inzerce, prodej, prodám, bazar

Hodonín, novostavba 3+kk, 402 m2 - novostavba

Kategorie: Nové projekty

Ev.č. E1217BC041-6
Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji poslední novostavbu o velikosti 3+kk a přibližné užitné ploše 100 m2 v Hodoníně. Jedná se o samostatně stojící dům se sedlovou střechou, s plastovými okny. Na fotce je vzorový dům.

Dům je na klíč a je možno si vybrat podlahy, obklady v koupelně a interiérové dveře a bude dokončen začátkem příštího roku.
Vytápění domů je řešeno podlahovým topením. Dům má vlastní vrt a vlastní jímku o velikosti 6 m3. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Průkaz energetické náročnosti budovy byl dodán, třída C - úsporná. Jedná se o lokalitu na okraji Hodonína (směr Rohatec), krásné místo, blízko k přírodě, vhodné k odpočinku. Jde o mimořádnou nabídku, kterou jinde v Hodoníně nenajdete.
Na foto v galerii je vzorový před dokončením.

Hodonín je město ve stejnojmenném okrese v Jihomoravském kraji. Hodonín leží na řece Moravě 60 km jihovýchodně od Brna při hranici Moravy se Slovenskem. Hodonín má veškerou občanskou vybavenost, rozlohu 63,05 km2 a žije zde přibližně 25 tisíc obyvatel.

