inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici řidič

Kategorie: Doprava a logistika

Hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici řidič
Jsme česká rodinná dopravně-logistická společnost působící v Praze.
Požadujeme:
- zdravotní způsobilost
- smysl pro zodpovědnost
- řidičské oprávnění sk. C (E výhodou)
- dopravně psychologické vyšetření
- průkaz profesní způsobilosti řidiče
- karta do digitálního tachografu
Nabízíme:
- práci ve stabilní společnosti
- mzda vyplácena každý měsíc pravidelně
- možnost profesního růstu a zvýšení kvalifikace, včetně zajištění školení ADR
- pracovní oblečení
- pracovní doba od pondělí do pátku
- moderní vozový park
- pracovní poměr na dobu neurčitou
- mobilní telefon s neomezeným tarifem
Typ práce:
- řízení nákladních vozidel, zejména se jedná o paletovou přepravu (žádné balíky)
Nástup možný ihned nebo dle dohody.
Mzda 40 000 - 43 000,- CZK NETTO
Hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici řidič
Podobné inzeráty
Řidič/řidička kamionu – vnitro-pravidelná práce, denně doma
Dobrý den. Jsme malá, rodinná firma a rádi bychom přijali do našeho kolektivu nového kolegu nebo kolegyni na pozici řidiče/řidičky kamionu na hlavní pracovní poměr. Jedná se zejména o pravidelnou práci mezi mladou Boleslaví a Mělníkem. Tedy práce hlavně mezi dvěma místy, nakládka/vykládka z části zadem, z části bokem, při nakládkách/vykládkách v Mělníku pro urychlení řidič pomáhá paleťákem. Jezdí se denně většinou 2 jízdy, časově to zabere průměrně okolo 12-13 hod denně, někdy ale i více. Na tuto pozici hledáme slušného, samostatného a hlavně spolehlivého člověka, požadujeme řidičský průkaz skupiny C+E, profesní průkaz, kartu do tachografu. Ideální bydliště Mladoboleslavsko, nebo na trase do Mělníka. (není ale podmínkou); vozidlo standardně parkujeme v Dolním Bousově 29 404, ale po dohodě je možné parkovat v místě bydliště (preferujeme ale hlídaný areál). Nabízíme slušné a seriózní jednání, práci v rodinné firmě, jistou mzdu, vozidlo v dobrém technickém stavu. Mzdu uvádím pouze orientačně – více upřesním v telefonické/osobní komunikaci.
Dispečer
Máte obchodního ducha a v komunikaci s ostatními se cítíte jako ryba ve vodě? Jsme týmem profesionálů, který svoji činnost zakládá na odborných znalostech a zkušenostech v oboru přepravy farmacie a ostatního zboží v teplotním režimu. Hledáme do svého týmu zodpovědného člověka na pozici dispečer. Do našeho přátelského kolektivu rádi přivítáme kolegu s aktivním přístupem k práci, který nečeká, až mu někdo práci přidělí, ale je schopný samostatně plnit stanovené povinnosti. Budete důležitým článkem našeho týmů, protože na Vás bude záležet, jak dobře bude odvedená práce v naší firmě. Každodenní komunikace s řidiči je samozřejmostí. Čím se dále budete zabývat v průběhu dne? •Budete aktivně vyhledávat objednávky od zákazníků a zpracovávat jejich cenovou nabídku •Převezmete zodpovědnost za zabezpečení bezchybného transportu zboží od nakládky po vykládku •Povedete administrativní agendu k jednotlivým přepravám Na co se můžete těšit? •Zaškolení a odbornou pomoc od zkušených kolegů s mnohaletou praxí •Práci na HPP •Mobilní telefon a počítač Pokud se domluvíte anglicky slovem i písmem a máte prokazatelně praxi na pozici dispečer, můžete to být právě Vy, koho hledáme. Vidíte se na této pozici? Pak nám zašlete svůj životopis na email eliska.kocourkova@
Řidič C + E
Táborská firma hledá do svého týmu nového kolegu/kolegyni na pozici řidič nákladního vozidla - pro tandem i solo. Požadujeme: Řidič nákladního vozidla - řidičské oprávnění C a E nebo jen C. Co vás čeká: Jedná se především o tuzemskou dopravu s minimálním počtem přenocování. Předpokládaný nástup: Dohodou, možnost také ihned. Požadované řidičské oprávnění C a E, profesní průkaz, digitální karta do tachografu.
