inzerce, prodej, prodám, bazar

Huawei DUB-LX1

Kategorie: Huawei, Honor

Android 8.2
úložiště 32GB
Ram 3GB
Mobil má poškozený displej(viz foto)
Huawei DUB-LX1
Podobné inzeráty
Huawei P smart FIG-LX1
Prodám Huawei P smart FIG-LX1, prasklý displej (viz foto), pouze s USB nabíječkou. Jinak funkční, možno na náhradní díly. 3GB Ram a 32GB úložiště, Android 9 Zásilkovna/Balíkovna, příp. osobní předání Jablonec n. N., Liberec
HUAWEI P9 lite 2017 PRA-LX1 s pouzdrem
Prodám plně funkční mobil HUAWEI P9 lite 2017 PRA-LX1 s pouzdrem typem flip na magnet. Baterie je vyměněná, reálná kapacita 2745 mAh z 3000 mAh. Lze poslat Balíkovnou či Zásilkovnou.
Huawei P40 Lite
Prodám nový mobilní telefon Huawei P40 Lite 6GB/128GB Dual SIM, barva Sakura Pink, jen vyzkoušený. Součástí balení je nabíječka, telefon, záruční list, krabička a dokoupený průhledný obal. Nevhodný dárek. Koupený 7.11.2022 Rychlé 40 W nabíjení Huawei P40 Lite používá uživatelské rozhraní EMUI a mobilní služby Huawei Mobile Services. V telefonu najdete obchod s aplikacemi Huawei AppGallery, jehož obsah se neustále rozšiřuje. Služby a aplikace Google nejsou integrovány a tedy některé populární aplikace třetích stran není možné stáhnout.
Nove nárazuvzdorné ochranné pouzdro pro Huawei.
Nárazuvzdorné ochranné nove pouzdro pro Huawei. Nove nárazuvzdorné ochranné pouzdro pro Huawei, červená barva. Kovový držák kroužku na zadní kryt, pouzdro vybaveno kovovovou planžetou pro pohodlné využiti magnetických držáků. Pouzdro pro Huawei P30 Lite, Huawei nova 4e. Zboží mohu poslat Zasilkovnou +79 Kč, a na dobírku +29.
Mobil Huawei P Smart
Prodám mobil Huawei P Smart model FIG-LX1. Je používaný asi 6 let, součástí je kryt a prasknutá folie, dám i nabíječku (má lehce ohnutou koncovku, ale je plně funkční. Osobní předání v Praze nebo ho mohu odeslat na dobírku (kupující platí dobírku).
Huawei P9 lite 2017 (PRA-LX1)
Prodám plně funkční mobilní telefon Huawei P9 lite 2017 bez viditelných škrábanců viz. foto.