inzerce, prodej, prodám, bazar

Hřídel na pilu a hoblovku

Kategorie: Pily

Prodám hřídele na cirkulárku a hoblovku, přidám válec na protah. Nepotřebuji. Cena za vše.
Hřídel na cirkulárku je nová, průměr hřídele 30mm, rozteč děr cca 340x110 mm
Hřídel na pilu a hoblovku
Podobné inzeráty
Hřídel na hoblovku
Prodám hřídel na hoblovku, rozteč šroubů 400 mm, průměr válce 90 mm, dva nože 290 mm. Vyzvednutí dle dohody: Haškovcova Lhota 6 (u Bechyně) České Budějovice.
levně hřídel na cirkulárku
Levně prodám hřídel na cirkulárku. Pilu jsem již rozebral, kotouč už nemám, zbyla jen hřídel. Průměr hřídele na upnutí pily je 30 mm, závit má vnější průměr 29,2 mm, rozteče upínacích šroubů 290 mm a 138 mm. Hřídel byla hnaná pásovým řemenem. Možno pohánět motorem přes pásový řemen nebo si vyměnit řemenici na klínové řemeny a přidělat motor. Cena hřídele včetně přírub je 500,-. Je to ještě stará poctivá práce. Může někomu ještě dobře posloužit... Hřídel s přírubami, již dnes v takové podobě nikdo nevyrobí... Odběr osobně Nový Bydžov, tel.
HUSQVARNA 562 XPG s výhřevem
Profi motorová pila je v perfektnim stavu po generálce motoru.Na každou pilu co byla servisovana dávám půl roku záruku s možnosti,že by byla na motoru chyba tak mi pilu pošlete nebo přivezete a nechám jí udělat.Nevztahuje se na to když pilu zadřete špatným olejem nebo špatným poměrem oleje s benzinem nebo když na pilu dáte nepředepsanou délku lišty co uvádí prodejce.Na servise když pilu rozeberou tak hned přijdou čím závada vznikla.Osobní předání s vyzkoušení na místě nebo můžu poslat s kupní smlouvou kde bude vše uvedeno. DOPRAVA UŽ JE V CENĚ!KDYŽ SI PŘIJEDETE SLEVA NA BENZÍN NA MÍSTĚ SI MŮŽETE PŘIKOUPIT I LIŠTY A ŘETĚZY VŠE DĚLÁNO S ORIGINÁL DÍLY HUSQVARNA A PROFESIONÁLEM V NABÍDCE MÁM I PLNO JINÝCH PIL PŮL ROKU ZÁRUKA NA MOTOR
Prodám cirkulárku,hoblovku
Prodám cirkulárku (hoblovku) - možná záměna,, domácí výroby. Výkon 3KW, 380V, 5.000otáček/min. (tel.)
Hřídel na kotoučovou pilu
Prodám hřídel na kotoučovou pilu.
hřídel na pilu
hřídel na pilu viz foto