inzerce, prodej, prodám, bazar

Hokejové kalhoty Salming PRO

Kategorie: Hokej, bruslení

Prodám hokejové kalhoty Salming PRO Pant Velcro Black SR, velikost L. Používané, ale v dobrém stavu. Předání možné v Úvalech u Prahy.
Hokejové kalhoty Salming PRO
Podobné inzeráty
Hokejová taška Salming TEAM BAG - bez koleček ( ÚPLNĚ NOVÁ )
SUPER CENA !! Nabízíme úplně nové tašky Salming ! Tyto tašky jsou na českých eshopech nabízené za 1450,-Kč !! Viz - Osobní odběr možný pouze v Prostějově. Při platbě předem na účet je poštovné jen 100,-Kč ! Při zaslání na dobírku je poštovné 160,-Kč. TATO NABÍDKA PLATÍ DO SMAZÁNÍ INZERÁTU ! POPIS: Sportovní taška Salming Team Bag je ideální volbou každého hráče, který hledá kvalitní tašku na trénink či na zápas. Taška nabízí jednu velkou přihrádku s objemem 165 litrů, uvnitř (na protilehlých stranách) jsou 2 kapsy pro uložení bruslí (z děrované síťoviny) a na boku je také děrovaná přihrádka na doplňky - ručníky a ribana. Díky dvěma popruhům tašku můžete nosit v ruce nebo si jí lehce přehodíte přes rameno. Rozměry: 80x40x52 cm. Něco málo o značce Salming: Zakladatelem této značky byla legenda světového hokeje - švédský hráč Börje Salming ! Salming je švédská firma, která se v současnosti specializuje na vybavení a doplňky na florbal. Za několik předchozích let se dostala tato značka Salming i do poředí při výrobě hokejového zboží.
Profi rukavice Salming MTRX21 - červené (velikost 13" + 15")
ÚPLNĚ NOVÉ PROFI RUKAVICE SALMING MTRX ZA SUPER CENU - SLEVA 50% !! Barva : červeno-bílá. Rukavice nabízíme v těchto velikostech : 1) 13 palců 2) 14 palců - VYPRODÁNO !! 3) 15 palců TOP model profi rukavic Salming za SUPER CENU !! Doporučená maloobchodní cena při uvedení na hokejový trh byla 2990,-Kč ( ) Nejlevnější cena těchto rukavic v českých eshopech je nyní 1990,-Kč !! Osobní odběr zdarma je možný pouze v Prostějově. Posíláme i na dobírku (+160,-Kč). Při platbě předem na účet je poštovné pouze 100,-Kč !! NABÍDKA PLATÍ DO SMAZÁNÍ INZERÁTU !! POPIS: Exkluzivní model - rukavice Salming MTRX21. Tento model je velmi oblíbený i mezi profesionálními hráči. Hrají s nimi například Výborný, Vondrka, Vrbata. Oblíbený 4-roll tvar, pružné napojení kůže prstů na vrchní ochrannou část a velmi nízká váha jsou hlavními vlastnostmi těchto extra pohodlných rukavic. - exkluzivní vysoce odolný polyesterový povrch rukavic - komfortní a antibakteriální vnitřní výstelky - skvěle padnoucí anatomický tvar 4-roll - Palm-Nash v kombinaci s prošívanou NASH kůží v oblasti dlaní pro zvýšení odolnosti Něco málo o značce Salming: Zakladatelem této značky byla legenda světového hokeje - švédský hráč Börje Salming ! Salming je švédská firma, která se v současnosti specializuje na vybavení a doplňky na florbal. Za několik předchozích let se dostala tato značka Salming i do popředí při výrobě hokejového zboží.
PRODÁNO nové Juniorské hokejové kalhoty Bauer Supreme 2S Pro
Velikost s. Modré. Níže přesný POPIS výrobce . Pořizovací cena 4200. Nyní 2800 Kč Juniorské hokejové kalhoty Supreme 2S Pro od Bauer Hockey! Díky anatomickému střihu a ochraně elitní úrovně pomáhají tyto kalhoty hráčům udržet výkon na vrcholu své hry. Počínaje ochranou ledvin a boků na ledním hokeji Supreme 2S Pro, mají tvarované HD pěny a lisované PE vložky. Toto ochranné nastavení poskytuje hráčům ochranu na elitní úrovni a skvělou mobilitu, to vše při zachování neuvěřitelně lehké hmotnosti! Kolem páteře budou hráči plně chráněni nezávislým polstrováním páteře s materiálem Bauer's Curv Composite. Tento profesionální materiál poskytuje hráčům vynikající ochranu v citlivé oblasti spodní části páteře před nárazy, jako je kontrola hole a kontakt s deskami. Stehna hráčů budou také plně chráněna v kalhotách Supreme 2S Pro Ice Hockey Pants díky pěnám Hyperlite HD! Jak název napovídá, tento materiál umožňuje, aby kalhoty zůstaly ultralehké, aniž by obětovaly ochranu na elitní úrovni. Kromě