13.3.2023 Praha
Hledám pronájem pokoje v Praze pro studentku VŠ od 13.3.2023 na 3 měsíce. Původem Indka nyní žije v Itálii. Za 7000 Kč měsíčně
Hledám pronájem pokoje v Praze nebo v okolí na pár dnů
Hledám pronájem pokoje (nebo skromného místa na přespání) NA PÁR DNů v týdnu/v měsíci během tohoto semestru u někoho, kdo má volné místo nebo odjíždí na víkendy pryč nebo potřebuje nějakou výpomoc. Chtěla bych jezdit do Prahy jen na několik dnů v týdnu. Jsem velmi nenáročná, flexibilní, slušná, spolehlivá. Přesnější termíny a cena jsou na domluvě. Prosím jen seriózní nabídky.