inzerce, prodej, prodám, bazar

Huawei MediaPad T1 8.0

Kategorie: Huawei, Honor

Prodám tablet Huawei MediaPad T1 8.0. Je funkční jeví malinké známky používání. Byl vždy nošen v pouzdru. Velikost úložiště je 16Gb. Není nikde poškrábaný. Dá se do něj dát sim karta, takže ho můžete používat i jako mobil. Má vstup i pro pamětovou kartu. Možnost koupit i s tabletem za 200Kč 32Gb. Tablet byl kupován za 3500Kč. Jsem ochotná cenu snížit při rychlé domluvě.
Huawei MediaPad T1 8.0
Podobné inzeráty
Huawei Mediapad T2 7.0 LCD displej dotykové sklo černé
Dobrý den, Nabízím k prodeji náhradní díl - Huawei Mediapad T2 7.0 LCD displej dotykové sklo černé komplet. Prodej za nákupní cenu - nevyzvednuto zákazníkem. V případě že máte prasklé sklo, nefunkční dotyk, vylité barvy či jinou vadu displeje telefonu, je řešením jeho výměna. V případě zájmu možnost opravy vašeho telefonu za příplatek 1.000,- korun . Při prodeji bude vystaven daňový doklad. Možné osobní přezetí na prodejně Chomutov či zaslání PPL / Zásilkovnou.
Huawei MediaPad M5 lite pouzdro s klávesnicí
Prodám nové, pouze rozbalené pouzdro s klávesnicí pro tablet Huawei MediaPad M5 lite. V perfektním stavu, bez defektů , klávesnicí je s podsvícením. Posílám zásilkovnou nebo balikovnou po platbě předem. Pokud chcete na dobírku, tak aspoň po platbě poštovného předem.
Huawei Mediapad T5 10 - 16GB 4G LTE
zdravím prodávám tablet Huawei Mediapad T5 10 - 16GB 4G LTE.Tablet má 2GB ram.Tablet je funkční a stále dostačující na novější hry tablet už nepotřebuji a je škoda aby se tady válel když mu můžu dát druhý život (původní cena:5800) Kdyby něco pište radši na sms.
Huawei MediaPad T1-A21L
Prodám tablet Huawei Mediapad T1-A21L. Málo použitý. Obal k tabletu zdarma.
Huawei MediaPad T3 7
Zánovní Tablet Huawei MediaPad T3 7 Velikost paměti 16 GB Typ procesoruMediaTek MT8127 Rozlišení zadního fotoaparátu 2 Mpx Málo používaný ležel v šuplíku. V ceně: *Tablet *Nabíječka *Krabička *** tablet je po záruční době *** Odesílám jedině přes zásilkovnu / pro mě to je jednoduší způsob přepravy / při platbě předem. Sleva možná.
Huawei P40 Lite
Prodám nový mobilní telefon Huawei P40 Lite 6GB/128GB Dual SIM, barva Sakura Pink, jen vyzkoušený. Součástí balení je nabíječka, telefon, záruční list, krabička a dokoupený průhledný obal. Nevhodný dárek. Koupený 7.11.2022 Rychlé 40 W nabíjení Huawei P40 Lite používá uživatelské rozhraní EMUI a mobilní služby Huawei Mobile Services. V telefonu najdete obchod s aplikacemi Huawei AppGallery, jehož obsah se neustále rozšiřuje. Služby a aplikace Google nejsou integrovány a tedy některé populární aplikace třetích stran není možné stáhnout.