inzerce, prodej, prodám, bazar

Horní frézka FAS s měničem ot.

Kategorie: Dřevoobráběcí stroje

Horní frézka FAS s měničem ot.
Výrobce - Electrometal Cluj-Napoca
Pohyb stolu ve 3 osách
Zdvih vřetene 150 mm
Ot. vřetene 1800 ot/min
Tlak vzduchu 4÷6 daN/cm2
Výkon měniče 4 kVA
El. motor 2,2 kW
Hmotnost 662 kg
Rok výroby 1988
Horní frézka FAS s měničem ot.
Podobné inzeráty
CNC frézka KOMPAS F3000BIG (1500x3000)
CNC frézka CauCau KOMPAS F3000BIG (1500x3000) Zánovní velká předváděcí CNC horizontální frézka prodej ze showroomu. Použita pouze několikrát při předvádění. Novější typ s rychlejšími pojezdy - NOVINKA!. Výroba EU (SLOVENSKO) od tradičního výrobce CNC strojů pro hobby i profesionální dílnu. Frézka vyniká dosahovanou přesností a tuhostí konstrukce. Posun nezajišťují běžné hřebenové pojezdy ale velmi kvalitní robustní kuličkové šrouby s velmi silnými krokovými motory. Rychlejší 2D/3D CNC fréza/frézka/router vhodná na gravírování, značení, frézování, vyřezávání... různých materiálů jako je plast, plexisklo, laminát, překližka, dřevo, MDF, ale také neželezné kovy jako je hliník, slitiny mědi,.. a mnoho jiných. Tuhá svařovaná konstrukce. Stroj je vhodný do firem, které chtějí zautomatizovat a nebo zefektivnit svoji výrobu a zvýšit produktivitu. Stroj je vyrobený na Slovensku od CNC1 - CauCau CNC fréza je vhodná na zpracování velkých formátů materiálů. Výhodou tohoto modelu je velká pracovní plocha. Celý stroj je navrhnutý pro náročný provoz ve výrobě. Kvalitní HGR20 pojezdy na všech osách doplněné novými kuličkovými šrouby s větším stoupáním pro dosažení nejvyšší přesnosti a rychlosti v této kategorii frézek. Díky použitým motorům Nema34 - 12Nm má stroj dostatečný výkon i na opracovávání tvrdých materiálů. Stroj je v základní sestavě osazen 2200W vřetenem s maximálními otáčkami 24000 ot/min. Osy X a Y jsou opatřeny indukčními koncovými snímači, které slouží zároveň i na zaměření strojní nuly. Stroj je řízen softwarem Mach3 pro snadnou obsluhu, kterou zvládne úplně každý. Technické parametry: - Pracovní plocha: 1500x3000x250mm - Vřeteno: Vysokofrekvenční asynchronní 2200W - Otáčky vřetene: 6000-24000 ot/min - Sklíčidlo vřetene: ER-20 - Řídící software: Mach3 - Vedení X/Y/Z: Prizmatické HGR20 - Pohon: Krokové motory Nema34 - 12Nm - Přenos síly X/Y/Z: Robustní přesné kuličkové šrouby - Rychlost posuvu: 4800 mm/min. - Konstrukce rámu: Svařovaná - kovová - Rozměry: 3500x2000x1700mm - Hmotnost: Cca 650kg - Elektronika: Profi4 4D - Opakovaná přesnost: 0,01mm Cena obsahuje: - Kompletní CNC Frézku s elektronikou Profi 4 - 4D - asynchronní vřeteno 2,2kW - koncové snímače polohy - odměřovací hříbek osy Z - Naprogramovaný Počítač PC a monitor - Software Mach3 licence - Sada kleštin ER20 - Klíče k vřetenu na upínání nástrojů - Startovací sada fréz 10ks - Základní zaškolení u mne - poskytnu záruku
Spodní frézka Comag s vozíkem a podavačem Holzher
Prodám litinovou tovární spodní frézku od německého výrobce Comag. Frézka je velice dobře vybavená a velice univerzální, vhodná jak pro čepování (dlouhé vřeteno s horním uložením, masivní litinový čepovací vozík), tak pro podélné frézování (litinové pravítko s jemným doladěním a tříkolečkový podavač materiálu Holzher ETZ). Frézka je funkční a dá se vyzkoušet, vřeteno nehází ani nemá vule. Frézka je ale v celkově horším stavu, delší dobu stála a bude na ní nějaká práce. Elektrické zapojení by chtělo zkontrolovat a zrevidovat, zdvih vřetene sice funguje, ale je hodně zatuhlý. U podavače chybí hřeben pro výškové nastavení (ale lze zaaretovat v pozici) a podavač už má horší gumu na kolečkách. Nic z toho není fatální a stále zůstává stabilní a mechanicky bezchybný základ poctivého stroje. Vyzkoušení na místě samozřejmostí, nakládka zajištěna.
CNC Vřeteno 3Kw vodou chlazené
Nabízím k prodeji profi CNC Vřeteno 3Kw vodou chlazené s držákem a fr.měničem/ invertorem.  Velmi silné, utáhne i velký nástroj bez kolísání otáček. Je nové, pouze odzkoušené. Neuskutečněný projekt (kopírka)Max. 20min provozu. Při testech projektu použita festool of2200. Reálná radiální házivost naměřená na nástroji cca 5mm od matice kleštiny je 0.022mm K sehnání i kleština 14mm.! K zařízení je kleština 8mm ,12mm ,12.7mm Matice je vyvážená! Cena setu je nyní okolo 50tis. Veškeré informace na telefonu Cnc frézka, gravírka, router, frézovací, Při rychlém jednání sleva! Možnost energořetězu a lineárního vedení(tyč ). Lze použít na: CNC, Router, fréza, frézka, gravírka, gravírovací, frézovací, vysokootáčkové, stopka, stopkové, dlabačka, cinky cinkovací, cinkovačka..
Horní frézka
Horní frezka 6, 8a12mm Prodám horní frezku 1800W , ot9000-23000,upnutí frezy 6,8a12mm ,malo používaná ,možnost odzkoušeni!Dohoda! Na SMS a mail neodpovídám!
Horní frézka Hess s frekvenčním měničem
Prodám tovární litinovou horní frézku německé výroby. Stroj je poctivý a masivní, plně funkční. Frézovací hlava je naklápěcí, má nastavitelný doraz. Stůl je výškově nastavitelný. Trn ve stole proti frézovacímu nástroji je vysouvací. Frekvenční měnič taktéž funkční. Vyzkoušení na místě samozřejmostí, nakládka zajištěna.
Kombinace pila - frézka - dlabačka
Prodám kombinaci pila-frézka-dlabačka německého výrobce Klein & Soehne. Pila - motor 3.7kw,max kotouč cca 450mm. Frézka - hřídel 30mm,2 X otáčky,motor 3/4Kw. Dobrý stav,včetně nástrojů.