inzerce, prodej, prodám, bazar

Houslovy smycec

Kategorie: Smyčcové nástroje

K prodeji nabizim houslovy smycec.Delka 73,6cm ,vaha 63,7g . Moznost osobniho prevzeti v Praze 4.
Houslovy smycec
Podobné inzeráty
Prodám starý kvalitní německý smyčec od J.H. Zimmermann
Pro profesionály a sběratele! Vysoce kvalitní starý německý ručně vyrobený houslový smyčec od Julia Heinricha Zimmermanna nar. 1851, který zaměstnával nejlepší houslařské mistry ze Saska. Na hůlce je razítko - JUL. HEINR. ZIMMERMANN. Hůlka je dělaná z nejkvalitnějšího fernambuku, žabka je ve stříbře, má původní vinuti s kosti velryby a kůži ještěrky, třídílný šroubek stříbrno-ebenový, smyčec dostal nové žíně a novou mamutí kostičku. Rok výroby smyčce je kolem roku 1900. Smyčec je kulatý, rovný, s dobrým prohnutím a pružností. Miry: hůlka:72,5cm; celá délka:74cm; vaha:57,7gr
Prodám starý německý smyčec od ALBERT FISCHER
kvalitní starý německý ručně vyrobený houslový smyčec od Alberta Fischere nar. 1912. Na hůlce je razítko-*ALBERT FISCHER* Hůlka je dělaná z nejkvalitnějšího fernambuku, žabka je ve stříbře, šroubek stříbrný, smyčec dostal nové žíně, novou mamutí kostičku a nové stříbrné vinuti. Rok výroby smyčce je kolem roku 1950. Smyčec je kulatý, rovný, s dobrým prohnutím a pružností. Miry: hůlka 72,8cm, celá délka 74,2cm, váha 66gr.
HOUSLOVÝ SMYČEC STAROŽITNÝ ZACHOVALÝ, VYKLÁDANÝ PERLETÍ
PRODÁM STAROŽITNÝ ZACHOVALÝ HOUSLOVÝ SMYČEC S ÚCHYTEM VYKLÁDANÝM PERLETÍ. ŽABKA Z EBENOVÉHO DŘEVA, S PAŘÍŽSKÝM OČKEM. HRANATÝ. ROZMĚRY (DxŠ) 740x27 mm. Hmotnost 54 g. Cena dohodou. Tel.
Prodám nový smyčec/ smyčec na kontrabas 3/4 velikos
Prodám nový smyčec/ smyčec na kontrabas 3/4 velikost, Německý styl, komplet zabalený, -kvalitní hnědé brazilské dřevo - 8 hranný prut - pařížské oko - ebenová žabka - niklové vinutí - velikost 3/4 tak jak vidíte no fotografiích ani jednou nepoužitý. Kvalitní provedení, bílý koňský vlas. Délka vlasu: 57cm (viz foto) Posílám i dobírkou v tvrdém obalu. Cena nového 179,- Euro kontrabasový smyčce vyrobený z vysoce kvalitního dřeva, kvalitní koňské vlasy. Hezky zdobená ebenová žabka. Skvělé vyvážení a rozložení hmotnosti. Poštovny a balné zdarma v ceně!!! Kontakt: 00 421 905 397 422 Cena v obdhodě zde:
Houslový kufr BAM HIGHTECH - 2001XL
Prodám houslový kufr BAM, stříbrný. Venku nenošený. Včetně příslušenství. Ve 100% stavu.
Prodám masivní housle 4/4 nebo 3/4 kompletní set
Prodám housle 4/4, 3/4 kompletní set. Všechny sety jsou zcela nové, nepoužité. Houslový set: Přední deska - masivní smrk Boky a zadní deska - masivní javor Krk - javor Kobylka - javor Set obsahuje housličky, smyčec, kalafunu a pouzdro. Jsou vhodné pro začátečníky. Záruka: 24 měsíců Původní cena 4 999 Kč, nyní za 3 999 Kč Odešlu i na dobírku. Kontakt: