inzerce, prodej, prodám, bazar

Honda Accord

Kategorie: Honda

Dobrý den,
prodám originální koncové tlumiče na Accord 8 gen. 2.4 i-VTEC. Jsou v pěkném stavu. Povrchová koroze, nevysypané, neprorezivělé a s originálními nerezovými koncovkami.

Více foto rád zašlu případnému zájemci.

Dohoda.
Honda Accord
Podobné inzeráty
HONDA ACCORD TOURER 2,4 VTEC 140 kW AT, servis
Prodám sportovně laděné kombi střední třídy HONDA ACCORD TOURER 2,4 i-VTEC 140 kW (190 koní) s automatem, špičková výbava Executive, 12/2005. Jsem celkově druhý majitel od roku 2020, první majitel žil střídavě ve Švýcarsku a ČR. Aktuálně najeto cca 165.000 km. Vše funkční. Kompletní historie, servisní kniha, velký šanon faktur, poslední 2 roky pouze servis Honda. Mnoho nových dílů Honda. Bez investic, STK platná do 8/2023, rád udělám novou před prodejem. Automobil byl v posledních 2 letech v rodinném provozu, převážně na dlouhé trasy, dovolenou. Accord je ve velmi dobrém stavu, pevný podvozek, super motor. Spolehlivý vůz s klasickým automatem s hydrodynamickým měničem – ideální na dlouhé cesty, ale neztratí se ani ve městě, v kopci nepopojede ani o centimetr dozadu, sám se rozjíždí po uvolnění brzdy. Řadí hladce. Servis: Accord po dobu mého vlastnictví jezdil do autorizovaného servisu Honda Denar v Kosmonosích. Servisní knížka je vyplněná a mám také faktury. Servisní úkony v posledních 3 letech stály přes 70.000,-Kč: poslední výměna oleje v motoru (3/2023), výměna oleje v převodovce (6/2021), nové zadní brzdiče, nové kotouče, nové destičky (přední 2019, zadní 2021), oba nové tlumiče výfuku (8/2021), vlnovec výfuku (7/2021), nový kompresor klimatizace+nový výměník+nová náplň (2/2022). Výbava: Xenonové světlomety, automatická dvouzónová klimatizace, ESP, nepoškozené kožené čalounění, dálkově ovládané centrální zamykání, el.okna vpředu i vzadu, 2x ISOFIX, originální autorádio s CD měničem, výškově a podélně nastavitelný volant, elektricky nastavitelná sedadla řidiče i spolujezdce, lepicí sada, posilovač řízení, dělená zadní sedala, síť oddělující prostor pro zavazadla, zadní stěrač, 16palcová kola z lehké slitiny, elektricky ovládané víko 5. dveří. Stav vozu: Automobil má drobné oděrky z městského provozu. Na předním nárazníku se loupal lak, tak jsem jej v roce 2022 nechal přelakovat (foto před lakováním rád poskytnu). Prohlídka možná po telefonické dohodě o víkendech ve Zloníně.
Honda Accord 2.4 automat LPG Stag
Dobrý den. Prodám Hondu Accord se skvělým motorem k24 výkonem 140Kw a automatickou převodovkou . Rok výroby 2005. Najeto 290xxx km. LPG systém Stag po revizi a seřízení. Accord má plnou výbavu co asi mohl mít. napr . xenony(nové výbojky osram) , interiér světlá kůže , el páté dveře funkční i klíčkem na dálku, el nastavitelná sedadla, vyhřívání sedadel, isofix ,střešní okno, premium sound systém s DVD navigací + android rádio. originál rádio dám k vozu. dešťový senzor , tempomat , ovladání rádia na volantu atd.vše funkční Na voze nové přední ramena , zadní tlumiče , go hlavy + originál rozvody a těsnění pod hlavou. Nové poloosy . Obě lambda sondy originál Honda. Novy chladič , termostat, chladicí kapalina Honda, servo olej Honda , olej v automatu oem. + mnoho věcí na které si už ani nevzpomenu Vozidlo vždy dostalo co potřebovalo. Olej a filtry měněny co 10000km. Motor i podvozek je tichý. Velmi pěkný Accord. Hezké pohodlné svezení . Automat po výměně oleje . Řadí hezky plynule a neškube. Dělal jsem si ho sám pro sebe a na dílech se nešetřilo. Teoreticky by měl teď zase dlouho sloužit bez nějakých zásadních problémů. jezdí za 1.8 Kč/km Minimum kosmetických vad. Koroze jen jedno malé místo u zadního lemu. nic hrozného . Jediné co auto potřebuje jsou nové pneu , nebo v lepším případě hezčí kola. Není problém zvednout ho na zvedáku. Nová STK a emise . do 02/25 více info po tel.
Lambda sonda Accord VI 1.8,2.0,2.2 type R
