inzerce, prodej, prodám, bazar

Hookah Flame plynový žhavič žlutý včetně kartuše

Kategorie: Kempink

Nový, nepoužitý, použitý pouze horní kryt, včetně kartuše 190g. Prosím SMS nebo volat.

Plynový žhavič Hookah Flame. Tento praktický pomocník můžete využít k ohřevu jídla při campingu.
Hookah Flame čerpá plyn ze 190g plynové kartuše, která mu dodává dlouhodobou výhřevnost a životnost. Žhavič se navíc skvěle hodí pro bezproblémové cestování, všude jej můžete mít po ruce.
Hookah Flame plynový žhavič žlutý včetně kartuše
Podobné inzeráty
Plynové kartuše 8 kusů
Kartuše, bombičky, náplně plyn. Plynové kartuše 227 g - 400 ml do hořáků, vařičů, topení, grilů a kempingových chladniček. Použití kartuší : Kempingové plynové vařiče. Kempingové plynové grily. Kempingové plynové topení. Chladící boxy na kartuše. Kartuše jsou nepoužité nové perfektní stav. Mohu zaslat na dobírku nebo osobní odběr v Praze Můžete mi volat na tel:
Plynové kartuše 12 kusů levně
Kartuše, bombičky, náplně plyn. Prodám nepoužité kartuše plynové. Vhodné do plynových kempingových vařičů, topení, hořáků. Kartuše typ 227 g/ 400 ml Mohu zaslat na dobírku nebo osobní odběr v Praze. Můžete volat o informace na telefon
Vařič na kartuše
Jednohořákový vařič na plynové kartuše. Použitý,ale funkční,přetěsněný.Cena bez kartuše.
Plyn
Plynové kartuše pro vařiče a topení. Kartuše pro malý vařič 190g = 39,- / ks. Velká kartuše 400ml = 59,- / ks. V nabídce i vařiče malé (350,- s plynem), velké v kufru (460,-). Nebo velké topení a vařič 2v1 (999,-). Vše nové.
Plynový vařič + 4 kartuše + hořák zdarma
Prodám sadu na vaření - výprodej s firmy nové zboží. Mini vařič outdoor. 4 kartuše. Plynový hořák. Komplet sada za uvedenou cenu. Mohu zaslat na dobírku 139 kč nebo platba předem na účet je poštovné jen 109 kč. Osobní odběr je možný v Praze Volat můžete na tel:
Plynový vařič přenosný + 4 kartuše
Prodám přenosný plynový vařič v kufříku japonské značky. Vařič je v perfektním stavu viz foto. Dále 4 kusy nové nepoužité kartuše do vařiče Vše za jednotnou uvedenou cenu. Mohu zaslat na dobírku nebo lze i platba předem. Dobírka 139 kč, platba převodem 99 kč Vyzvednutí lze v Praze 5. Můžete mi volat na