inzerce, prodej, prodám, bazar

Hodiny s hracím strojkem

Kategorie: Doplňky

Prodám funkční hodiny s hracím strojkem a šuplíky.
Hodiny s hracím strojkem
Podobné inzeráty
Hodiny - ruční výroba, masivní dřevo + kov
Nabízím k prodeji vyobrazené hodiny dřevěné nebo dřevo kov. Masivní plné dřevo, masivní plný kov. Hodiny jsou 100 % ruční originál výroba. Ošetřeno EKO nátěry, určené do interiérů. Hodiny jsou, ze zadní části opatřeny očkem, na zavěšení na zeď. Hodiny zle i volně položit na polici. Hodiny lze zaslat poštou nebo osobně předat. Cena: -hodiny č. 1 -700 Kč -hodiny č. 2 -700 Kč -hodiny č. 3 -900 Kč -hodiny č. 4 -1300 Kč -hodiny č. 5 -1300 Kč Tel: E-mail: svec360@ Všechny hodiny jsou vyzkoušené, opatřené, německým, hodinovým strojkem. Hodinky mají plynulý, velmi tichý, chod bez tikání a vyluzování zvuků. ZDARMA: baterie OSTATNÍ dřevařská výroba: -dále nabízím čmelíny, budky pro ptáky (více druhů), krmítka pro ptáky(více druhů), hmyzí hotely (malé, střední, veliké), svícny, hodiny dřevo + kov (více druhů) Vše z masivního dřeva, kvalitně zpracováno EKO nátěry. Fotogalerie, informace a cenu rád poskytnu. Vše lze zaslat poštou nebo osobně předat.
Moderní designové hodiny ve vinařském stylu
Dřevěné moderní designové hodiny jako místo pro uchování korkových špuntů z vín, která do Vás kdy udělala žbluňk. Tyto hodiny jsou zajímavým designovým doplňkem jídelny, obýváku nebo pracovny. O vinném sklípku ani nemluvě. Korkové špunty se vhazují otvorem v přední desce (mezi sklem a deskou) v horní části „láhve“. Otočením hodin vzhůru nohame lze špunty vysypat. Rozměry (ŠxVxH): 23x80x5cm (hloubka je bez ručiček) Hodiny jsou osazeny přesným a tichým hodinovým strojkem na tužkovou baterii (není součástí dodávky). Zavěšení na zeď za horní rám. Hodiny jsou určeny do interiéru. Hodiny jsou vždy zabaleny v kartonové krabici a vystlány bublinkovou fólií. Materiály: Masivní dřevo a překližka + sklo. Ručičky a ciferník – 3D tisk Hodiny lze dodat ve třech barevných kombinacích – modřín, cognac a palisandr. Varianta na fotografiích je palisandr. Vhodné jako svatební dar, dárek k výročí nebo jen tak pro radost. Součástí dodávky je i startovací sada několika korkových špuntů. Cena: 1850,-Kč + poštovné 190,-Kč (ČP - balík na poštu)
Mechové hodiny - Ořech 50 Ø
Designové hodiny v kovové obruči z ořechu evropského a stabilizovaného mechu (Islandský mech - tmavě zelený). Průměr hodin 50cm. Hodiny nejvyšší kvality se švýcarským strojkem z autorizovaného hodinářství. Protože se jedná o přírodní produkt, každé mechové hodiny jsou originál. Design je však dodržován podle předlohy. Islandský mech, který byl použit na tyto hodiny je stabilizovaný, preparovaný. Díky procesům stabilizace a preparace lze zachovat originální vzhled mechu, je barven čistě přírodními barvivy což zaručuje 100% ekologický produkt. Stabilizovaný sobí mech, je vysoké kvality, pochází ze skandinávských zemí, zejména z Finska, je předběžně očištěn, má malé množství nečistot z lesa. Mechohodiny jsou vhodné do většiny typů místností. Nevyžaduje přírodní ani umělé světlo. Aby si mech udržel svou barvu, strukturu a měkkost, stačí zajistit poměrně nízkou vlhkost vzduchu přibližně 40 - 60 %. Hodiny nepostřikujte vodou, nelakujte lakem, nepoužívejte žádné chemické přípravky. Mech i dřevo je 100% přírodní produkt. Jeho vzhled a barva se mohou lišit. Cena 4 290 Kč, možnost prodeje vč. dokladu