Dobrý den, prodám úplně novou lambda sondu. Kupoval jsem ji na accorda typer h22a7. Zbyla mi po prodeji vozu. Číslo dílu: NGK OZA333-H19 36532-PDE-E01 36532-PDE-E010-M2 Počet vodičů:4 Délka [mm]:450 URČENO PRO VOZIDLA HONDA ACCORD VI (CK, CG, CH, CF), 1.8 i (CG8) [100kW, 1850ccm]HONDA ACCORD VI (CK, CG, CH, CF), 2.0 i (CG9) [108kW, 1997ccm]HONDA ACCORD VI (CK, CG, CH, CF), 2.2 Type-R (CH1) [156kW, 2156ccm] Cena včetně zásilkovny. Nebo osobní převzetí Teplice/Praha
Honda Legend KB2 11/2010
Jedná se o verzi KB2. Najeto 280. Znalcům není třeba vozidlo představovat. Jsem druhý majitel. Vozidlo bylo pravidelně servisováno v Hodně. Klady: - nové horní ramena přední nápravy - kompletní výměna všech kapalin - nová originální baterie - velmi atraktivní barva interieru - doděláno denní svícení Zápory které bych časem řešil: - mírná rez u blatníku Technické info: Motor: 3.7i V6 V-TEC Výkon: 217kW Pohon: 4x4, SH-AWD (Super Handling All Wheel Drive) Vektoring točivého momentu, až 100% výkonu na jednotlivé kolo dle jízdních podmínek Dokonalé při jízdě za mokra, na sněhu Bose audio s 10 reproduktory Aktivní potlačení hluku v kabině Palubní počítač Bi-Xenon natáčecí světlomety Vyhřívané a větrané kožené elektické sedačky Elektricky nastavitelný volant a zrcátka s pamětí Adaptivní tempomat Parkovací senzory a kamera Čtvrtá generace modelu Honda Legend byla představena 7. října 2004 a stala se japonským Autem roku 2004–2005, což je počtvrté za posledních pět let, kdy Honda toto ocenění získala. Jeho zmenšené rozměry oproti modelu třetí generace naznačují návrat k tomu, co dělalo Legend tak populární u první generace, což je sedan nejvyšší úrovně, který nabízí něco jiného než jeho konkurenti. Model 2011 připomíná 25. výročí výroby značky Honda Legend. Honda Legend KB2 interiér Ve snaze reagovat na požadavky trhu, že Legend musí být sedan s pohonem zadních kol s motorem V8, představila Honda technologii pohonu všech kol na modelu Legend, nazvanou "Super Handling All-Wheel Drive" (SH-AWD), která vynesla společnosti Honda japonské auto roku a ocenění Mosuto 2005 Annual RJC technology of the Year. Tato generace modelu Legend je k dispozici pouze s pohonem všech kol Super Handling (Super Handling s pohonem všech kol). Vzhledem k neustálému úsilí o zlepšování produktů v minulých generacích sdílí řada CP3 North American Honda Accord (Honda Inspire na některých trzích) rozvor, délku, šířku a zdvihový objem motoru téměř přesně s touto generací Legend, se sníženou cenou na mnoha mezinárodních trzích. Legenda má sice vyšší úroveň standardních prvků výbavy a volitelné výbavy, ale ne o moc. Funkce Select-Shift byla zavedena u 5stupňové automatické převodovky. Nově navržený J35A 3.5 L V6 byl změněn z 90 stupňů "V", který se používá od prvního motoru C1986A V25 v roce 6, na 60 stupňů a přidán VTEC pro zlepšení účinnosti (M-TEC byl přidán divizí MUGEN, nazývanou "balíček M1"). V kroku, který odráží mnoho "prvenství" zavedených první generací Legend, koňská síla již nevyhovovala omezením výkonu japonského automobilového průmyslu. Model Legend obdržel pro modelový rok 2009 změnu středního modelu (MMC). Více fotek: Cenu nabídněte.
Honda Accord coupe
Honda Accord coupe 1999 Dobrý den, prodám vůz značky Honda. Je to model accord coupe z roku 1999. Barva laku je zelená metal. Auto je upraveno z automatu na manuál kvůli jeho nefunkčnosti. VTP v pořádku. Najeto +- 170t. Je to 3-dveřák. Litráž 2.0 a typ motoru F20B5,benzin. Eko daň zalacena. Na autě jsou nazuté letní ještě v klidu pojizdné gumy. Zařídím technickou. Propadla autu nedávno a už jsem ji, kvůli prodeji, nedělala. Auto má kosmetické vady na laku. Rez,která je typická pro Hondy tady nepozorujeme prakticky žádnou. Auto bylo dlouhodobě predchozim majitelem garazovane.
4x114,3 TRW kotouče a destičky
Brzdy TRW Honda Accord 4x114,3. TRW přední a zadní kotouče 4x114,3 + zadní destičky. Přední kotouče Zadní desky Zadní kotouče Na prodej spěchám pořizovací cena 3.200 Kč. Při rychlém jednání nechám za 1.500 Kč . Převzetí v Mladé Boleslavi a jeho okolí. Není problém zásilku přiblížit.