inzerce, prodej, prodám, bazar

Hospodyně

Kategorie: Pohostinství a ubytování

Pro náš rodinný statek s penzionem hledáme šikovnou, empatickou hospodyni, která s námi bude spolupracovat na provozu penzionu a statku.
Požadujeme:
- pečlivost
- zkušenosti s úklidem
- flexibilitu
- ŘP sk.B
- ochotu učit se novým věcem
- kladný vztah ke zvířatům
- schopnost pracovat v týmu
- loajalitu
- čistý trestní rejstřík

Nabízíme:
- různorodou práci spočívající v péči o penzion a jeho klienty
- služební byt 3+kk (podmínkou je bydlení na statku)
- příjemné pracovní prostředí
- slevu na firemní služby
Hospodyně
Podobné inzeráty
Hospodyně - provozní asistentka
Hledáme hospodyni pro soukromý areál naší společnosti. Úkoly zahrnují úklid, praní prádla a běžné standardní domácí práce. Ideální kandidátka by měla mít předchozí zkušenosti s domácí prací a být schopna pracovat samostatně. Musí být spolehlivá, pečlivá a mít dobré organizační a komunikační schopnosti. Nabízíme dlouhodobé a stabilní zaměstnání s nadstandardními pracovními podmínkami v atraktivním a příjemném prostředí. Pokud se cítíte být vhodnou kandidátkou pro tuto pozici, zašlete nám svůj životopis a kontaktní údaje. Budeme se těšit na vaši odpověď. mail: personalni@
Hospodyně, úklid hotelových apartmánů
Hledáme zodpovědnou hospodyni na úklid apartmánů do hotelu. Odměny od provedené práce. Práce na plný úvazek. Nástup možný ihned. Práce na Praha 2. Možný i pro Ukrajince s malou znalostí češtiny. Volejte 128 073 - Tatjana (mluvím rusky) Ищем ответственную домработницу для уборки квартир (посуточное проживание). Оплата по факту за выполненную работу. Работа на полную ставку. Приступить возможно сразу. Работа в Праге 2. Возможна для украинцев с небольшим знанием чешского языка. Можем предложить размещение в отеле. Звоните 128 073 - Татьяна (я говорю по-русски)