hledáme řidiče sk C,E
Hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici řidič na dvě pravidelné linky 1/ vnitrostátní linku - západní čechy, 2/mezinárodní linku Jsme česká rodinná dopravně-logistická společnost působící v Praze. Požadujeme: - zdravotní způsobilost - smysl pro zodpovědnost - řidičské oprávnění sk. C,E výhodou) - dopravně psychologické vyšetření - průkaz profesní způsobilosti řidiče - karta do digitálního tachografu Nabízíme: - práci ve stabilní společnosti - mzda vyplácena každý měsíc pravidelně - možnost profesního růstu a zvýšení kvalifikace, včetně zajištění školení ADR - pracovní oblečení - pracovní doba od pondělí do pátku - moderní vozový park - pracovní poměr na dobu neurčitou - mobilní telefon s neomezeným tarifem Typ práce: - řízení kamionu, zejména se jedná o paletovou přepravu (žádné balíky) Nástup možný ihned nebo dle dohody. Mzda 50 000 CZK NETTO
Hledáme řidiče sk.C - brigádníka
Hledáme nového kolegu/kolegyni na pozici řidič Jsme česká rodinná dopravně-logistická společnost působící v Praze. Požadujeme: - zdravotní způsobilost - smysl pro zodpovědnost - řidičské oprávnění sk. C (E výhodou) - dopravně psychologické vyšetření - průkaz profesní způsobilosti řidiče - karta do digitálního tachografu Nabízíme: - práci ve stabilní společnosti - mzda vyplácena každý měsíc pravidelně - možnost profesního růstu a zvýšení kvalifikace, včetně zajištění školení ADR - pracovní oblečení - pracovní doba od pondělí do pátku - moderní vozový park - pracovní poměr dohodou - mobilní telefon s neomezeným tarifem Typ práce: - řízení nákladních vozidel, zejména se jedná o paletovou přepravu (žádné balíky) Nástup možný ihned nebo dle dohody.
Příjmeme řidiče C+E rozvoz námořních kontejnerů
Rádi přjmeme do našeho týmu jednoho kolegu(kolegyni) na tahač + návěs kontejnerové šasí. Jedná se o rozvoz kontejnerů z terminálu Praha 10 Uhříněves. Práce od pondělí do pátku. Ideální bydliště Praha a blízké okolí, střední čechy dle dohody. Práce nenáročná, žádné kurtování apod. Pravidelně se opakující práce. Dle dohody možné jízy do zahraniční / příhraničí. Jen vážní zájemci, kteří mají kladný vztah k práci řidiče(řidičky) mají prokazatelné zkušenosti v tomto oboru. Hledáme kolegu(kolegyni) do party. Nabízíme stálé a dlouhodobé zaměstnání: - mzda vyplácená pravidelně na Váš účet - staří vozidel je v průměru do 6 roků - všechna auta mají mýto na fakturu - pravidelný servis v našem servisu tahač i návěs - důchodové připojištění - benefit v podobě zvýhodněné ceny PHM - a jiné výhody - vozový park: Mercedes,Iveco, Renault, Podmínky pro přijetí: - Ř.P. sk. C+E, - trestní bezúhonost - slušné chování - praxe na kontejneru není podmínku, zaučíme!! - psych. vyšetření a odpovídající zdravotní stav - platnou zdravotní prohlídku - profesní způsobilost - karta řidiče el. tachograf - pojištění hmotné odpovědnosti pro výkon povolání řidiče, v případě zajistíme - ADR průkaz výhodou. Na nový auta nepřemlouváme a odměny jsou u nás také jasně dané. Ano, peníze až na druhém místě :-) Pro nás je důležité na první místě, že Vás práce řidiče (řidičky) baví, naplňuje a odměnou za tento koníček je Vám domluvená výplata nejpzději 18. den v měsíci. Pro více informací neváhejte volat. Platové podmínky jsou od 37 500 Kč čistého + PŘÍPLATKY na této práci (až 53 000Kč čistého). Pro více informací nás neváhejte kontaktovat telefonicky. Detailně probereme osobně na pohovoru - který je podmínka, případně posílejte životopis na vladyka@ Nástup dle dohody.