inzerce, prodej, prodám, bazar

HLEDÁME Pronájem 2+1 / 3+1

Kategorie: Byty

Hledáme pronájem bytu 2+1 / 3+1 v Brně, popř. Lišeň, Vinohrady, kde nyní žijeme, ale není podmínkou.Bohužel pro nás se za půl roku vrací majitelka bytu z Rakouska, takže po dlouhodobém bydlení, hledáme něco jiného. Jsme rodina, malá má 2a 1/4, přítelkyně učitelka v mateřské školce, já sportovní trenér. Budeme moc vděční za jakékoliv nabídky.
HLEDÁME Pronájem 2+1 / 3+1
Podobné inzeráty
Hledáme pronájem menšího bytu v Praze
Dobrý den, jsme seriozní pracující manželé středních let. Abstinenti. Bez dětí a zvířat. Od r. 2015 jsme bezproblémově žili v pronájmu.Z důvodu prodeje bytu majitelky hledáme nový, poklidný pronájem standardního bytu 2+kk nebo 2+1 bez hlučných sousedů. Pronájem minimálně na 1 rok. Lokalita nerozhoduje. Hledáme byt s dobrou dostupností MHD.Bez provize RK. Za nabídku předem děkujeme
JSME RODINA HLEDÁME PRONÁJEM -Praha západ a východ.
JSME RODINA HLEDÁME PRONÁJEM -Praha západ a východ. 1 postižený. Velikost bytu 3+kk nebo 3+1 byt nemusí být nutně bezbariérový. Zvládli by jsme s vozíkem i pár schodů. Ale samozřejmě preferujeme přízemí. Hledáme většinou Praha západ a východ nebo okruh Prahy do 30 km cca. Ideálně Čelákovice, Říčany, Úvaly atd.... Cena komplet max. do 20.000. POUZE OD PŘÍMÉHO VLASTNÍKA . NABÍDKU ZAŠLETE DO FORMULÁŘE S TEL.KONTAKTEM NA VÁS, DĚKUJI .
Pronájem bytu 2+1, Kladno.
Pronajmu částečně zařízený byt 2+1 na ulici Unhošťská, Kladno Kročehlavy. Byt je vybavený novou lednicí, pračkou, myčkou nádobí a novými bezpečnostními dveřmi fy. NEXT. Pronájem je realizován bez realitních kanceláří. Vratná kauce je 50 000 Kč a bude použita pouze pro úhradu škod na vybavení bytu a na úhradu nezaplacených plateb za pronájem bytu. Nezaplacení úhrady za pronájem bytu je důvodem k okamžitému ukončení pronájmu bytu. Byt se nachází v blízkosti zastávky MHD (před domem), autobusu do Prahy (5 min) a vlakového nádraží (10 min). V okolí bytu je několik nákupních center (Kaufland, Lidl, Tesco, Albert). Byt je vhodný i pro dva studenty. Platba za pronájem bytu je 14 000 Kč/měsíc a 4 000 Kč záloha za spotřebu elektřiny, plynu, vody a vytápění. Smlouva o pronájmu bytu je samozřejmostí, tak jako vrácení přeplatků. Podmínkou pronájmu je nekuřák a bez zvířat. Byt je k dispozici ihned po dohodě. Kontakt, prosím, výhradně prostřednictvím formuláře pod inzerátem. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Kladno ★ Adresa: Kladno, Kročehlavy, Unhošťská ★ Podlaží: 2 ★ Celkem podlaží: 3 ★ Plocha užitná: 60 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Lednice, Pračka, Myčka ★ Stav objektu: Velmi dobrý ★ Dostupnost: MHD, Příměstská doprava, Auto, Dálnice, Vlak, Letiště ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Lékař ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Pronájem pokoje v Břeclavi, 15 m2
Nabízím pronájem pokoje v klidné části města Břeclav, avšak nedaleko centra. Jedná se o 1 pokoj pro 1 osobu se společnou kuchyní, koupelnou a wc (společné prostory jsou pro 3 pokoje = 3 osoby). Každý pokoj je částečně vybavený (postel, matrace, křeslo, noční stolek, konferenční stolek, židle, komoda, dle dohody). Jedná se o dlouhodobý pronájem v přátelském prostředí a klidné přírodě. Hledáme slušného a spolehlivého nájemníka. Aktuálně jsou volné 2 pokoje, nastěhování je možné IHNED. Info o ceně na dotaz. V případě zájmu kontaktujte prosím realitní makléřku. ★ Operace: Pronájem ★ Typ nemovitosti: Byt ★ Okres: Břeclav ★ Adresa: Břeclav, Břeclav, Bratislavská ★ Podlaží: 1 ★ Plocha užitná: 15 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Stav objektu: Dobrý ★ Dostupnost: MHD, Auto, I. třída, Vlak ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Nákupní centrum, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Lékař, Kulturní zařízení, Koupaliště ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádne nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Hledáme Pronájem.
Dobrý den, hledáme pronájem ve Ždáře nad Sázavou nebo do 35km / HB nebo i JH.Jsme 3,Já, přítelkyně a její dcera 14 let. Upozornuji, jsme romská rodina ,žijeme ve Ždáře 5let, a chceme tady zustat. Muzeme dolozit kladné hodnocení o placeni najmu.Ted , mame schvalenou kauci 20k od Agrofertu-(Samozřejmě zbytek kauce pokud by byla vyšší doplatíme), jsme slušná bezproblemová rodina. Praci mam.
Hledáme pronájem
Hledáme pronájem bytu 1kk, 2kk nebo 3kk v Uherském Hradišti v části Mařatice, především kasárny a okolí Kauflandu, Akutní prosím nabídněte Slušná rodina nekuřáci absolútně beze zvířat děkujem RK nekontaktovat