inzerce, prodej, prodám, bazar

Husqvarna Automower 535 AWD

Kategorie: Sekačky

Predám profesionálnu robotickú kosačku zn. Husqvarna Automower 535 AWD, r.v.2022.
Inovatívna, vysoko výkonná robotická kosačka s pohonom všetkých kolies určená pre profesionálne použitie. Zvládne údržbu trávnika s rozlohou až 3500 m², kosenie okolo prekážok v náročnom teréne a vo svahoch so sklonom až 70%. Kosačka je vybavená špičkovým ovládaním pre jednoduchú a efektívnu interakciu, detekciou objektov pomocou ultrazvukovej technológie a diaľkovým ovládaním. Kosačku možno monitorovať pomocou aplikácie Husqvarna Fleet Services™. Tento produkt spĺňa nároky na tiché mesto.
Kompletná dokumentácia s návodmi na obsluhu. Pri kúpe bude vystavená faktúra + záručný list. Zabezpečujeme odborné poradenstvo, inštaláciu a následne aj servis zn. Husqvarna.
Kosačka je úplne nová a je vhodná aj na strmšie svahy s maximálnym sklonom vo vnútri pracovnej plochy 70 %. Aktuálna predajná cena tohto modelu je 5550,-€. Cena teraz 4500,-€ s DPH.
Husqvarna Automower 535 AWD
Podobné inzeráty
HUSQVARNA AUTOMOWER®️ 305 | 2023 | záruka | obchodník
Mluvíme německy, anglicky a česky. Všechny modely Husqvarna Automower jsou dostupné za dobré ceny, stačí se zeptat! ———————————————— Zařízení z nejnovější produkce, model 2023. Zařízení je registrováno u společnosti Husqvarna na jméno kupujícího a je dodáváno s plnou dvouletou zárukou výrobce. Instalace na místě není problém. Doprava není problém. Na požádání mohu zaslat plán kladení drátu na zahradu. Zašlete mi prosím náčrt nemovitosti. Evropský prodejce s více než 10 lety zkušeností s robotickými sekačkami.
Robotická sekačka Husqvarna Automower 430X
Prodám robotickou sekačku Husqvarna Automower 430X je dostatečně inteligentní, aby zvládla posekat velké a členité travnaté plochy - s několika úzkými průchody, překážkami, těžkým terénem a svahy se sklonem do 45 %. Sekačka hravě zvládne travnaté plochy o rozloze 3200 m2. GPS systém, propojení přes aplikaci. Stáří 1,5 roku. V super stavu. Po dohodě před prodejem možnost zajištění kompletního servisu, čištění, mazání v originál servisu Husqvarna. Náhradní břity. Při rychlém jednání dohoda. Možnost dopravy.
HUSQVARNA AUTOMOWER 315X
Prodám robotickou sekačku HUSQVARNA AUTOMOWER 315X, v záruce do 06/23, včetně nabíjecí stanice
Robotická sekačka Husqvarna AUTOMOWER® 310
Robotická sekačka Husqvarna Automower 310 zvládne sklon svahu do 40 % a dokonce se navede sama úzkými pasážemi. Je vhodná na zahrady s rozlohou 1000 m² ±20%, doba nabíjení 60 min. Žací systém 3 otočné břity, šířka záběru 22 cm, typ motoru bezkartáčový stejnosměrný BLDC. Hmotnost 9,2 kg Barva šedá Baterie Lion 2,0 Ah
Robotická sekačka husquarna Automower 305
Prodám zcela novou nepoužitou robotickou sekačku Automower 305. Záruční list dva roky. Přidám zdarma také novou nerozbalenou instalační sadu. Nevhodný dar. Pc 35tis.
Robotická sekačka Husqvarna automower 305
Prodám robotickou sekačku na trávu Husqvarna auto mower 305. V výborném stavu, použita jen několikrát. Po provedeném servisu. Vyčištěná. Nový akumulátor. K sekačce dodám taky skoby na drát pro vyznačení trávníku. Původní cena 35 000 Kč. Při rychlém jednání možná sleva