Mechové hodiny (hranaté) - Dub + Sobí mech 40x50
Designové hodiny v kovové obruči z ořechu evropského a stabilizovaného mechu (Islandský mech - světle zelený). Rozměry hodin 40x50 cm Hodiny nejvyšší kvality se švýcarským strojkem z autorizovaného hodinářství. Protože se jedná o přírodní produkt, každé mechové hodiny jsou originál. Design je však dodržován podle předlohy. Islandský mech, který byl použit na tyto hodiny je stabilizovaný, preparovaný. Díky procesům stabilizace a preparace lze zachovat originální vzhled mechu, je barven čistě přírodními barvivy což zaručuje 100% ekologický produkt. Stabilizovaný sobí mech, je vysoké kvality, pochází ze skandinávských zemí, zejména z Finska, je předběžně očištěn, má malé množství nečistot z lesa. Mechohodiny jsou vhodné do většiny typů místností. Nevyžaduje přírodní ani umělé světlo. Aby si mech udržel svou barvu, strukturu a měkkost, stačí zajistit poměrně nízkou vlhkost vzduchu přibližně 40 - 60 %. Hodiny nepostřikujte vodou, nelakujte lakem, nepoužívejte žádné chemické přípravky. Mech i dřevo je 100% přírodní produkt. Jeho vzhled a barva se mohou lišit. Cena 3790 Kč, možnost prodeje vč. dokladu.
Magnetické hodiny s tabulí
Magnetické hodiny s tabulí o rozměrech 80x30cm. Hodiny/tabule je tvořena ocelovým plechem a speciálním velmi odolným práškovým lakem, který je vhodný i pro lihové fixy. Povrh je velmi hladký a dobře se na něj píše i se dobře maže. Hodiny/tabuli lze zavěsit na výšku, jak je na obrázcích nebo vodorovně. K tomu slouží závěsná očka (viz foto), která jsou součástí dodávky. Před montáží je nutné zaklepnout do nožiček podle zvolené orientace montáže. Hodiny jsou osazenu velmi tichým hodinovým strojkem na tužkovou baterii (není součástí dodávky). Ručičky jsou z 3D tisku. Lihová fixa a „guma“ není součástí dodávky. Hodiny jsou určeny do interiéru. Balím do bublinkové fólie a následně do kartonové krabice. Cena: 660,-Kč + Doprava přes Českou poštu – balík na poštu (velikost zásilky)190,-Kč.
Magnetické hodiny s tabulí
Magnetické hodiny s tabulí o rozměrech 60x20cm. Hodiny/tabule je tvořena ocelovým plechem a speciálním velmi odolným práškovým lakem, který je vhodný i pro lihové fixy. Povrh je velmi hladký a dobře se na něj píše i se dobře maže. Hodiny/tabuli lze zavěsit na výšku, jak je na obrázcích nebo vodorovně. K tomu slouží závěsná očka (viz foto), která jsou součástí dodávky. Před montáží je nutné zaklepnout do nožiček podle zvolené orientace montáže. Hodiny jsou osazenu velmi tichým hodinovým strojkem na tužkovou baterii (není součástí dodávky). Ručičky jsou z 3D tisku. Lihová fixa a „guma“ není součástí dodávky. Hodiny jsou určeny do interiéru. Balím do bublinkové fólie a následně do kartonové krabice. Cena: 549,-Kč + Doprava přes Českou poštu – balík na poštu (velikost zásilky)190,-Kč.