inzerce, prodej, prodám, bazar

Houpacka,detske hriste,skluzavka

Kategorie: Sportovní potřeby

houpacka se skluzavkou.Prumer kulace 10cm,spoj.mat.pozink vratove srouby+francouzsky pevnostni torx. Cena bez houpacek a skluzavky 6800Kc. Skluzavka 2500Kc+2x houpacka prkno á450Kc, operatko+hrazdicka á550Kc.Moznost dopravy 7Kc/km.Nove,Stale aktualni!!!!!
Houpacka,detske hriste,skluzavka
Podobné inzeráty
Houpacka,konstrukce na 2-houpacky
Detska zahradni houpacka(konstrukce) z kulacu prumer 10cm.Spoje:pozink vratovy sroub+francouzsky pevnostni torx.Cena od 3900Kc.Cena bez houpacky,houpacka prkno 450Kc/ks, operatko+hrazdicka 550Kc/ks.Moznost dopravy 7Kc/km.Stale aktualni!!!
Dětské hřiště
Prodám dětské hřiště. Pouze osobní převzetí. Možnost rozložení na 3kusy. Druhá houpačka zdarma. Jedna pro malé děti, druhá pro starší. Při rychlém jednání sleva možná. Podívejte se na mé další inzeráty.
Skluzavka
Skluzavka Prodám skluzavku (výška 135 cm, délka 2 m)v pěkném stavu - málo používanou (viz. foto) Jmeno: Ivana Telefon: E-mail: steiner.jirik@ Cena: 1 000
Skluzavka - SMOBY 150cm
Prodám dětskou skluzavku Smoby, téměř nepoužívanou, novou. Jedná se o nevhodný dárek. Původní balení bylo vyhozeno. Skluzavka je nyní složena, tak přidávám pouze ilustrativní foto. délka skluzné plochy 150 cm možnost připojení hadice pro lepší skluz ergonomická madla bezpečné schůdky s protiskluzovou úpravou Vhodné pro děti od 2 let. Maximální zatížení 50 kg. Rozměry: 159 x 100 cm PC: 1 999 Kč Ideální předání v Plzni, možno dovést po domluvě na trase Plzeň-České Budějovice, popř. zašlu zásilkovnou.
MODRÁ SKLUZAVKA 265 cm (plast)
Používaná, ale naprosto nezničená a plně funkční plastová skluzavka v modré barvě. Foto ilustrační, ale jde o tentýž tvar. Původní cena 3200 Kč.
REZERVOVÁNO Dětská prolézačka se skluzavkou a houpačkami
REZERVOVÁNO Skvělá dětská zahradní prolézačka a skluzavka, dvě houpačky. Materiál masivní dřevo a plast (skluzavka, úchyty). Rozměry celé stavby: 3,5x2 m půdorys, výška 2,5m, malý domeček 400x150 cm. Nutno rozebrat a odvézt.