inzerce, prodej, prodám, bazar

horor. scifi, fantasy

Kategorie: Sci-fi, Fantasy

Star Wars Ruka odplaty - 600Kč.
Shaw Darren - Krvavé chodby -700Kč.
Isaac Asimov - Příchod noci - 300Kč.
Jack McDevitt - Deepsix - 300Kč.
Clive Barker - Knihy krve kn. 1-3 - 500Kč.
Luke Scull - Temné bratrstvo - 150Kč.
Stephen King - Nezbytné věci - 150Kč.
Lisey a její příběh - 150Kč.
Geraldova hra - 150Kč.
Prodám.
horor. scifi, fantasy
Podobné inzeráty
Fantasy and Science Fiction Czech Edition
Fantasy & Science Fiction 1998/06 Informace / Anotace ke knize: Fantasy & Science Fiction 1998/06 Česká mutace známého amerického sci-fi a fantasy magazínu. Povídky: Nina Kiriki Hoffman: Dej vám Bůh odpočinutí, vy dobří, laskaví duchové (God Rest Ye Merry, Gentle Ghosts) Mike Conner: Podivuhodné místo (The Mystery Spot) Susan C. Petrey: Pavoučí píseň (Spidersong) Stephen Gallagher: Noční můra s andělem (Nightmare, With Angel) Jiří Dostál: Svitky Kathleen Ann Goonan: Provázek (The String) Joanna Russ: Riziko (Risk) Jonathan Swift Sommers III.: Scarletinova studie (A Scarletin Study) Ray Bradbury: Konečné žezlo, trvající koruna (A Final Sceptre, A Lasting Crown) Věda: Stanley Asimov: S úctou, Isaac Asimov (Yours, Isaac Asimov) Fantasy & Science Fiction 1998/02 Informace / Anotace ke knize: Fantasy & Science Fiction 1998/02 Česká mutace známého amerického sci-fi a fantasy magazínu. Povídky: Robert F. Young: Úrodná půda (Hopsoil) Michael Coney: Buldog Drummond a Smrťák (Bulldog Drummond and the Grim Reaper) Stephen Dedman: Bdělými zraky nikdy neviděna (Never Seen by Waking Eyes) Nina Kiriki Hoffman: Pro Richtera, pro cizince (For Richter, For Sranger) Lisa Tuttle: Kolonizace Edwarda Beala (The Colonization of Edward Beal) Gary Jennings: Nikoliv s třeskem, ale píp (Not With a Bang But a Bleep) Reginald Bretnor: Gilpinův prostor (Gilpinův prostor) Věda: Isaac Asimov: Po proudu elektronů (Down the Electron Stream) Cena za kus.
SCIFI - FANTASY (4 ks) ...
SCIFI - FANTASY (4 ks) ... Prodám tyto 4 knížky: 1. Hvězdní poutníci. 2. Otcové prstenu. 3.Hon na lovce. 4. Aktivní kovy. Pouze jako celek. Omlouvám se, sice nezasílám, ale pokud budete chtít, tak Vám věci doručím po Praze až na Vaši oblíbenou stanici METRA. Stačí zavolat na uvedený telefon. Rezervaci dávám po vzájemné dohodě, na dojezd. Děkuji.
Melissa de la Cruz:Čarodějky z East Endu/HOROR-ROMANTIKA
1KNIHA 120KČ+POŠTA/HOROR/FANTASY/ROMANTIKA V North Hamptonu, městečku v nejvýchodnějším výběžku Long Islandu, žijí tři ženy Beauchampovy matka Joanna s dcerami Freyou a Ingrid. Zdá se, že tohle malebné městečko, věčně zahalené v mlžném oparu, uvízlo v čase, a všechny tři ženy zde žijí zdánlivě poklidným, jednotvárným životem. Všechny tři ale ukrývají velké tajemství. Jsou to mocné čarodějky. Joanna dokáže oživovat mrtvé a léčit i ta nejhorší zranění. Její dcera Ingrid umí předpovídat budoucnost a léčit vše. A Freya dokáže svými kouzly a elixíry vyléčit každé zlomené srdce. Celá staletí byly všechny tři nuceny ukrývat své schopnosti. Pak ale zjistí, že je pro ně stále obtížnější skrývat své tajemství a začnou pomocí čar a zaklínadel pomáhat obyvatelům městečka. Přestože je magie, kterou používají, dobře míněná a neškodná, začnou se v městečku dít nevysvětlitelné, zlé věci.
10x scifi a fantasy
10x sci-fi a fantasy Bill galaktický hrdina aj.. Knihy jsou použité, ale v pěkném stavu. Cena je za všechny.
3 knihy - fantasy
Fantasy, scifi, Pruvodce po Sedmi kralovstvich. Cena je za vse najednou.
Scifi knizka Robert Jordan
Prodám scifi knizka Robert Jordan, 1 ks 229,-