Při osobní prohlídce bezesporu oceníte kvality i polohu tohoto výjimečného místa. Koupi nemovitosti lze financovat hypotéčním úvěrem, jehož vyřízení Vám rádi zajistíme.
En. náročnost b.: C - Úsporná (120 kWh/m2 za rok)
Hodonín, novostavba 3+kk, 402 m2 - novostavba
Podobné inzeráty
komplex budov občanské vybavenosti
Prodám dvě propojené budovy občanské vybavenosti s vlastními pozemky celkem cca 3700 m/2, z toho cca 1000 m/2 zastavěno. Okolo na pozemcích asfaltové parkoviště. Kolaudace v roce 1985, stavěno pro lidi, ne pro zvířata. Kvalitní stavba z velkých bílých kvádrů, v minulosti zdravotní středisko, diskotéka. Možnost širokého využití, zbudování vinařství, penzionu, hotelu, sídla firmy, jakýchkoli služeb a obchodu, či skladu, možnost veřejného využití. V současnosti možnost žádat dotace na revitalizaci brownfildů, případně z jiných dotačních titulů, které opravu, nebo i nákup pokryjí. Budovy poškozeny po tornádu zničením krytiny střech, částečná nezbytná demolice provedena. Sám na opravu nemám a žádná pomoc poskytnuta nebyla. Přípojky jsou podružné, ale možnost zbudovat vlastní, příp. v v současnosti možnost zbudovat ostrovní systém bez závislosti na dodavatelích. Cena k jednání, v budoucnu spíše poroste a možnost i jiné domluvy, výměny nemovitostí, příp. podíl na projektu apod. Realitky nevolejte, spolupracuji již exkluzivně s MM. Stavba s komerčním pozemkem se nachází v Moravské Nové Vsi, za okrajem obce na klidném místě, při hl. silnici do Hrušek, s pěkným výhledem. Blízkost D2 a měst Břeclav a Hodonín cca 10 km. Klidná a turistická lokalita. Jistota, že okolí (orná půda) jinak nebude zastavěno.
Novostavba na klíč typu Klára 5+kk, 93 m2 s pozemkem (č.2) 5
Cena včetně novostavby, pozemku, IS a DPH, Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej výstavby na klíč tipu Klára 5+kk, 93 m² na klíč v obci Lhotsko u Vizovic s pozemkem o velikosti 510 m², okres Zlín. Pozemek č.2 je mírně svažitý o rozměru cca 20 x 26m. Tento dům se sedlovou střechou je vhodný do nízké okolní zástavby. Jedná se o dřevostavbu, kdy je použita technologie plný Standard s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Svými vnitřními prostory o užitné ploše 93 m² uspokojí nároky na bydlení 4-5 členné rodiny. Vhodná stavba o zastavěném rozměru 8x8m je ideální pro menší nebo úzké parcely. Topení je řešeno podlahovým topením s kombinací rekuperace (řízené větrání) + fotovoltaické panely a baterie - dotace zajištěna. Díky energetické náročnosti je částka na provoz domu velmi nízká. Uvedená cena je za dům, pozemek, základovou desku, realizovanou výstavbu inženýrských sítí, 8 m3 jímky a DPH. Cenou na klíč je myšleno veškeré vyřízení stavebního povolení, připojení k odběrnému místu EON, nájezd k domu, oplocení pletivem z bočních stran o výšce 1,8m, projektové dokumentace a kolaudace. Dům je ještě před kolaudací k okamžitému nastěhování. Obec Lhotsko je vyhledávaná lokalita se skvělou dostupností do okolních Vizovic, Zlína nebo Vsetína. Před lety byl zprovozněn obchvat obce, tudíž se frekvence vozidel v obci snížila o 90 %. Možnost změny stavebního materiálu na zděnou stavbu s doplatkem. Délka výstavy cca 12 měsíců čistého stavebního času. Fotografie domu jsou ilustrativní ". Více typových domů najdete na nebo projekty.24 . V nabízené lokalitě je možné postavit pouze dům se sedlovou střechou a výstavba už dvou domů byla dokončena a právě probíhá výstavba třetího domu. Nabízím možnost si tento typový dům Klára prohlédnout v rozestavěném nebo hotovém stavu! Financování zajišťujeme a můžete také využití našich služeb, při prodeji Vaši nemovitosti, kterou tento nákup a výstavbu zafinancujete. Doporučuji prohlídku pozemku, tak i našich hotových domů. Jedná se o poslední pozemek z této lokality. Doporučuji. Ev. číslo: 29343. Energetický štítek: A (39 kWh/m2/rok).
Novostavba na klíč typu Fresh 4+kk, 100 m2 s pozemkem (č.2)
