inzerce, prodej, prodám, bazar

Holící strojek braun

Kategorie: Epilátory, Depilátory

Nový, nepouzity
Holící strojek braun
Podobné inzeráty
Dámský holící strojek Braun LS5160 použitý
Nabízím dámský holící strojek Braun LS5160 Silk épil Lady Shaver. Použitý, vyčištěný, planžeta by chtěla vyměnit, už není 100%. Navíc v balení 3 nepoužité nástavce (viz foto). 1) Na peeling. 2) OptiShave pro nohy. 3) OptiTrim pro linii bikin 4mm ("hřeben"). Strojek je omyvatelný, provoz na baterie 2x AA.
Dámský holící strojek Braun silk epil
Prodám nový (jednou použitý) holící strojek Braun silk epil. Byl to nevhodný dárek. Je vybaven exfoliačním polštářkem, díky kterému bude vaše pokožka nejen zbavena chloupků, ale i dokonale vyhlazená a zbavená odumřelých kožních buněk. Strojek je voděodolný, má i zastřihovací nástavec. Při plném nabití vydrží 40 min. Možnost zaslání do Zásilkovny nebo Balíkovny, cena 50 Kč.
IPL Braun PL 5154 NOVÝ
Prodám zcela nový, nevybalený, originálně zalepený IPL epilátor Braun PL 5154. Braun Silk-expert Pro PL5154 IPL, bílá/zlatá Dopřejte si dokonale hladkou pokožku s epilátorem Braun Silk-expert Pro PL5154 IPL. Odstraňuje chloupky pokročilou metodou IPL. Zajistí hladkou kůži až na 6 měsíců s viditelným snížením růstu chloupků již za 4 týdny. Jeho výhodou je neustálá automatická optimalizace záblesků dle odstínu pokožky tak, aby bylo dosaženo dokonalé rovnováhy mezi bezpečností a efektivitou. Skvělé 2 režimy pro citlivou pleť vám zajistí pohodlí díky 125 zábleskům za minutu, kdy při klouzavém pohybu po kůži docílí minimálního množství neošetřených míst. V choulostivých oblastech sníží intenzitu světla. Balení obsahuje přesnou, standardní hlavici a holicí strojek Venus Divine. Přesná a široká hlavice zvládne péči od hlavy až k patě. Pro bezpečné cestování i skladování má přístroj své pouzdro. Senzor Skin Pro 2.0 perfektně optimalizuje výkon pro každou část těla. Užijte si skvělou technologii IPL jako ze salónu v pohodlí vašeho domova s přístrojem, který se dokonale přizpůsobí tónu vaší pokožky.
Braun-dámský holící strojek
Prodám dámský holící strojek zn. Braun, použitý cca 5x. Lze předat na trase Vizovice-Zlín.
Braun dámský holící strojek
Dámský holící strojek Braun Silk épil Lady Shaver. Jednou použitý, cena 800 Kč, preferuji osobní předání v Brně
Dámský holicí strojek / depilátor Braun silk epil
Dámský holicí strojek / depilátor Braun Silk epil Super Soft plus. Použitý všeho všudy dvakrát. Součástí je depilátor, nástavec na hlavu, čistící kartáček, napájecí kabel do elektriky, sáček a návod. Možnost osobního předání v Praze 6 Divoká Šárka nebo zaslání poštou jako balíček za 100 Kč či zásilkovnou za 75 Kč. Mohu dodat více jak 780 kladných recenzí