inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledáme odpovědného zástupce pro agenturu práce

Kategorie: Vzdělávání a personalistika

Hledáme odpovědného zástupce pro provozování agentury práce.
Podmínkou je VŠ a 2 roky doložitelné praxe při zprostředkování zaměstnání (náborář zprostředkovatelské agentury práce, Úřadu práce) a nebo SŠ a 5 let praxe ve zprostředkování zaměstnání. Práci je možné vykonávat z domova, časově nenáročné. Úvazek je plánován na 20 hodin týdně/home office. Můžete pracovat odkudkoliv v ČR.

Klíčová je praxe ve zprostředkování zaměstnání v personální agentuře nebo úřadě práce.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat!
Hledáme odpovědného zástupce pro agenturu práce
Podobné inzeráty
Nabízím odpovědného zástupce - garanta pro agenturu práce
Nabízíme výkon funkce odpovědného zástupce pro personální agenturu nebo agenturu práce. Pomůžeme také případně s vyřízením povolení ke zprostředkování zaměstnání na Generálním ředitelství Úřadu práce.
Hledám odpovědného zástupce pro personální agenturu
Hledám odpovědného zástupce pro personální agenturu (Garant). Povolení A,C Odpovědný zástupce musí mít praxi a oprávnění garantovat živnost. Možná dlouhodobá spolupráce nebo jednorázová odměna. Požaduji: - vysokoškolské vzdělání a 2 roky praxe v zprostředkování zaměstnání - středoškolské vzdělání a 5 let praxe v zprostředkování zaměstnání Nabízím: - zajímavé finanční ohodnocení - práce probíhá z domova a je časově nenáročná nemusíte nikam dojíždět V případě zájmu o podrobnější informace mě neváhejte kontaktovat.
Hledáme odpovědného zástupce pro personální agenturu
Hledáme odpovědného zástupce pro provozování agentury práce - podmínkou je VŠ a 2 roky praxe při zprostředkování zaměstnání a nebo SŠ a 5 let praxe ve zprostředkování zaměstnání - nejlépe na úřadě práce nebo v personální agentuře. Nabízíme flexibilní podmínky v rámci realizace úvazku. Činnost je také vhodná pro důchodce nebo maminku na mateřské dovolené v případě, že splňuje kvalifikační předpoklady.
Odpovědný zástupce agentury práce
Hledáme garanta (odpovědného zástupce) agentury práce. Požadavky: - SŠ nebo VŠ vzdělání - 2 roky (u VŠ) nebo 5 let (u SŠ) v HR oboru. Odměna ve výši polovičního pracovního úvazku. Hledáme po celé ČR.
Garant (odpovědný zástupce) na živnost Zpracování kamene.
Dobrý den. Hledáme odpovědného zástupce pro : živnost Zpracování kamene (kamenictví). ODMĚNA DOHODOU VYPLACENA NA ROK DOPŘEDU.
Chůva v dětské skupině
Učitelka v DS Do naší dětské skupiny na pozici chůva / učitelka v dětské skupině hledáme paní učitelku s láskyplným vztahem k dětem a chutí učit se novým věcem. DS je v moderních prostorách DS má malý kolektiv, zaměřuje se na prvky Montessori a angličtiny, zdravou stravu, kreativní, sportovní, i hudební vyžití. Požadujeme: Čistý trestní rejstřík Český rodilý mluvčí Vzdělání střední pedagogické, kurz chůvy, zdravotnické, nebo sociální Praxe výhodou Výhodou: hra na klavír či jiný hudební nástroj, logopedie, angličtina, dětská jóga. Flexibilita, kladný a trpělivý vztah k dětem, důslednost, příjemné vystupování, kreativita. Pečlivost, schopnost týmové práce, naprostá spolehlivost. Místo výkonu práce: Kancelářská budova Bohunická 493/81 Brno, 619 00 Úvazek dle dohody: částečný, dohoda o provedení práce. Mzda při částečném úvazku: od 14000 Kč Místo vhodné i pro osoby OZP Kontaktní osoba: Adriana Gažiková, , adinka.9@ Nástup: březen/duben 2023 Úvazek dle dohody Prosím přiložte CV, reference výhodou. Děkuji, budeme se těšit!