inzerce, prodej, prodám, bazar

Honda crv 2007

Kategorie: Honda

Honda crv 2007, 2,2 ictdi v plné výbavě. Najeto cca 350 tisíc km. Všechno šlape jako hodinky. Taky aby ne, v posledních třech letech se všechno udělalo. Originál rozvody, originál dvouhmota, funglnovy turbo garrett, intercooler, vstriky, zhavicky a spoustu dalších věcí. Samozřejmě se najde nějaká ta kosmetika, nebo moucha. K autu dvě sady origo r18. Zimní jezdí druhou sezónu a letní dají ještě jednu, ale pak na výměnu. Cena je víceméně pevná, ale u auta si můžeme popovídat.
Honda crv 2007
Podobné inzeráty
CRV 2,0i hezký a zachovalý stav 4X4, nový servis a STK
Honda CRV 12/09 naj. 156000 KM velmi hezký stav + Servis a STK Prodám krásnou a udržovanou Hondu CRV 2,0i benzín - 4X4 najeto 156000Km, rok 12/2009, dobře udržovaný a servisovaný vůz, minimální stopy používání. Interiér, karosérie a lak bezvaný stav - pouze 2 drobné oděrky na nárazníku. Podvozek, podběhy a další díly podvozku pouze místy minimální koroze - celkově vše v hezkém stavu neponičené. Motor, převodovka spojka perfektní. Nový servis olejů a filtrů, nová STK. 2 x originál klíč, sada všech knih HONDA + doklady Německé STK atd..Pro náročnějšího zájemce. Zabývám se výběrem těch nejlepších vozů Honda a Toyota z Německa. VIN: SHSRE57309U007
CR-V2,0i Výborný stav nový servis a STK, Pohon 4x4, xenony
Honda CRV 2,0i Vtec provoz 1/2010, naj.156 000 Km 4x4 1 majitel - Club HONDA, pravidelný servis v HONDA+servisní kniha, krásný stav, vše plně funkční, interiér a karoserie výborný krásný stav, současně po servisu olejů, nová STK, k dispozici další sada 4x Alu kol +zimní pneu 85%, vyhřívaná sedadla, xenonová světla+ostřik, el.zrcátka, panoramatické okno, tažné zařízení, motor a převodovka fungují výborně, podvozek ošetřený proti korozi!! Celkový stav vozu velmi slušný a zachovalý. Zabývám se výběrem nejlepších vozů Honda CRV z německa.
Prodám Hondu CRV s odpočtem DPH
Prodám Hondu CRV 2/2019 1,5T benzín 127 kw ve verzi elegance najeto cca 32 tis km doplněna originál náslapy Honda a ochranou zadního nárázníku také Honda.Auto nebylo nikdy havarované a nikdy lakované. Bylo zakoupeno v Honda Ostrava a zde bylo rovněž servisováno. Auto je ručně myté a je na něm nenesen vosk... K ceně vozu jsou letní a zimní gumové koberce a gumová rohož do kufru, letní a zimní pneu...Cena vozu je 515000 bez DPH Kč a DPH je možnost odpočítat...Možnost vyřízení leasingu pro více informací volejte David 776379.d.halfar@ Auto je čerstvě po servisu v Honda Ostrava 2/2023
Honda CRV lité kola 225/55 R16 celoroční nove pneu
Prodam lite kola 5x114,3 et 37 7Jx16 H2 z Hondy CRV 2generace ale pasuji i na ostatni CRV. Pneu Imperial 225/55 R16 celoroční nove jeté 14 dni pak se auto prodalo kola zustali. Jsou vyvážené nehazi, nehučí, nepoškrábe stačí nasadit a jezdit. Rozumná dohoda na ceně možná.
Brzdové kotouče honda crv 2.2tdci
Prodám nové přední kotouče a destičky na Hondu crv 2.2 td a pasuje i na jiné crv dohoda možná cenu nabydněte
Honda Legend KB2 11/2010
Jedná se o verzi KB2. Najeto 280. Znalcům není třeba vozidlo představovat. Jsem druhý majitel. Vozidlo bylo pravidelně servisováno v Hodně. Klady: - nové horní ramena přední nápravy - kompletní výměna všech kapalin - nová originální baterie - velmi atraktivní barva interieru - doděláno denní svícení Zápory které bych časem řešil: - mírná rez u blatníku Technické info: Motor: 3.7i V6 V-TEC Výkon: 217kW Pohon: 4x4, SH-AWD (Super Handling All Wheel Drive) Vektoring točivého momentu, až 100% výkonu na jednotlivé kolo dle jízdních podmínek Dokonalé při jízdě za mokra, na sněhu Bose audio s 10 reproduktory Aktivní potlačení hluku v kabině Palubní počítač Bi-Xenon natáčecí světlomety Vyhřívané a větrané kožené elektické sedačky Elektricky nastavitelný volant a zrcátka s pamětí Adaptivní tempomat Parkovací senzory a kamera Čtvrtá generace modelu Honda Legend byla představena 7. října 2004 a stala se japonským Autem roku 2004–2005, což je počtvrté za posledních pět let, kdy Honda toto ocenění získala. Jeho zmenšené rozměry oproti modelu třetí generace naznačují návrat k tomu, co dělalo Legend tak populární u první generace, což je sedan nejvyšší úrovně, který nabízí něco jiného než jeho konkurenti. Model 2011 připomíná 25. výročí výroby značky Honda Legend. Honda Legend KB2 interiér Ve snaze reagovat na požadavky trhu, že Legend musí být sedan s pohonem zadních kol s motorem V8, představila Honda technologii pohonu všech kol na modelu Legend, nazvanou "Super Handling All-Wheel Drive" (SH-AWD), která vynesla společnosti Honda japonské auto roku a ocenění Mosuto 2005 Annual RJC technology of the Year. Tato generace modelu Legend je k dispozici pouze s pohonem všech kol Super Handling (Super Handling s pohonem všech kol). Vzhledem k neustálému úsilí o zlepšování produktů v minulých generacích sdílí řada CP3 North American Honda Accord (Honda Inspire na některých trzích) rozvor, délku, šířku a zdvihový objem motoru téměř přesně s touto generací Legend, se sníženou cenou na mnoha mezinárodních trzích. Legenda má sice vyšší úroveň standardních prvků výbavy a volitelné výbavy, ale ne o moc. Funkce Select-Shift byla zavedena u 5stupňové automatické převodovky. Nově navržený J35A 3.5 L V6 byl změněn z 90 stupňů "V", který se používá od prvního motoru C1986A V25 v roce 6, na 60 stupňů a přidán VTEC pro zlepšení účinnosti (M-TEC byl přidán divizí MUGEN, nazývanou "balíček M1"). V kroku, který odráží mnoho "prvenství" zavedených první generací Legend, koňská síla již nevyhovovala omezením výkonu japonského automobilového průmyslu. Model Legend obdržel pro modelový rok 2009 změnu středního modelu (MMC). Více fotek: Cenu nabídněte.