inzerce, prodej, prodám, bazar

Hnědé strevice zn.Clarks

Kategorie: Boty

Strevice z pravé kuze,vel.41EU,délka vnitřní stelky je 26cm,výška podpatku je 9cm.Velmi pohodlne,noseny,ale stále vypadají moc dobre.
Hnědé strevice zn.Clarks
Podobné inzeráty
3x NOVÉ střevíce, italské kožené červené (lodičky) vel.38
Prodám troje střevíce! NOVÉ červené kožené italské střevíce v origo krabici, pouze vyzkoušené a k nim náhradní opatky..PC 2.299,-... NOVÉ italské střevíce, pouze zkoušené doma...PC 2.499,-.. mají vyšší platformu..... super stříbrné lodičky obuté pouze jednou.. PC 1.499,-.. mají nějaké škrábanečky, vidět jen velmi zblízka...možnost poslat zásilkovnou...CENA JE ZA VŠECHNY !
3x NOVÉ střevíce, Nové italské sandále na podpadku vel.38
Prodám TROJE střevíce, NOVÉ italské střevíce, pouze zkoušené doma...PC 2.499,-.. mají vyšší platformu...super stříbrné lodičky obuté pouze jednou.. PC 1.499,-.. mají nějaké škrábanečky, vidět jen velmi zblízka.. NOVÉ červené kožené italské střevíce v origo krabici, pouze vyzkoušené a k nim náhradní opatky..PC 2.299,-... možnost poslat zásilkovnou.. CENA JE ZA VŠECHNY !
Nike Air Force 1 low-top Wheat Dark Mocha DC7504-700
ompletně celé nízké tenisky s perforovanou špičkou jsou z kvalitního semiše, který je ve světle hnědé barvě. Semišové překryvy kolem špičky a kolem paty jsou v hnědé barvě. Tkaničky a polstrovaný jazyk jsou ve světle hnědé barvě. Prodyšná a měkčená vnitřní část a stélka boty jsou v tmavě hnědé barvě. Velký Swoosh na obou bocích je ve světle hnědé barvě. Na patě je vyšívaný brand na hnědém překryvu v tmavě hnědé barvě. Pohodlná gumová podrážka Air s prošitím je v hnědé a pryžová podešev s vysokou přilnavostí je v tmavě hnědé barvě. Mám několik velikostí, aktuální dostupnost na dotaz. Osobní odběr možný v Brně nebo přes Zásilkovnu.
Nové baleríny Clarks vel. 37,5
Prodám nenošené semišové baleríny značky Clarks Alicia Allie v bordó barvě s lakovanou mašličkou ve velikosti 37,5. Krásně padnou na nohu, jsou velmi pohodlné a elegantní a kdo zná Clarks, tak ví, že je jednou obuje a už nesundá ;-). V případě zájmu využijte prosím formulář níže nebo uvedené telefonní číslo.
Clarks Originals Desert Boots velikost 40
Clarks Originals Desert Boots Ikonické desert Boots od Clarks. Velmi lehké příjemné na nošení. Velikost uvedena 7UK,coz odpovídá 41, ale sedí jako 40EU. Délka vnitřní stélky 25,5 cm. Barva je olivově hnědá. Boty jsou ve velmi dobrém stavu, skoro bych řekl jako nové. Nesedí mi velikost, proto prodávám dál.
TROJE střevíce, 2X NOVÉ.. Krásné stříbrné lodičky vel.38
Prodám krásné stříbrné lodičky obuté pouze jednou.. PC 1.499,-.. mají nějaké škrábanečky vidět jen velmi zblízka.. NOVÉ červené kožené italské střevíce v origo krabici, pouze vyzkoušené a k nim náhradní opatky..PC 2.299,-... NOVÉ italské střevíce, pouze zkoušené doma...PC 2.499,-.. mají vyšší platformu...možnost poslat zásilkovnou...CENA JE ZA VŠECHNY !