inzerce, prodej, prodám, bazar

Holandská koza zakrslá

Kategorie: Ovce a kozy

Dobrý den,

prodám kozlíka narozeného 26.01.2023. Kozlík je v tuto chvíli nevykastrovaný, ale cca za dva týdny bude kastrován. V případě zájmu o chovného kozla, je nutná domluva předem. Odběr možný koncem dubna 2023. Vhodný na chov, jako společník ke koni, mazlíček (jejich matka velmi mazlivá a charakterní). Zvyklí na hospodářská zvířata (kůň, drůbež, ovce) a další. Je možné se na kozlíka přijet osobně podívat.

Matka (mix Holandská koza zakrslá a Kamerunská koza) a otec kůzlat (Holandská koza zakrslá).

Kozlík 1500,-
Holandská koza zakrslá
Podobné inzeráty
REZERVACE Holandská koza zakrslá
Dobrý den, prodám kůzlata (1 kozička a 2 kozlíci) narozená 30.09.2022. Kozlíci jsou vykastrovaní. Odběr možný ihned. Kůzlata vhodná na chov (jen kozička), jako společnice ke koni, mazlíčci (jejich matka velmi mazlivá a charakterní). Kůzlata samotná jsou velmi kontaktní a mazlivá. Zvyklá na hospodářská zvířata (kůň, drůbež, ovce) a další. Je možné se na kůzlata přijet osobně podívat. Kozička černá a kozlíci strakatí. Matka (mix Holandská koza zakrslá a Kamerunská koza) a otec kůzlat (Holandská koza zakrslá). Kozička 2000,- Kozlík 1500,-
holandská zakrslá koza
Zookoutek Znojmo daruje kozlíka holandská zakrslá koza, milý domácí mazlíček do dobrých rukou ne na maso. Možno vykastrovat nebo na chov. Společenský, hodný.
Zakrsla holandska koza s PoP
Novy domov hleda krasna zakrsla kozicka(holandska) s PoP. Je ji necely rok. Dale letosni kuzlatka sourozenci (kozicka a kozlik) oba rodice s PoP.
Holandská zakrslá koza kuzlata koza i kozlík prode
Kuzlata narozena v únoru k odběru v polovině dubna 1x kozlík 3000kc 4x koza 4000kc za jednu
Holandská zakrslá koza
Prodam holandské zakrslé kozičku s kuzlatky a kozlika. staří dva roky. Odběr buď jako celek nebo kozlík zvlášť a Koza že třemi kuzlaty zvlášť. Odběr Žarošice tel cena dohodou
Anglonubijská  koza Hnědá koza
Anglonubijská koza Hnědá koza ovce Francouzská Akční cena 1000 Kč kus