inzerce, prodej, prodám, bazar

Horkovzdušná trouba ECG

Kategorie: Sporáky

Prodám vestavěnou plně funkční a minimálně používanou troubu ECG. Původní cena: 5900kc nyní 1900kc .
Horkovzdušná trouba ECG
Podobné inzeráty
Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set
Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set Bauknecht (WHIRLPOOL), horkovzdušná, gril, sklokeramická deska, oběhové chlazení trouby, vestavný set určený k zabudování, cena 2800 Kč. Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set GORENJE, horkovzdušná, gril, až 275°C, sklokeramická deska, oběhové chlazení trouby, vestavný set určený k zabudování, cena 2900 Kč. Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set WHIRLPOOL, horkovzdušná, gril, sklokeramická deska, oběhové chlazení trouby, vestavný set určený k zabudování, cena 2900 Kč. Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set AEG ELECTROLUX, horkovzdušná, gril, až 275°C, sklokeramická deska, oběhové chlazení trouby, vestavný set určený k zabudování, cena 3700 Kč. Plně funkční, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. možné dovézt po celé ČR s rychlým dodáním do 2 prac. dní. Platba až po převzetí. Rezervace a dostupnost - předem volat. Tel., po-pá 9-18h, sobota 10-13h.
Pečicí trouba ECG ET 3333
Pečicí trouba ECG ET 3333 Elektrická trouba značky ECG s litinovými plotnami s manuálním ovládáním. Základní informace: Trouba je vhodná především do menších bytů, na chaty či chalupy, kde vzhledem ke své velikosti ušetří spoustu prostoru. Teplotu elektrické trouby lze plynule regulovat v rozmezí 90-230 °C. V troubě lze najednou péct i vařit na plotýnkách. Vnitřní povrch je z nerezu a trouba je také vybavena osvětlením. V příslušenství trouby najdete plech na pečení, rošt, grilovací jehlu a držák na vytahování plechu. Technické informace: Objem: 33 l Hlučnost: 65 dB (A) Příkon: 3300 W Příkon plotny 185 mm: 1200 W Příkon plotny 155 mm: 700 W Horní topné těleso - gril: 800 W Spodní topné těleso - gril: 700 W Obecná specifikace: Plotny: litinové Počet ploten: 2 Průměr ploten: 185 mm a 155 mm Plynulá regulace výkonu ploten: ano Počet nastavení trouby: 5 Nastavení: pečení na roštu, grilování, opékání, pečení Regulace teploty trouby: 90-230 °C Protiskluzové plošky: ano Barevné provedení: bílé Vnitřní osvětlení: ano Signalizace provozu: světelné kontrolky zapnutí Příslušenství: Plech na pečení Rošt Grilovací jehla Držák na vytahování plechu Hmotnost a rozměry: Rozměry (š × v × h): 550 x 348 × 415 mm Hmotnost: 10,1 kg cena 2000kč
Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set
Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set Bauknecht (WHIRLPOOL), horkovzdušná, gril, sklokeramická deska, oběhové chlazení trouby, vestavný set určený k zabudování, cena 3400 Kč. Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set SIEMENS, horkovzdušná, bílý design, gril, sklokeramická deska, oběhové chlazení trouby, vestavný set určený k zabudování, cena 3400 Kč. Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set Bauknecht (WHIRLPOOL), horkovzdušná, gril, sklokeramická deska, oběhové chlazení trouby, vestavný set určený k zabudování, cena 3500 Kč. Plně funkční, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. možné dovézt po celé ČR s rychlým dodáním do 2 prac. dní. Platba až po převzetí. Rezervace a dostupnost - předem volat. Tel., po-pá 9-18h, sobota 10-13h.
Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set
Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set Bauknecht (WHIRLPOOL), horkovzdušná, gril, sklokeramická deska, oběhové chlazení trouby, vestavný set určený k zabudování, cena 3500 Kč. Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set PRIVILEG (AEG), horkovzdušná, gril, sklokeramická deska, oběhové chlazení trouby, vestavný set určený k zabudování, cena 3500 Kč. Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set AEG Competence (ELECTROLUX), horkovzdušná, gril, až 300°C, Pyrolyse - pyrolytické čištění trouby, sklokeramická deska, vestavný set určený k zabudování, cena 3500 Kč. Plně funkční, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. možné dovézt po celé ČR s rychlým dodáním do 2 prac. dní. Platba až po převzetí. Rezervace a dostupnost - předem volat. Tel., po-pá 9-18h, sobota 10-13h.
HORKOVZDUŠNÁ TROUBA  SE SKLOKERAMICKOU DESKOU
Vestavný set: Trouba výška 59, šířka 59,5 a hloubka 51,5 cm se sklokeramickou deskou. Trouba je horkovzdušná s grilem, samočistící, pěkně peče. Spodní část trouby je černý smalt, nestejnost barvy dělá osvětlení (není to špína). Sklokeramická deska se 4 plotýnkami a 5 různými velikostmi, ukazatelem zbytkového tepla. Set je určen k zabudování, má dětskou pojistku, snadno se ovládá. Plně funkční, bezvadný stav, čisté, udržované. Návod k použití a instalaci přiložen. Cena 2400 Kč. Osobní odběr v Lipníku n.B. po 15. dubnu.
Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set
Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set indukce AEG (ELECTROLUX), horkovzdušná, gril, až 275°C, sklokeramická deska, vestavný set určený k zabudování, cena 4200 Kč. Vestavná trouba se sklokeramickou deskou set AMICA, horkovzdušná, gril, sklokeramická deska, oběhové chlazení trouby, vestavný set určený k zabudování, cena 3200 Kč. Plně funkční, záruka. K odběru v Liberci - osobní převzetí, popř. možné dovézt po celé ČR s rychlým dodáním do 2 prac. dní. Platba až po převzetí. Rezervace a dostupnost - předem volat. Tel., po-pá 9-18h, sobota 10-13h.