inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledáme kombajnéra / obsluhu pro Lexion 550

Kategorie: Zemědělství

Přijmeme na sezonu 2023 kombajnéra pro obsluhu kombajnu CLAAS Lexion 550.
Působíme v olomouckém kraji.
Více info na tel. nebo e-mailem.
Hledáme kombajnéra / obsluhu pro Lexion 550
Podobné inzeráty
hledáme kombajnéra pro sezónu 2023
Nabízíme sezonní práci a to obsluha kombajnu Claas Lexion 560 lišta 7,5 Claas Lexion 570 lišta 9 Claas Lexion 600 Terra track lišta 9 Claas Lexion 760 Montana lišta 9,3 Náplň práce: Kompletní seznámení se strojem a jeho předsezonní příprava, následné 2 měsíce žní, řádné zaškolení odměna za posečený ha. Budeme se těšit na Vaše odpovědi :-). Práce je vhodná pro člověka co miluje kombajny, tato technika ho fascinuje, je to náročné a tato práce musí bavit jinak to nemá smysl. Požadujeme: - bydliště ve Zlínském kraji, případně Morava - nekuřák - fyzická zdatnost - dodržování bezpečnosti práce - zájem o technické prvky, co jak funguje - manuální zručnost, technická zručnost - aktivní přístup k práci, kvalita odvedené práce - spolehlivost - KOMUNIKATIVNOST - praxe na strojích Claas výhodou Nabízíme - odměna úkolově za posečený hektar - společná příprava kombajnu - kvalitní zázemí - dobrý kolektiv Mzda/plat: Dohodou, nadprůměrný příjem
Kombajnér 2023
Hledám kombajnéra a obsluhu překladacího vozu na letošní sezonu 2023. Kombajny Claas Lexion (770,660,6800), traktor Claas + překladací vůz HORSCH. Práce cca od konce června do konce srpna (sklízíme - Maďarsko, Slovensko, Moravu, Vysočinu). Požadujeme: ŘP sk. T a B. Ubytování a strava všude zajištěna. Nadprůměrný výdělek.
Obsluha sklízecí mlátičky Claas Lexion 8700
Statek Miroslav, a.s. hledá do svého týmu kolegu nebo kolegyni pro obsluhu sklízecí mlátičky Claas Lexion 8700 a pro ostatní práce související se zemědělskou činností. Požadujeme spolehlivost, preciznost, praxe v oboru výhodou. Potřebné školení zařídíme. Nabízíme HPP, stabilní zázemí společnosti a odpovídající ohodnocení. Kontakt: K. Poul (agronom), tel. , email: info@, web:
Claas Lexion 760 obsluha, žně 2023, traktorista, řidič
Hledám obsluhu kombajnu Claas Lexion 760 na žně 2023, v plánu je začít na západě Slovenska a přes Moravu udělat domácí žně na Vysočině. Kombajn je vybaven systémy jako Cruise pilot, Cemos automatic,claas cam, GPS navigace, výnosové mapy, vlhkoměr tyto systémy bych chtěl využívat. U výnosových map může dojít i k smluvní povinnosti mapy tvořit. Kombajn má Vario lištu 9m s výbavou na řepku. Více informací na telefonu nebo emailu.
kombajner
hledám kombajnera na claas lexion 670 ,praxe podmínkou
Kombajner
Přijmeme na sezónu 2023 zkušeného kombajnéra pro obsluhu sklízecí mlátičky CLAAS. Požadujeme: ŘP sk.B, T a zkušenosti s obsluhou sklízecí mlátičky. Nabízíme: výhodné platové ohodnocení dle odvedené práce a zkušeností, práci s nejmodernější technikou. Působíme převážně v Moravskoslezském kraji. Pro bližší info volejte: