inzerce, prodej, prodám, bazar

hra Veselá chobotnice

Kategorie: Hračky

Prodám hru Veselá chobotnice, minimálně používanou.
Popis výrobce: Malí krabíci si našli v moři na hraní kamaráda, veselou chobotnici s osmi chapadly. Hráči se pokoušejí vyndat malé krabíky zpod chapadel chobotnice. S trochou šikovnosti budete schopni popadnout jednoho nebo dva kraby. Ale pozor! Chobotnice je strašně lechtivá! Jestliže se kleštičkami dotknete jednoho z chapadel, chobotnice vybuchne smíchy. Kdo první sesbírá všechny své kraby? Celá hra v českém jazyce!
Obsahuje: 1 chobotnici, 20 krabů ve čtyřech barvách, 1 pár kleštiček.
Věk: 4+, počet hráčů: 2-4, průměrná délka hry: 10min. Vyžaduje 3 x baterie 1,5V AA-LR6. K vidění/odběru v Domažlicích
hra Veselá chobotnice
Podobné inzeráty
Ravensburger Veselá chobotnice
Prodám používanou, ale ve výborném stavu hru od spol. Ravensburger Veselá chobotnice. Zábavná 3D hra se zvukem, hráči se pokoušejí vyndat malé krabíky zpod chapadel chobotnice. Pozor ona je totiž strašně lechtivá. 3. místo v soutěži Hračka roku 2011 v kategorii Hra. Vhodné pro děti i pro dospělé. Poštovné dle tarifu ČP.
3D společenská hra se zvukem Veselá chobotnice
Prodám společenskou 3D hru se zvukem pro děti od 4 let. Je hraná, ale ve skvělém stavu. Jen krabice už není jak nová. Nic ve hře nechybí. Popis: Malí krabíci si našli v moři na hraní kamaráda, veselou chobotnici s osmi chapadly. Hráči se pokoušejí vyndat malé krabíky zpod chapadel chobotnice. S trochou šikovnosti budete schopni popadnout jednoho nebo dva kraby. Ale pozor! Chobotnice je strašně lechtivá! Jestliže se kleštičkami dotknete jednoho z chapadel, chobotnice vybuchne smíchy. Kdo první sesbírá všechny své kraby?
Nové hry: V kostce Plus Česko, Šťavnaté citróny, God of War
Nová hra Albi V kostce! Plus Česko Nová zafóloiovaná. Česko je jedním z témat oblíbené paměťové hry, se kterou si děti mohou vyzkoušet, jak si pamatují znalosti na téma Fakta o České republice. Ty si také mohou zábavnou formou procvičit. Holky a kluci mají na zapamatování každé kartičky 10 vteřin. Následně pak hodí kostkou a podle čísla, které padne, dostávají otázku z druhé strany kartičky, zaměřenou na shlédnuté obrázky. Mají za úkol správně odpovědět a nashromáždit co nejvíce kartiček. Kdo jich získá za deset minut nejvíce, vyhrává. Tuto hru mohou směle vyzkoušet děti od 8 let, ale děti mnohem starší. Tato hra obsahuje bonusovou minihru, při které lze využít paměť, ale i výtvarné dovednosti. Obsah balení: 70 velkých karet, přesýpací hodiny, spinner 40 plastových žetonů, 5 barevných mazacích fix 20 speciálních kreslících karet 300kč Brno nebo 130 pošta, dobirka 190, zasilkovna kdyz si zaridite. *** Nová nepoužitá párty hra: Šťavnaté citróny. Zábavná hra pro celou rodinu, kde si nikdy nemůžete být jistí... V hlavní roli je hádání. Když se spletete, čeká vás studená citrónová sprška. Před hrou naplňte citróny vodou a ukažte všech protihráčům, zda váš citrón stříká a hra může začít. Následuje prohazování a vyměňování citrónů. Pozorně mapuj, kdo má jaký citrón. Po zaznění závěrečného zvuku se musíš rozhodnout, zda v ruce držíš citrón, který stříká nebo který ne. Tak co, dával jsi pořádně pozor? Ze hry plyne hlavně legrace a smích, protože co může být zábavnějšího, než když vašeho protivníka postříká proud vody, který nečeká? Děti to baví. Děti se smějí snad pokaždé. Zábavu ještě zvyšuje varianta, kdy hráči všichni míří a stříkají v jednu chvíli. Některý z hráčů tak může dostat hned několik proudů, pokud má smůlu. Je pouze na hráčích, na koho svoje citróny namíří. Pokud hrají rodiče, je obvykle tato volba jasná. 450kč *** God of War Karetní hra ve folii nová. Komplet v češtině. Viz fotky z jiné. Stolní karetní hra God of War. God of War: je kooperativní hra pro 14 hráče, kteří ovládají postavy ze známé videohry a putují napříč scénami složenými z karet, ve kterých musí překonat unikátní výzvy a splnit obtížné úkoly. Použijte karty akcí, rozšiřte svůj balíček dostupnými vylepšeními a udeřte svou silou na protivníky! Vítězství vám zajistí přežití Ragnaröku. Prohra vám ukáže cesty vedoucí ke zkáze. Hluboko v nitru Midgardu se mystické Norny snaží řídit osud světa. Upírají své zraky do Studny osudu, která jim odhaluje vize bezpočtu možných budoucností, a umožňuje jim spatřit následky mnohých událostí. Doufají, že najdou cestu, jak se vyhnout blížící se zkáze. V hlubokých vodách Studny vidí Norny nekonečné kombinace hrdinů, padouchů, bitev, vítězství i porážek. 800kč *** Fantastic Park:ve fólii Dobrá hra pro děti i dospělé. Děti si počítají, ze začátku jenom přikládají, ale ti od 5 let výše už přemýšlí i nad taktizováním, škoděním. Čím starší a zkušenější hráč, tím lepší. 500kč * Mám i jiné deskovky.
Hračky pro děti mix
Malý krab na koupání Playgo ZA 199,- Kč Vkládačka motýl Fisher Price za 49,- Kč Puzzle maxi Rákosníček Bonaparte za 99,- Kč Pěnové puzzle Krtek 12dílů za 99,- Kč Naučná hra, puzzle - Kde žijí? Clementoni za 99,- Kč Hádací hra Hádej Kdo? Hasbro za 149,- Kč Cestovní hra Connect 4 Hasbro za 149,- Kč Vkládačka žirafa 2v1 Playgo za 199,- Kč Plastelína Bláznivá chobotnice Play-Doh za 299,- kč - chybí jedna součást - trubka, na funkci chobotnice nemá vliv. Vše hrané, používané, ale stále funkční:) Osobní odběr na Praze 11 - Opatov nebo případně jinde v Praze. Zaslání možné prostřednictvím ZÁSILKOVNY za 79,- BALÍKOVNY za 65,- PPL za 39,- přes aplikaci OFFERO balíkovna nad 150,- ZDARMA.
Schleich arktida tuleň sova papuchalk žralok chobotnice
Dobry den nabizim ruzne figurky arktickych a vodnich zviratek od firmy Schleich Foto 2: vzadu 4x Ledni medved 2011- 135kc/kus, ten uülne napravo ma mirne odreniny a je za 125kc, v prostredni rade 2x ledni medved 2005- oba ve spatnem stavu- 85kc za kus vepredu 3x medvide 2005- 75kc/kus Foto 3: tuleni a lachtani Foto 4: Tuleni. Nahore tulen 2012- mirne odreniny- PRODANY. 2x tulen rok 2017- 100kc za kus- (k mani jsou 3 kusy). Bile tuleni mlade 2012- obe PRODANA Foto 5: 2x lachtan 2006- ma odreniny hlavne na hlave - oba PRODANI Foto 6: vzadu 3x bily zralok- 150kc za kus, ten uplne napravo ma sramy z boju PRODANY chobotnice 2015- krasna zridkavejsi figurka ve vybornem stavu- PRODANA, vepredu vpravo delfin 2005, mirne odreninky- 125kc, pelikan 2015- PRODANY Foto 7: chobotnice 2015- krasna zridkavejsi figurka ve vybornem stavu- PRODANA Foto 8 a 10: snezna sova (sovice snezni) 2011 super stav- PRODANA tucnak cisrsky- 2x mladata 2009- obe PRODANA, Papuchalk- 2013- PRODANY 2x Rosomak 2010- 250kc za kus- 1x k mani Foto 10 je videt jeste tucnak cisarsky s mladetem od znacky PAPO (neni to schleich)- PRODANY Nabizim hromadu dalsich schleich modelu a rarit, podivejte se prosim do mych dalsich inzeratu. Nekuracka domacnost. V pripade zajmu piste mail, volejte pripadne kontaktujte pres Whatsapp nebo Viber. Omlouvam se, ale na sms neodpovidam. Osobni odber Praha Chodov. Zaslani postou je mozne pri prevodu castky na ucet predem.
3D hra Kočka a myšky – Nástrahy sýrové pyramidy
Prodám krásnou hru, jako nová. Hraná jen jednou. Pořizovací cena 830 Kč. Kočka díry v sýru sčítá, mnoho děr, a tak přemítá: „Tady zřejmě myši řádí, když pánův sýr pojídají. Musím já sýr ohlídat, myši všechny odehnat.” Myšky pozor na kočičku! Shodit vás chce ze sýra. K vrcholu si pospěšte! Všechen sýr si odneste! Kdo sýr před pastmi ochrání a vítězství své obhájí? 3D hra Kočka a myšky: Nástrahy sýrové pyramidy je hra o postup. Tato hra je zajímavá využíváním trojrozměrného prostorového skládání, to umožní aby se hrálo nikoliv na ploše, ale v 3D prostoru pyramidy. Díky třetímu rozměru je hra mnohem zajímavější a zábavnější. Při sestavování pyramidy dítě trénuje své konstrukční schopnosti, ve hře se seznamuje s čísly, poznává základy počtů. Hra rozvíjí jemnou motoriku rukou. Tato hra je zajímavá nejen pro děti, ale také pro jejich rodiče! Cílem hry je prvním se vyšplhat na vrchol sýrové pyramidy a získat přitom co největší počet bodů na kouskách sýru. Nebude to však snadné! Neopatrné myšky se můžou propadnout skrze pyramidu zpět a nebo být sežrány nebo shozeny mlsnou kočkou. Hra obsahuje kartonovou stavebnici pyramidy, plátky a žetony, dřevěné figurky myšek a kočky, skleněné kuličky a vrhací kostku. Počet hráčů: 2 - 4 Věková skupina: od 5 do 99 Možnost osobního odběru - Praha 9, metro Hloubětín. Nebo pošlu poštou, balíkovnou nebo zásilkovnou. Podívejte se prosím i na moje další inzeráty. Prodávám dětské věci (po holčičce). Při větší objednávce možnost slevy. Jsme nekuřácká rodina, bez domácích zvířat.