inzerce, prodej, prodám, bazar

Honda Accord 2.4i- VTEC 140kW Executive

Kategorie: Honda

Honda Accord 2.4i-VTEC 140kW executive, r.v.2005, 288tkm
Výbava: Xenony, ABS, ASR, ESP, aut. klimatizace (dvouzónová), multifunkční volant, palubní počítač, tempomat, el.okna, el.zrcátka (vyhřívaná), el. Sedadla-vyhřívaná přední sedadla (vše v kůži), el. střešní okno, CD přehrávač na 6 CD, centrál, premium sound systém. Je tam vývod z rádia na aux, usb a sd kartu (krabička schovaná v kastlíku u spolujezdce).
Každý rok dělám olej a filtry. Olej si trochu bere jen při točení ve vysokých otáčkách (jako každá Honda)
Auto momentálně stojí (1x týdně ho jdu projet). Na podzim dělané přední poloosy a servořízení + kapalina a řemen.
Na levé straně je uštípnutá krytka ostřikovače světla (viz fotka, co jsem zjišťoval od vrakáčů apod tak stojí okolo 500,-).
Lak by bylo dobré vyleštit vypadala by ještě lépe, nějaké drobné vady laku tam ale jsou.
Je to na snížených eibach pružinách -5cm (originální pružiny k tomu mám), mám k tomu i nějaké díly (brzd. destičky, kotouče a někde doma i plynové vzpěry kapoty).
Je to na zimních pneu, kola jsou 17".
Honda Accord 2.4i- VTEC 140kW Executive
Podobné inzeráty
HONDA ACCORD TOURER 2,4 VTEC 140 kW AT, servis
Prodám sportovně laděné kombi střední třídy HONDA ACCORD TOURER 2,4 i-VTEC 140 kW (190 koní) s automatem, špičková výbava Executive, 12/2005. Jsem celkově druhý majitel od roku 2020, první majitel žil střídavě ve Švýcarsku a ČR. Aktuálně najeto cca 165.000 km. Vše funkční. Kompletní historie, servisní kniha, velký šanon faktur, poslední 2 roky pouze servis Honda. Mnoho nových dílů Honda. Bez investic, STK platná do 8/2023, rád udělám novou před prodejem. Automobil byl v posledních 2 letech v rodinném provozu, převážně na dlouhé trasy, dovolenou. Accord je ve velmi dobrém stavu, pevný podvozek, super motor. Spolehlivý vůz s klasickým automatem s hydrodynamickým měničem – ideální na dlouhé cesty, ale neztratí se ani ve městě, v kopci nepopojede ani o centimetr dozadu, sám se rozjíždí po uvolnění brzdy. Řadí hladce. Servis: Accord po dobu mého vlastnictví jezdil do autorizovaného servisu Honda Denar v Kosmonosích. Servisní knížka je vyplněná a mám také faktury. Servisní úkony v posledních 3 letech stály přes 70.000,-Kč: poslední výměna oleje v motoru (3/2023), výměna oleje v převodovce (6/2021), nové zadní brzdiče, nové kotouče, nové destičky (přední 2019, zadní 2021), oba nové tlumiče výfuku (8/2021), vlnovec výfuku (7/2021), nový kompresor klimatizace+nový výměník+nová náplň (2/2022). Výbava: Xenonové světlomety, automatická dvouzónová klimatizace, ESP, nepoškozené kožené čalounění, dálkově ovládané centrální zamykání, el.okna vpředu i vzadu, 2x ISOFIX, originální autorádio s CD měničem, výškově a podélně nastavitelný volant, elektricky nastavitelná sedadla řidiče i spolujezdce, lepicí sada, posilovač řízení, dělená zadní sedala, síť oddělující prostor pro zavazadla, zadní stěrač, 16palcová kola z lehké slitiny, elektricky ovládané víko 5. dveří. Stav vozu: Automobil má drobné oděrky z městského provozu. Na předním nárazníku se loupal lak, tak jsem jej v roce 2022 nechal přelakovat (foto před lakováním rád poskytnu). Prohlídka možná po telefonické dohodě o víkendech ve Zloníně.
Honda Accord 2.4 VTEC Executive-Navi-kuže-tažné-kamera-šibr
Honda Accord 2.4 VTEC Executive Po výměna rozvodí a olej filtru Zachovaly auto,dovoz z Švédsko pravidelní servis.všechny manuály 2 klíče servisní knížka,Výbava Executive Navi-kuže-bi xe-panorama-tažné-vyhřev-kamera-Hi Fi systém-kamera STK A EMISE DO 11/2024 R.v: 2008 motorizace: 2354 ccm palivo: benzin počet dvěří: 5 najeto: 190.700 km barva: modrá převodovka: Automat Výkon 148 kw 200 koni Počet míst 5 ABS, Asistent stability přívěsu (TSA), ESP, Protiprokluzový systém kol (ASR) Klimatizace Dvouzónová automatická Asistent při jízdě ze svahu, Parkovací kamera, Parkovací senzory, Tempomat, Parkovací senzory přední, Parkovací senzory zadní Alarm, Centrální zamykání, Dálkové centrální zamykání, Imobilizér El. ovládání oken, El. ovládání zrcátek, El. ovládaný kufr, El. parkovací brzda, El. sklopná zrcátka, Malý kožený paket, Multifunkční volant, Nastavitelný volant, Pádla řazení na volantu, Senzor stěračů, Senzor tlaku v pneumatikách, Venkovní teploměr, Vnitřní teploměr, Vyhřívaná zrcátka, Otáčkoměr Palubní systémy a konektivita: Autorádio, Bluetooth, CD měnič, Hlasové ovládání palubního počítače, Palubní počítač, Premiový audiosystém, Satelitní navigace, USB Dělená zadní sedadla, Isofix, Kožená sedadla, Vyhřívaná sedadla, El. seřiditelné sedadlo řidiče Bi-xenony, Mlhovky, Ostřikovače světlometů, Xenony Plnohodnotné rezervní kolo, Tažné zařízení MOŽNOST PROHLÍDNOUT VAŠÍM MECHANIKEM s vozem je možné ihned odjet Prodejní cena 219.000kč
Honda Accord 8g 2.4i VTEC 148KW, AUT., Nejvyšší možná výbava
Prodám milovaný vůz Honda Accord 2.4i VTEC 8G, 148KW, AUTOMAT, modelový rok 2009, Nejvyšší možná výbava EXECUTIVE = aktivní držení v pruzích LKAS, přednárazový systém CMBS, adaptivní tempomat, řazení pádly pod volantem, xenony, el. nastavitelná vyhřívaná sedadla s pamětí, parkovací senzory vpředu i vzadu atd. Vůz pořízený jako nový v Honda Ostrava. Jsem třetí majitel. Kompletní servisní historie (vše doložím), fantastický motor 2.4i VTEC, úžasně spolehlivé auto, o vůz jsem se pečlivě staral, každý rok výměna oleje s proplachem, tankován jen kvalitní benzín s aditivy, NIKDY NEBOURÁNO = původní lak (zub času je na něm drobně znát), vůz je bez závad, záruka najetých kilometrů, stav odpovídá nájezdu Nová STK do 12/2024 K vozu samozřejmě dvoje klíče, zimní i letní gumy v ceně. Najeto: 254 057 km V provozu od: 12/2008 Palivo: Benzín Objem: 2 354 ccm Výkon: 148 kW (201 koní) Převodovka: Automatická Serv. knížka: Ano Země původu: ČR podobné jako: Mazda, Mazda 6, Toyota, Subaru, Lexus, Infiniti, sedan, Honda Civic
Honda Accord 2.4 i-VTEC 148kW Executive,1 majitelka
Nabízím vůz Honda Accord 2.4 i-VTEC 148 kW Executive, sedan s benzínovým motorem o výkonu 202 PS r.v. 25.2. 2010, najeto 170927 km,bílá perleť metal,Euro 5 Výbava:Automatická dvouzónová klimatizace,ABS,ESP,ASR,8x airbag,ALU kola ,automatická převodovka s možností řazení pod volantem F1,tempomat,palubní PC,Xenonové světlomety,el. ovládaná okna,el. ovládaná zrcátka+výhřev a sklápění,kožené čalounění,el. ovládané př. sedadl+pameť nastavení pro řidiče,,vyhřívaná př. sedadla, loketní opěrky,multifunkční volant,originální autorádio s CD+měnič ,senzor deště a světel,posilovač řízení,el. ovládané střešní okno,přední+zadní parkovací senzory,př. mlhovky,atd.. K vozu 2x klíč +palubní dokumentace se servisní knihou. Vůz po první majitelce,čistý a nezničený interiér,bez koroze. Motor a převodovka v pořádku. STK do 6/2024. Možnost financování.
Honda Civic 1,8 i-vtec Executive
Honda Civic 1,8 i-vtec Executive, manuální převodovka rv 2006 , benzínový úsporný motor 103 kW (140 ps) najeto 114 tkm, černá metalíza, Servis v DE, auto je na originálních kolech 17"Honda zimní pneu ,plus sada pěkných 18" kol letní. Výbava Executive, model s navigací a velkým displejem, automatická dvouzonova klimatizace, Xenony, tempomat, kožený multifunkční stavitelný volant, vyhřívané sedačky ,elektr.sklopné a vyhrivane zrcátka, palubní PC, mlhovky, skleněná střecha panoráma, navigacie, Bluetooth hensfree telefon, senzor deště, isofix a další... Technicky v perfektním stavu, pár kosmetických oděrku na karoserii z provozu jinak pěkný nekuřácký vůz, pokud se líbí volejte pište BAZARY PROSÍM NEVOLAT ANI NEPSAT!
Honda Accord 2.4i-VTEC, 148kW, MANUÁL, Executive, LPG,sedan
Prodám Hondu Accord v této nedostupné kombinaci- motor 2.4i-VTEC, 148kW, s MANUÁLNÍ převodovkou, sedan, v nejvyšší výbavě Executive. Najeto cca 180tis. km. Po druhém majiteli. Pohon na LPG- levný provoz. Auto celkově ve slušném stavu, teď po menším servisu. Nová STK. Pro více info či foto, volejte nebo pište. Při rychlém jednání možná sleva. P.S. Máme v rodině dva, teoreticky možnost prodeje toho druhého místo tohoto, ten je stejný, jen bez LPG a se světlou kůží- viz poslední foto.