inzerce, prodej, prodám, bazar

Hledáme zedníky na dlouhodobou spolupráci

Kategorie: Stavebnictví

Dobrý den,

hledáme zedníky na dlouhodobou spolupráci v okolí města Šternberk. Rekonstrukce rodinných domů, novostavby, atd... Práce na živnostenský list. Řidičský průkaz sk.B výhodou, není však podmínkou.

V případě zájmu nás prosím kontaktujte na .

Stavební Práce Šternberk
Hledáme zedníky na dlouhodobou spolupráci
Podobné inzeráty
Zavedená firma hledá zedníky
Do zavedené firmy hledáme zedníky na dlouhodobou spolupraci. Pokud se orientujes v projektové dokumentaci, máš praxi ve zdění aspoň jeden rok, ses zodpovědný, nemáš problém se učit novým věcem, tak hledáme právě tebe! Místo výkonu práce je Brno a to od 20.3.2023. Ve všední dny po 16:00 prosím SMS, dekuji
Sháníme české zedníky
Dobrý den, sháním zedníky s českým občanstvím a čistým t.r., bezdlužností. Na dlouhodobou spolupráci. Zakázka je nyní na půl roku, po dokončení se přesouvá na další zakázky. Pro více informací volejte Budeme se těšit na spolupráci.
LKW řidič skupina „C“
Jsme firma, která se zaměřuje na převážně německý a rakouský trh. Hledáme stabilní spolupráci, pro lešenářské projekty, hledáme lešenáře, němčináře i řidiče skupiny „C“. Co nabízíme: -Dlouhodobou spolupráci v Německu na různých projektech -Pravidelně vyplácenou mzdu!!! Podle odpracovaných hodin -Zabezpečené a plně hrazené ubytování naší společností, ubytování se Slováky -Možnost nastoupit ihned -Práce na živnost – 18 - 19€/hod. -Možnost vyplacení záloh Co očekáváme: -Platný řidičský skupiny „C“ -Serióznost -Odbornost a chuť pracovat -Dlouhodobou spolupráci -Ochotu pracovat na turnusy Pro více info nás kontaktujte mailem a my se Vám ozveme nebo telefonicky.
Hledáme řemeslníky
HLEDÁME MONTÉRY/ZEDNÍKY!!!! Místo výkonu práce: záleží na domluvě a aktuální nabídce (Praha) Podmínky: - Slušné jednání - Chuť se učit novým věcem - Výuční list - Party ne - ubytování nemáme výhody: - ŘP skupiny B Platové zařazení: záleží na pozici a místě vykonávání práce ( Nebojte se zeptat, sazbu Vám rádi sdělíme) Nabízíme dlouhodobou práci, férový přístup, včasné vyplácení peněz, firemní vybavení,nářadí a mnoho dalšího. Možnost záloh po prvním odpracovaném týdnu. Nebojte se nás kontaktovat na telefoním čísle hovor nebo sms. Děkujeme za Váš čas a těšíme se na Vaší spolupráci!
PARTA UNIVERZÁLNÍCH MONTÁŽNÍCH DĚLNÍKŮ
Hledáme na dlouhodobou spolupráci PARTU UNIVERZÁLNÍCH MONTÁŽNÍCH DĚLNÍKŮ POŽADUJEME - ruční práce - práce s drobnou mechanizací - paličské práce – platná osvědčení - občasné práce ve výšce – platná osvědčení - práce z plošiny / v koši NABÍZÍME - dlouhodobou spolupráci se společností s dlouholetou tradicí - společnost zaměřená především na demoliční práce - práce na území celé ČR - práce na zajímavých technických projektech Nabídky směřujte na MROZEK, a.s. Bystřice 1361, 739 95 BYSTŘICE Dyrčík Lukáš - příprava výroby mobil: + 420 759 899 email: l.dyrcik@ kontakt v pracovní dny 6:00-14:30
Lešenári do zahraničia
Hledáme dlouhodobou a stabilní spolupráci. Jsme společnost, která se zaměřuje na německý pracovní trh. Pracujeme na různých projektech, ať už průmyslová nebo fasádní lešení. Nabízíme stabilní spolupráci. U nás máte jistotu, že svoji mzdu dostanete včas a podle odpracovaných hodin. Pečujeme o ubytování a plně ho hradíme. Ubytování vybíráme s ohledem na soukromí, komfort a partu ubytovaných (se Slováky). Mzdové hodnocení: 18 – 19€/hod. , vyplácená pravidelně! Možnost týdenních záloh. Turnusy: čtyři týdny v Německu, týden doma Konzultace po celou dobu spolupráce, pomáháme také vybavit formulář A1, také umíme zajistit potřebné nářadí. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat, formou mailu, nebo telefonicky. Prosím, do mailu uvést Vaše jméno, kontakt, odkud jste a počet let praxe. Dejte nám o sobě vědět! Těšíme se na spolupráci s Vámi!