inzerce, prodej, prodám, bazar

Hostinec U Václava Chrudim

Kategorie: Hotely, penziony, restaurace

Nabízím k pronájmu hostinec U Václava v Chrudimi. Plocha restaurace 45m², výčep se vstupem 48m², salonek 27m², kuchyň 30m², 5 skladů (4-10m²), sklep na pivo, sociálky. Možno využít jako restaurace, obchod, skladovací prostor, výrobní protor apod. Více info osobně po telefonickém kontaktu.
Hostinec U Václava Chrudim
Podobné inzeráty
Pronájem, restaurace, Hranice III-Velká, okr. Přerov
Nabízíme k dlouhodobému pronájmu hostinec s kuchyní a letní zahrádkou v Hranicích, místní část Velká. Celková podlahová plocha hostince je 136 m2, kapacita cca 70 lidí. Hostinec je rozdělen na hlavní část s barem (kompletně vybaveno nábytkem, barem s výčepním zařízení, kulečníkem, televize, lednice atd.), plně vybavenou kuchyň – kapacitně až 100 obědů (mražáky, lednice, sporáky, kompletně vybaveno pro okamžité vaření veškerým kuchyňským náčiním), samostatný salonek (také plně vybaven nábytkem, televizí) a sociální zázemí muži, ženy. Pod hostincem se nachází sklípek 25 m2 pro skladování piva, potravin. Součástí pronájmu je i letní zahrádka navazující hned na hostinec o kapacitě cca 50 lidí (grilování, oslavy apod.). Topení a ohřev vody je zajištěn kombinovaným plynovým kotlem. Samostatná měřidla všech energií. Hostinec je připraven k okamžitému provozu se zavedenou klientelou. Majitelé preferují dlouhodobého nájemce nejlépe se zkušenostmi v oboru gastronomie. Cena uvedena za nájem vč. zálohy na vodu, zálohové platby za elektřinu a plyn budou převedeny na nájemce. Volné ihned. Pronajímatel požaduje vratnou kauci ve výši dvou nájmů. ev.č.: 1402 Cena nájmu vč. zálohy na vodu, elektřina a plyn budou převedeny na nájemce. Vratná kauce dva nájmy. třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.148/2007 Sb. druh objektu: cihlová stav objektu: dobrý typ domu: přízemní zastavěná plocha (m2): 161 užitná plocha (m2): 136 plocha parcely (m2): 161 počet podlaží objektu: 1
Obecní hospoda k pronájmu
Obec Dasnice nabízí k pronájmu nebytové prostory v nemovitosti Dasnice č. p. 15 specifikované jako hostinec o celkové ploše 162 m2 za účelem provozování pohostinské činnosti. Kapacita hostince je 30 osob. K hostinci přísluší pozemek o rozloze 400 m2 se zastřešeným venkovním posezením, ohništěm a parkovištěm. Na hostinec navazuje obecní sál pro cca 50 osob. V obci se koná velké množství kulturních a společenských akcí. Všechny tyto akce probíhají ve spolupráci obce a provozovatele hostince. Hostinec se nachází u páteřní cyklostezky Ohře, 50 m od řeky Ohře. V sezóně je hojně navštěvován vodáky a cyklisty.
Pronajmu hostinec v Huline
Pronajmu kompletne vybaveny a dobre situovany hostinec se zahradkou v Huline Najem: 10500Kc + energie Plocha: 75m2 Informace na tel: 778077
Lužická bouda na prodej
Jedná se o soubor tří budov, původní roubené budovy stylového hostince, zděnou budovu penzionu a novostavbu chalupy s garáží pro majitele. Všechny budovy mají novou hliníkovou střechu zn. Prefa. Vytápění zajišťuje peletkový kotel v kombinaci s ústředním topením. K dispozici vlastní parkoviště pro 6 vozů a oplocená zahrada. Lužická bouda má 30-ti letou tradici. Nabízí stylový hostinec pro 32 hostů a venkovní terasu pro 40 hostů. Vzhledem k blízkosti hranic se SRN , tvoří naši klientelu z 98 % němečtí občané. Poskytujeme ubytování pro 12 osob ve 4 pokojích. Všechny pokoje mají toalety s WC. Vše v provozu a plně funkční. Boudu úspěšně provozujeme s manželkou 10 let. Důvod prodeje jsou moje zdravotní problémy.
Prodej objektu s ubytovacím zařízením ve městě...
S výhradním zastoupením nabízíme ke koupi objekt s ubytovacím zařízením ve městě Tovačov. Nemovitost je situovaná v okrajové části v sousedství autobusového nádraží na ulici Cimburkova. Jedná se o přízemní objekt s obytným podkrovím přestavěný kolem roku 1995 z části bývalého mlýna. V minulosti zde byl provozován zájezdní hostinec, aktuálně je objekt využíván jako ubytovna. Momentálně je celý objekt pronajímán jako celek jinému subjektu, který jej dále po částech podnajímá, dlouhodobě s vysokou obsazeností. V přízemí je centrální chodba se dvěma schodišti, 4 x větší pokoj, 2 x koupelna se sprchou, 2 x WC, prádelna, společná velká kuchyň a jídelna. Na tu navazuje krytá dlážděná venkovní terasa. V podkroví je pak 10 x menší pokoj, každý s vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC. Objekt je napojený na všechny inženýrské sítě, vytápění je řešeno ústředním topením ze dvou plynových kotlů (každý pro jedno podlaží). Okna jsou již plastová, obvodové zdivo je zateplené, celkově je objekt v dobrém technickém stavu. Na stavbu navazuje zatravněná zahrada s několika vzrostlými stromy a okrasnými dřevinami. Zde se také nachází ještě jeden rozlehlý (cca 100 m2) zastřešený prostor pro venkovní posezení. Vše je oploceno a tvoří jeden funkční celek. Na vlastním pozemku je i parkoviště pro cca 6 automobilů, celková výměra všech pozemků včetně zastavěné plochy činí 1524 m2. Město Tovačov disponuje dobrou dopravní dostupností (automobil, vlak, bus) a má strategickou polohu uprostřed mezi městy Olomouc, Přerov, Kroměříž a Prostějov. Zajímavá investiční příležitost s možností pokračování ve stávajícím pronájmu, případně realizování vlastního podnikatelského záměru. Více informací u makléře zakázky.
Pronájem zavedené restaurace - Waldviertel, Dolní Rakousko
Objekt: hostinec-restaurace Waldviertler Forellenhof, Jaidhof (u Kremže na Dunaji) - možnost ubytování Životní sen Zavedený, dobře fungující gastronomický podnik na jedinečném místě u rybníka hledá nájemce! Ubytování je k dispozici! Nájemné: 1.000,- € / měsíc Kauce: 5.000,- € Kontakt: Dr. Erich Wruhs Telefon: 0043 (0)699 17 027 927 Waldviertler Forellenhof Eisenbergeramt 57 3542 Jaidhof Österreich Další informace a kontaktní formulár: