inzerce, prodej, prodám, bazar

Huawei MatePad T 8 flip

Kategorie: Tablety, E-čtečky

Prodám úplně nový, nerozbalený obal na tablet Huawei MatePad T (8)
Huawei MatePad T 8 flip
Podobné inzeráty
Pouzdro na tablet Huawei MatePad T8 Flip Cover, šedé/modré
Prodám nové nerozbalené flipové pouzdro na tablet pro Huawei MatePad T8, funkce stojánku, typ kniha Klíčové vlastnosti: Ochranné flipové pouzdro typu kniha na tablet Huawei MatePad T8 Funkce stojánku umožňuje pohodlné sledování videí nebo prohlížení fotografií Pouzdro chrání tablet proti poškození a prachu ze všech stran Otevírání tabletu připomíná otevírání knihy Úhlopříčka displeje (palce): 8" Možnost polohování: Ano Klávesnice: Ne Určeno pro model tabletu: Huawei MatePad T8 Barva modrá/šedá Typ pouzdra: stojánkové Rozměry balení Šířka výrobku: 14.5 cm Výška výrobku: 1.7 cm Hloubka výrobku: 24.4 cm Hmotnost výrobku: 0.2 kg Osobní předání v Plzni nebo poštou zasílám pouze po platbě předem na účet přes Zásilkovnu.
Huawei MatePad Pro 11" LTE. Předání.
Prodám tablet Huawei MatePad Pro 11". Stáří jeden rok, ještě rok v záruce. Minimálně používaný. Komplet baleni vč. Originálního obalu s klávesnicí. Vše v kompletním originálním balení. Cena je pevná, o výměnu nemám zájem. Možnost předání Opava, Olomouc, Brno, Praha.
Tablet Huawei Matepad 10
Tablet Huawei Matepad 10 s 2K displayem. V ceně je i původní balení a ochranný obal. Display IPS LCD kapacitní dotykovoá obrazovkoá, 16M barev Velikost - 10.4 palců Rozlišení - Poměr 1200 x 2000 pixelů Chipset Kirin 810 Operační paměť - 4 GB RAM Uživatelská paměť - 64 GB Slot karty - podpora MSD karet Interní baterie Li-Po 0 mAh Rozměry - 245.2 x 155 x 7.4 mm Hmotnost - 450g *Zasílám přes Zásilkovnu = 79,- při platbě předem nebo Kč 102,- při dobírce (dopravné předem). Možnost i osobního předání v Plzni. Podívejte se i na mé další inzeráty!
Huawei MediaPad T3 flip cover
Prodám flip pouzdro na tablet Huawei MediaPad T3.
Huawei MatePad T 10s Deepsea Blue 2/32GB
Prodám pouze rozbalený a odzkoušený tablet značky Huawei. Při rychlém a slušném jednání přidám dárek. -Informace o tabletu- Velikost displeje - 10.1” Rozlišení displeje - 1920x1200 Kapacita baterie: 5100 mAh Ram a paměť: 2/32GB Konektor: USB-C Model s AppGallery Při zájmu mě kontaktujte buď sms, whatsapp, e-mail popřípadě volat. Zasílám pouze přes zásilkovnu nebo osobní vyzvednutí v Bruntále.
Huawei Matepad T10 - 4GB / 128GB / 9.7 IPS
Predám tablety ktoré boli kúpene na jeden projekt z ktorého nakoniec zišlo takže ich nepotrebujeme väčšina nebola vôbec používaná. Záruku dávam par dni na odskúšanie. Bez obchodnej záruky nakoľko boli vykúpene cez bažoši a iné bazárové portáli. Bez pôvodnej krabice ale nabíjačka je v cene. NA PROFILE ROZNE TABLETY. Ceny sú pevne už takto ich predávame za menej ako boli zakúpene. Vhodné pre deti na Youtube/Netflix základne hry atď. podobne dobre ako Samsung/huawei/Oppo/Realme v tejto cene nie je nič lepšie. Parametre. Jazyk - Slovensky / Česky / Ukrajinsky Rozlíšenie 1280×1200 IPS (ideálne pre oči) RAM - 4GB ULOZISKO - 128GB Android - 11 SIM KARTA - ANO PAMATOVA KARTA - ANO Batéria - 5100 mAh (je v podstate nová) Viem ich poslať na dobierku cez Packetu. 5€ k cene tabletu.