inzerce, prodej, prodám, bazar

Hospodyně do domacnosti.

Kategorie: Domácí práce

Nabízím úklid domácnosti, praní, žehlení, vaření, menší nákupy, péči o seniory, vše dohodou.Denne včetně víkendů a svátků.
Hospodyně do domacnosti.
Podobné inzeráty
Hospodyně/domácí úklidy/hlídání dětí
Nabízím veškeré služby hospodyně jako je výpomoc s domácností, úklid bytu/domu, žehlení prádla, mytí oken nebo třeba hlídání dětí. Zkrátka vše, co Vám pomůže od povinností, které vám kradou čas od vaší rodiny či volné zábavy. Jsem spolehlivá, precizní, loajální, mám velmi kladný vztah k dětem a i zvířatům. Cena se pohybuje od 150Kč do 200Kč za hodinu dle náročnosti práce či společné domluvy.
Úklidy domácností pravidelný i generální úklid
Co Vám nabízíme? PRAVIDELNÝ ÚKLID DOMÁCNOSTI - 1x týdně, 1x za 14 dní, 1x za měsíc - volba je na Vás Každý klient má jiné přání, zde je ukázka, co si můžete představit pod pojmem klasický úklid domácnosti a co běžně našim klientům nabízíme: - úklid koupelny a toalety - očista ohmatků v kuchyni, leštění baterie, úklid dřezu apod - úklid všech pokojů (prach, luxování, setření podlahy) - setření prachu - luxování - mokré vytření podlahy - naskládání a vyskládání myčky - praní prádla - žehlení prádla - roztřídění prádla do skříní - vaření - zalevání květin - vynesení odpadků
Drobné opravy v domácnosti
Nabízím pomoc s drobnými opravami v domácnosti a kolem domu, od elektrických po instalatérské služby. Mým cílem je Vám pomoci s věcmi, na které sami nestačíte, nebo na ně nemáte čas a postarat se o Vaše starosti s domem či domácností.
Hodinový manžel-elektrikář- menší opravy v domácnosti
Nabízím provedení různých oprav v domácnosti mé hlavní zaměření je elektřina .Jinak sestavení nábytku,voda,odpady,domácí spotřebiče,pomoc při vyklízení a jiné. Záleží na dohodě. Nedělám větší akce jako je zedničina,malování,údržba zahrady apod. Zavolejte a zkusíme se dohodnout. Pouze Mladá Boleslav a blízké okolí.
Pomoc v domácnosti
Nabízím pomoc v domácnosti. Úklid bytu/domu, praní, žehlení, vaření, nákup, hlídání dětí, péče o seniory i doprovod k lekaři. Zahrádka, a zkrátka vše, na co Vám nezbývá čas. Jsem mladá žena 35 let na MD. Empatická, spolehlivá, pečlivá, flexibilní. Mám velmi kladný vztah k dětem i ke zvířatům. Vše o domluvě. Lokalita Velké Meziříčí a okolí do 30-ti km. Budu se těšit
Uklid domácností a firem
Nabízíme pravidelné i jednorázové úklidy domácností i firem.. Mytí oken, čištění