toho kalhoty využívají roztažitelné klíny nohavic a otvory na zip na vnitřní straně stehna, což hráčům umožňuje dosáhnout maximální mobility a flexibility při bruslařských krocích! Vše zakrývá profesionální nylon 8400 s extra vrstvou. Tento materiál je vysoce otěruvzdorný, zvyšuje celkový vzhled a životnost kalhot. Pokud jde o interiér, hokejové kalhoty Supreme 2S Pro mají vložku Thermocore. Tato vložka pomáhá odvádět vlhkost od těla a udržuje hráče v suchu, pohodlí a lehkosti na nohou. To také pomáhá udržet vložky déle čerstvé. V ocasní části jsou použity podložky Poron XRD, což je materiál, který pomáhá absorbovat sílu přímých nárazů, jako jsou pády na led nebo zablokované střely! Pro přizpůsobitelnost využívají hokejové kalhoty Supreme 2S Pro krycí pásek z pěny MD s boční vypínací sponou, která hráčům umožňuje upravit, jak kalhoty padnou kolem pasu. Kalhoty jsou také vybaveny +1-palcovým prodlužovacím systémem, který jim umožňuje vybrat si, jak dlouhé nebo krátké kalhoty jsou na stehnech. Pokud jste hráč, který hledá nejvyšší úroveň pohodlí, střihu a ochrany, nehledejte nic jiného než hokejové kalhoty Bauer Supreme 2S Pro Junior
Hokejový tréninkový dres Salming (červený - XXL) -ÚPLNĚ NOVÝ
NABÍDKA ZNAČKOVÉHO HOKEJOVÉHO DRESU SALMING (červená barva) !! Logo SALMING je na dresu vyšité !! Máme již pouze velikost XXL (délka 90 cm a šířka 65 cm). Nabízíme za velmi dobrou cenu ! Osobní odběr možný pouze v Prostějově. Při platbě předem na účet je poštovné jen 80,-Kč !! Zaslání na dobírku (+ 160,-Kč). POPIS: Hokejový tréninkový dres Salming pro rozlišení hráčů při tréninku nebo amatérském zápase. Dres je vyroben z kvalitního prodyšného 100% polyesterového vlákna. V podpaží a na bocích má materiál větší oka pro lepší odvod potu. Volný střih, u krku s výstřihem do V. Dres je vyroben ze dvou druhů materiálů. Hlavní větší část dresu tvoří materiál s hustým okem s gramáží 180 g/m². V oblasti boku a v podpaží je materiál mnohem více prodyšný s gramáží 120 - 125 g/m². Dres je možno prát v pračce na 40°C. Dresy dodáváme ve velikosti XXL a v barvě bílé, modré a červené barvě.
Hokejový tréninkový dres Salming ( bílý - XXL ) - ÚPLNĚ NOVÝ
NABÍDKA ZNAČKOVÉHO HOKEJOVÉHO DRESU SALMING (bílá barva) !! Pouze velikost XXL (délka 90 cm a šířka 65 cm). Nabízeno za velmi dobrou cenu ! Osobní odběr možný pouze v Prostějově. Při platbě předem na účet je poštovné jen 80,-Kč !! Zaslání na dobírku (+ 160,-Kč). POPIS: Hokejový tréninkový dres Salming pro rozlišení hráčů při tréninku nebo amatérském zápase. Dres je vyroben z kvalitního prodyšného 100% polyesterového vlákna. V podpaží a na bocích má materiál větší oka pro lepší odvod potu. Volný střih, u krku s výstřihem do V. Dres je vyroben ze dvou druhů materiálů. Hlavní větší část dresu tvoří materiál s hustým okem s gramáží 180 g/m². V oblasti boku a v podpaží je materiál mnohem více prodyšný s gramáží 120 - 125 g/m². Dres je možno prát v pračce na 40°C. Dresy dodáváme ve velikosti XXL a v barvě bílé, modré a červené barvě.
Hokejový tréninkový dres Salming (modrý - XXL) - ÚPLNĚ NOVÝ
NABÍDKA ZNAČKOVÉHO HOKEJOVÉHO DRESU SALMING (modrá barva) !! Pouze velikost XXL (délka 90 cm a šířka 65 cm). Nabízeno za velmi dobrou cenu ! Osobní odběr možný pouze v Prostějově. Při platbě předem na účet je poštovné jen 80,-Kč !! Zaslání na dobírku (+ 160,-Kč). POPIS: Hokejový tréninkový dres Salming pro rozlišení hráčů při tréninku nebo amatérském zápase. Dres je vyroben z kvalitního prodyšného 100% polyesterového vlákna. V podpaží a na bocích má materiál větší oka pro lepší odvod potu. Volný střih, u krku s výstřihem do V. Dres je vyroben ze dvou druhů materiálů. Hlavní větší část dresu tvoří materiál s hustým okem s gramáží 180 g/m². V oblasti boku a v podpaží je materiál mnohem více prodyšný s gramáží 120 - 125 g/m². Dres je možno prát v pračce na 40°C. Dresy dodáváme ve velikosti XXL a v barvě bílé, modré a červené barvě.