inzerce, prodej, prodám, bazar

Hrneček Among Us

Kategorie: Sklo, keramika

Keramický hrneček ze hry Among Us.
Hrneček Among Us
Podobné inzeráty
Prodávám ručně malované hrnečky.
Nenapadá tě dárek k narozeninám, výročí, svátků nebo jen tak? Nech si ručně namalovat hrneček od Klárky ☕, který potěší Vás nebo Vašeho blízkého? Zde vidíte pár motivů na výběr a možnost po domluvě namalovat hrneček, skleničku nebo hrneček s talířkem dle Vašich přání. Hrneček na čaj nebo kávu za 145,- +doprava za 79,- Sklenička na víno za 125,- +doprava za 79,- Hrneček a talířek se jménem za 155,- +doprava za 79,- Je možno vše dávat do myčky. Pro delší dobu životnosti doporučuji umývat v ruce. Objednávky po sms nebo e-mail. Děkuji. Budu se těšit. K.
Černý keramický hrneček s Pegasem
Prodám nový zdobený černý keramický hrneček s Pegasem. Hrneček má objem 400 ml. Hrneček lze takto běžně umývat, ale nedávat jej do myčky na nádobí. Cena je bez dopravy, která je 80 Kč (zásilkovna).
Keramický hrneček se lvem
Prodám nový zdobený keramický hrneček v latté barvičce s motivem lva. Hrneček má objem 350 ml. Hrneček lze takto běžně umývat, ale nedávat jej do myčky na nádobí. Cena je bez dopravy, která je 80 Kč (zásilkovna).
Zdobený hrneček s jelenem a srnkou
Prodám nový zdobený černobílý keramický hrneček s jelenem a srnkou. Hrneček má objem 350 ml. Hrneček lze takto běžně umývat, ale nedávat jej do myčky na nádobí. Cena je bez poštovného, které je 80 Kč (zásilkovna).
Staré hrnečky
Prodám staré hrnečky s podšálky, 2 ks. Jeden hrneček je slepovaný. Cena za slepený hrneček s podšálkem : 80,- Kč. Cena za hrneček s podšálkem v bezva stavu : 250,- Kč.
Keramický hrneček se zajímavým textem
Hrneček se zajímavým textem Prodám keramický hrneček se zajímavým textem. Obsah 200ml