Cena včetně novostavby, pozemku, IS a DPH, Zprostředkujeme Vám exkluzivní prodej výstavby bungalovu na klíč tipu Fresh 4+kk, 100 m² v obci Lhotsko u Vizovic s pozemkem o velikosti 510 m², okres Zlín. Pozemek č.2 je mírně svažitý o rozměru cca 20 x 26m. Tento dům se sedlovou střechou je vhodný do nízké okolní zástavby. Jedná se o zděnu stavbu, kdy je použita technologie plný Standard s energetickou třídou "A" a nabízí se ve variantě na klíč. Svými vnitřními prostory o užitné ploše 84 m² uspokojí nároky na bydlení 4-5 členné rodiny. Vhodná stavba o zastavěném rozměru 11x9m je ideální pro menší pozemky. Topení je řešeno podlahovým topením s kombinací rekuperace (řízené větrání) + fotovoltaické panely a baterie - dotace zajištěna. Díky energetické náročnosti je částka na provoz domu velmi nízká. Uvedená cena je za dům, pozemek, základovou desku, realizovanou výstavbu inženýrských sítí, 8 m3 jímky a DPH. Cenou na klíč je myšleno veškeré vyřízení stavebního povolení, připojení k odběrnému místu EON, nájezd k domu, oplocení pletivem z bočních stran o výšce 1,8m, projektové dokumentace a kolaudace. Dům je ještě před kolaudací k okamžitému nastěhování. Obec Lhotsko je vyhledávaná lokalita se skvělou dostupností do okolních Vizovic, Zlína nebo Vsetína. Před lety byl zprovozněn obchvat obce, tudíž se frekvence vozidel v obci snížila o 90 %. Možnost změny na dřevostavbu s doplatkem. Délka výstavy cca 12 měsíců čistého stavebního času. Fotografie domu jsou ilustrativní ". Více typových domů najdete na nebo . V nabízené lokalitě je možné postavit pouze dům se sedlovou střechou. V této lokalitě byla dokončena výstavba dvou domů a právě probíhá výstavba třetího domu. Nabízím možnost si tento dům Fresh prohlédnout v rozestavěném stavu! Financování zajišťujeme a můžete také využití našich služeb, při prodeji Vaši nemovitosti, kterou tento nákup a výstavbu zafinancujete. Doporučuji prohlídku pozemku, tak i našich hotových domů. Jedná se o poslední pozemek z této lokality. Doporučuji Ev. číslo: 30589. Energetický štítek: A (35 kWh/m2/rok).
Novostavba bytového domu Sentice u Tišnova - celkem 3 byty
Jako developer a realizátor stavby Vám přímo nabízíme novostavbu bytového domu o celkem 3 bytových jednotkách (2kk, 3kk a 4kk). Bytový dům se nachází v malé obci Sentice v dojezdové vzdálenosti 20 km do centra Brna. Náš projekt nabízí bydlení v cenově dostupném bytě nedaleko Brna, avšak v oáze klidu obklopené lesy a přírodou. Okna jsou navržena a umístěna tak, aby z každého byl vidět les a příroda. K bytu náleží malá zahrádka/terasa o rozloze cca 15 m2, kde je možné například grilovat nebo jen tak posedět a nasát okolní přírodu. Mezi velkou výhodu patří garážové stání a stání ve dvorním traktu, tedy pro každý byt 2 parkovací místa. Takže se nastane, že přijedete odpoledne z práce a nebudete mít kde zaparkovat. Nad garáží se nachází úložné prostory (25 m2), které se dají rozdělit na jednotlivé kóje a využít například pro uskladnění sezónních věcí. V reakci na nastalou situaci na trhu s energiemi, jsem se vydali cestou tepelného čerpadla voda – vzduch, kterým disponuje každý byt, takže není nutné složitě rozpočítávat spotřebu tepla a teplé užitkové vody s ostatními byty. V kombinaci s podlahovým topením a vysokými nároky na tepelné izolace se jedná o velmi úsporné řešení. Voda je napojena na obecní vodovod a do každého bytu je rozvedena přes podružný vodoměr umístěny ve společných prostorách, z důvodu transparentnosti a jednoduchého přístupu. Elektřina je do každého bytu připojena napřímo ze sítě, takže má každý své měření spotřeby. Kanalizace byla v obci nedávno vybudována, takže je objekt napojen na obecní splaškovou kanalizaci. K novostavbě je domluvené zvýhodněné financování. Bytový dům bude dokončený v létě 2023. Aktuálně je již možné navštívit stavbu v našem doprovodu a vidět dispozice a stavební technologie. Dispozice jednotlivých bytů je na fotkách, zde jsou výměry: 4+KK – 105m2 kuchyň + obývák 33,5m2 chodby 14m2 pokoj 1 15,5m2 pokoj 2 14m2 pokoj 3 16m2 šatna 2m2 WC 1,8m2 koupelna 5,3m2 tech. místnost 3m2 3+KK – 90m2 kuchyň + obývák 27m2 Schodiště + chodba 15m2 Pokoj 1 19m2 Pokoj 2 18,5m2 WC 1,8m2 Koupelna 5,5m2 Tech. místnost 3m2 2+KK – 64 m2 Kuchyň + obývák 33m2 chodby 7,5m2 Pokoj 12,6m2 WC 1,5m2 Koupelna 6,5m2 tech. místnost 2,6m2
Projektová dokumentace
Prodám kompletní projekt. Novostavba rodinného domu. Včetně kontaktů na projektanta. Možnost úprav a usazení na pozemek. Dohoda jistá