inzerce, prodej, prodám, bazar

Husqvarna nabíječka QC80

Kategorie: Sekačky

Prodám nabíječku Husqvarna QC80 nová, nepoužitá
Husqvarna nabíječka QC80
Podobné inzeráty
Husqvarna Automower 535 AWD
Predám profesionálnu robotickú kosačku zn. Husqvarna Automower 535 AWD, r.v.2022. Inovatívna, vysoko výkonná robotická kosačka s pohonom všetkých kolies určená pre profesionálne použitie. Zvládne údržbu trávnika s rozlohou až 3500 m², kosenie okolo prekážok v náročnom teréne a vo svahoch so sklonom až 70%. Kosačka je vybavená špičkovým ovládaním pre jednoduchú a efektívnu interakciu, detekciou objektov pomocou ultrazvukovej technológie a diaľkovým ovládaním. Kosačku možno monitorovať pomocou aplikácie Husqvarna Fleet Services™. Tento produkt spĺňa nároky na tiché mesto. Kompletná dokumentácia s návodmi na obsluhu. Pri kúpe bude vystavená faktúra + záručný list. Zabezpečujeme odborné poradenstvo, inštaláciu a následne aj servis zn. Husqvarna. Kosačka je úplne nová a je vhodná aj na strmšie svahy s maximálnym sklonom vo vnútri pracovnej plochy 70 %. Aktuálna predajná cena tohto modelu je 5550,-€. Cena teraz 4500,-€ s DPH.
elekrická sekačka Husqvarna
Prodám elektrickou sekačku Husqvarna, model LC 347iVX, včetně nabíječky a baterie. Stáří necelý rok, platná záruka, použitá tak 10x. Vše OK, funkční.
PRODÁM zahradní traktor Husqvarna TC 242TX
PRODÁM zahradní traktor Husqvarna, sekačka je v perfektním stavu. Počet moto hodin: 137 Do května stále v záruce. Dokoupené příslušenství: mulčovací deflektor Náhradní klíč a záruční list s návodem je samozřejmostí. Mohu zaslat více fotografií. Husqvarna TC 242TX je výkonný traktor navržený pro použití v zahradách střední až velké velikosti. Je vybaven integrovaným 320 l sběrným košem, pedálovým ovládáním, hydrostatickou převodovkou a pohonem s nízkými vibracemi, luxusním sedadlem s šířkou 38 cm, měkkým věncem volantu a LED světly. Mulčovací ucpávka BioClip® je k dispozici jako příslušenství. Specifikace motoru Zdroj energie Benzín Výrobce motoru Kawasaki Počet válců 2 Zdvihový objem válce см³ Generátor 15 A Typ mazání motoru Plně tlakové s olejovým filtrem Chlazení motoru Vzduchem Olejový filtr Ano Objem palivové nádrže 13,3 l Emise výfukových plynů (CO2 EU V) 792,00 g/kWh Systém pohonu Model převodovky K46 Pojezd Ovládaný pedálem Žací ústrojí Metoda(y) sečení Sběr/Mulčování Typ žacího ústrojí Lisované, vyztužené Šířka záběru, cm 108 cm Nastavení výšky sečení Centrální, s pomocnou pružinou Ovladač pro nastavení výšky sečení Umístěno na blatníku Zapínání žacích nožů Elektrická spojka Polohy pro nastavení výšky sečení 6 Počet žacích nožů 2 ks Typ nože High Performance Neposečený kruh, cm 152 cm Přední válec Ne Sada BioClip® BioClip® from seat Antiskalpovací kolečka 4 Materiál skeletu Ocel Povrchová úprava žacího ústrojí práškováním Ano Výška sečení, min-max 38-102 mm Vybavení Typ volantu Deluxe, potažený měkkým protiskluzovým materiálem Typ sedadla Komfortní vysoké opěradlo Výška opěradla sedadla 15" vysoké opěradlo Materiál sedadla Vinyl Sběrný koš Součást dodávky Počitadlo provozních hodin Digitální s předprogramovanými servisními intervaly Přední ochrana Trubkový nárazník Přípojka vodovodní hadice Ano Reflektory Ano Držák na pohárek Ano Umístění palivové nádrže Přední Převodovka Převod / náhon Hydrostatický Výrobce Tuff Torg Hmotnost / Rozměry Základní stroj šířka, cm 110 cm Základní stroj, výška cm 127 cm Základní stroj,délka cm 240 cm Rozměry pneumatiky, přední 15 x 6-6 Rozměry pneumatiky, zadní 18x9,5-8 Rozvor, cm 122 cm
Husqvarna LC 247S benzínová sekačka na trávu
Kupovaná 28.5.2022 takže ještě plná záruka!!! Třikrát posekaná zahrada. Foto ilustrační, v případě zájmu pošlu aktuální. Husqvarna LC 247S je výkonná benzínová sekačka na trávu s vlastním pohonem. Je osazena výkonným motorem Husqvarna s automatickým sytičem a vybavena lehkým žacím ústrojím z kompozitního materiálu s šířkou záběru 47 cm, sklopnou rukojetí pro pohodlnou obsluhu a skladování, snadným nastavením výšky sečení a intuitivním ovládáním. S touto sekačkou na trávu bude pro vás údržba trávníku opravdovým potěšením.
HUSQVARNA AUTOMOWER®️ 305 | 2023 | záruka | obchodník
Mluvíme německy, anglicky a česky. Všechny modely Husqvarna Automower jsou dostupné za dobré ceny, stačí se zeptat! ———————————————— Zařízení z nejnovější produkce, model 2023. Zařízení je registrováno u společnosti Husqvarna na jméno kupujícího a je dodáváno s plnou dvouletou zárukou výrobce. Instalace na místě není problém. Doprava není problém. Na požádání mohu zaslat plán kladení drátu na zahradu. Zašlete mi prosím náčrt nemovitosti. Evropský prodejce s více než 10 lety zkušeností s robotickými sekačkami.
Husqvarna 333R
Prodám zánovní křovinořez Husqvarna, s veškerým příslušenstvím viz. Fotografie. Je ve výborném stavu, málo používaný. Rychle jednání možnost slevy. Technické informace Motor: 34,6 cm³, 2-takt Výkon motoru: 1,6 kW Maximální otáčky motoru při zatížení: 8400 ot./min Maximální doporučené otáčky motoru: 11500 ot./min Objem palivové nádrže: 0,6 lit Spotřeba paliva (g/KWh): 480 g/kWh Hmotnost (bez řezacího zařízení): 6,1 kg Husqvarna 333R je vyroben pro profesionální nasazení. Dokonalý výkon zajišťuje surová síla, unikátní ergonomie a dlouhá životnost. Motor X-Torq®: konstrukce motoru X-Torq® snižuje až o 60% škodlivé výfukové plyny a zvyšuje účinnost paliva až o 20%. Automatické vrácení vypínače do polohy zapnuto. Vypínač STOP se automaticky přepne do polohy ON-zapnuto pro bezproblémové startování. Ochranný kryt Combi. Může být použit při práci s travním kotoučem a nebo se strunovou hlavou. Vybavení: strunová hlava, travní kotouč, nosný popruh K 2-taktním křovinořezům doporučujeme dokoupit olej CASTROL 2T. Olej slouží na smíchání s palivem v poměru 1:40, není-li v návodu k použití uvedeno jinak.