inzerce, prodej, prodám, bazar

hydroizolační nátěr střechusprav 14kg + textilie

Kategorie: Stavební materiál

prodám zbytek (cca 90%) hydroizolačního nátěru STŘECHUSPRAV 14 kg + jeden a půl balení netkané textilie pro vyztužení nátěru.
vyroben a otevřen 10/2022 - spotřebujte rok od otevření

původní cena cca 3000,- kč

více na:
předat osobně v Brně a okolí, případně zaslat na dobírku nebo s platbou předem na účet. Asi jen přes DPD kvůli váze balení. Inzerát platí do smazání.
hydroizolační nátěr střechusprav 14kg + textilie
Podobné inzeráty
Střešní hydroizolační nátěr 15 kg
Střešní hydroizolační nátěr DenBit S-T4 červený Červená 12 kg Den Braven. 1 kýbl je nový, neotevřený + 1 kýbl zbytek cca 3 kg. Tzn. dohromady asi 15kg. Viz odkaz: Nepsat sms a emaily.
Střešní hydroizolační asfaltový pás
Prodám střešní hydroizolační asfaltový pás (modifikovaný pás) na rovné střechy. Zakoupeno 9/2022. Sleva 25% z nákupní ceny. Ceny a množství níže. Telefon . 3ks hydroizolační asfaltový pás ELASTEK 40 SPECIAL MINERAL (role/7,5 m2) - pás z SBS modifikovaného asfaltu s nosnou vložkou z polyesterové rohože, opatřen na horním povrchu jemným separačním posypem a na spodním separační PE fólií. Cena 1.300,- Kč/kus. 1ks hydroizolační asfaltový pás ELASTEK 40 SPECIAL DEKOR červený KVK (role/7,5 m2) - pás z SBS modifikovaného asfaltu s nosnou vložkou polyesterová rohož v podélném směru vyztužená skleněnými vlákny, opatřen na horním povrchu břidličným ochranným posypem, na spodním separační PE fólií. Cena 1.400,- Kč/kus.
ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ NÁTĚR 5 a 10kg
Mám k prodeji Asfaltový hydroizolační nátěr 5kg, 10 kg k prodeji mám více kusů. Nátěr na bázi asfaltové disperze modifikované syntetickým kaučukem. Použití: Na suché a mírně vlhké podklady. Beton, cementové a cemento-vapenné omítky, lepenka a podobné materiály na bitumenové bázi. Lze nanášet na upravené plochy válečkem, hladítkem, stěrkou, štětcem nebo kartáčem. Cena za 5kg 199 Kč , 10kg 385 Kč
Koupelnový hydroizolační nátěr - Multigum 20KG
Prodám hydroizolační stěrku, nátěr do koupelen a vlhkých místností. Nátěr se aplikuje ve 2 vrstvách štětkou nebo válečkem. Zbyl mi téměř celý 20kg kýbl. Odebráno zhruba 3l = 3KG tam hmoty, tak na 60 m2 plochy ve dvou vrstvách. Odběr Frýdlant. slovo: hydroizolace, koupelnová hydroizolace, koupelnová stěrka
DVOUSLOŽKOVÁ HYDROIZOLACE 2Z FLEX 4, 7 a 14kg
Nabízím dvousložkovou hydroizolaci UNIVER BAU Hydroizolace 2Z Flex. Cena za 4kg 245 Kč, za 7kg 415 Kč a 14 kg 790 Kč. Hydroizolaci si můžete vyzvednout osobně ve Staříči nebo po dohodě můžu zaslat kurýrem. K prodeji mám také hydroizolační pásku. Šířka pásky 12 cm, délka 10 a 50 m. Cena za pásku 19 Kč/bm Popis - Trvale elastický dvousložkový hydroizolační nátěr na bázi polymercementové suspenze, který se používá k hydroizolaci pod obklady a dlažbu v koupelnách, bazénech nebo vodních nádržích, terasách, balkónech a lodžií. Hydroizolace se nanáší vždy ve dvou nátěrech. Pro lepší izolaci rohů se mezi jednotlivé vrstvy vkládá speciální těsnící pás s gumovou výztuží.
hydroizolační nátěr
Jednosložkový hydroizolační nátěr RAKO SYSTEM SE1, velké balení,nepoužitý. Obklady, dalžby