inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledáme externího projektanta

Kategorie: Stavebnictví

Hledáme externího kolegu pro tvorbu technických zpráv a vyřizování povolení k demolicím. Platba vždy za každou práci na ruku. Dlouhodobě po celý rok, možnost ihned začít na nových zakázkách
O práci na stavbách prosím nevolejte!!!.
Hledáme externího projektanta
Podobné inzeráty
Architekt/projektant RMBA Architekti Čeladná
Hledáme spolehlivého pracovitého kreativního architekta/architektku/projektanta/projektantku, pro kterého/kterou je stavařina vášní. Malý ateliér s malými i velkými projekty (bytové domy, veřejné budovy a interiéry, restaurace, hotely, rodinné domy a bytové interiéry) v různých projektových stupních. Nabízíme kreativní a rozmanitou práci v přátelském kolektivu v našem studiu v kavárně Kovárna v Čeladné. Nabízíme práci na fulltime, v ateliéru v Čeladné (Beskydy), s možností občasných homeofficů. Těšíme se na spolupráci. Kontakt , ondrej@ RMBA Architekti s.r.o.
Stavební dozor: Praha a Středočeský kraj s výdělkem až 67000
Stavební dozor: Praha a Středočeský kraj s výdělkem až 67 000kč Nabízíme příležitost přivýdělku a flexibilní pracovní podmínky! Sháníme začínající i zkušené profesionály v oboru Stavební dozor. Dostáváme zakázky především pro kontrolu novostaveb a rekonstrukcí po celé Praze a blízkém okolí. Pokud máte zkušenosti se stavebním dozorem a potřebnou praxi, tak se nám určitě ozvěte. Místo: Praha a Středočeský kraj Termín: Ihned Mzda: záleží na rozsahu projektu Vhodné pro: OSVČ, Absolventi, Důchodce Firma: Adam Technology s.r.o. IČO 09360735 E-mail: adam@ (kontaktujte nás výhradně e-mailem) Web: /stavebni-dozor-registrace Pro bližší informace nám na sebe nechte své kontaktní údaje a my se Vám sami ozveme. Požadujeme: Schopnost pracovat samostatně, vlastní zajištění dopravy, zkušenosti v oblasti realizace staveb (praxe na pozici technického dozoru, stavbyvedoucího, projektanta, …). Vysokoškolské vzdělání stavebního nebo architektonického směru a 3 roky praxe při provádění staveb nebo středoškolské vzdělání stavebního směru s maturitní zkouškou a alespoň 5 let praxe při provádění staveb. Nabízíme: Zakázky přesně dle vašich požadavků a časových možností. Možnost zajímavého přivýdělku. Možnost nových zakázek na stavební dozor. Dlouhodobá spolupráce. Určujete si sami, kdy a jakou zakázku vezmete. Platíte jen provizi z uskutečněných zakázek.
Projekt - rekonstrukce RD
Hledám šikovného projektanta rodinných domů. Rozsah práce dle dohody: - příprava, asistence při zpracování nebo konzultace PD - komunikace s úřady (nebo výpomoc při ní) - orientace v programu Zelená úsporám výhodou - autorizační razítko, nebo možnost jej zprostředkovat, výhodou Aktuálně se jedná o 3 projekty rekonstrukcí v různé fázi rozpracovanosti. Seriózní jednání. V případě oboustranné spokojenosti možnost další spolupráce.
PROJEKTANT ELEKTRO - i absolvent
Přijmeme projektanta elektro, zkušeného, i absolventa SŠ elektro. Projektovat naučíme. Požadujeme zájem o práci, snahu se vše naučit co nejdříve. Nabízíme příjem 35.000 - 59.000 + praktické benefity, které příjem výrazně navýší. Nabízíme zázemí stabilní firmy, pracovní perspektivu, výhodnou pracovní dobu, pracoviště ve Stodůlkách, příjemné pracovní prostředí v nevelkém mladém kolektivu.
Elektro projektant
Přijmeme na pracovní pozici elektro projektanta. Jsme firma zabývající se FVE. Nástup možný ihned na HPP nebo dle domluvy.
Elektro projektant
Baví Vás projektování? Orientujete se v programu AutoCad nebo máte chuť se v něm naučit? Chcete být u zrodu moderních instalací, nových technologií a produktů? Být součástí jedinečných a kreativních projektů? Jste samostatný, pracovitý a pečlivý? Přijmeme do pracovního poměru elektro projektanta. Jaká bude náplň vaší práce * projektování elektroinstalací, FVE a automatizace * navrhování technického řešení * projekční práce v programu AutoCad * zpracování technické dokumentace a zpráv * výkazy, výměry, soupisy materiálu Jaké požadavky na vás budeme mít * SŠ/VŠ elektrotechnická nebo podobného zaměření nutností * znalost projekčního prostředí Autocad nebo ochota se učit * spolehlivost, pracovitost, pečlivost * vysoké nasazení, samostatnost, odpovědnost, ochota se rozvíjet Co vám za odvedenou práci nabízíme * práce v mladém a přátelském kolektivu * nové moderní zázemí a sídlo stále se rozvíjející společnosti * 5 týdnů dovolené + 4 sick days * příspěvek na pojištění * vzdělávací kurzy a školení * příspěvek na stravování a dobré espresso na pracovišti * vybavení pracovního místa * platové ohodnocení dle získané praxe a dovedností až 70.000 Kč, 13. plat, příspěvek na rekreaci * nástup dle dohody * možnost práce na HPP nebo OSVČ Co pro vás bude výhodou * praxe v oboru * dobrá znalost SW Autocad * zkušenost s Loxone případně podobnou automatizací * znalost fotovoltaické problematiky a praxe Chcete se stát součástí nadšeného týmu? Zašlete Váš životopis na Těšíme se na setkání s Vámi!