inzerce, prodej, prodám, bazar

Hydromotor nový, nepoužitý

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám nový, nepoužitý, obousměrný hydraulický motor za 2200kč. Průměr výstupní hřídele 25mm, délka 40mm, šířka pera 8mm. Geometrický objem na otáčku 200cm3, maximální průtok 60L/min (75L/min krátkodobě), maximální tlak 130BAR (175BAR krátkodobě), maximální otáčky 300/min (375/min krátkodobě).

Mohu prodat i pouzdro s drážkou na hřídel hydromotoru 25x70x10mm viz. foto za 300kč.
Osobní odběr v Chotěboři, nebo lze poslat na dobírku za 120kč přepravní službou PPL k Vám domů, nebo do nejbližšího Parcelshopu.
Tel. neplatný, kontakt na email: vladimirblaha@
Hydromotor nový, nepoužitý
Podobné inzeráty
Traktor 4x4 V3S naviják, hydraulika, doprava do 100km zdarma
Prodám tento nezmar. Motor Avia bez turba, včetně kompresoru a čerpadla posilovače. Před osazením proběhla na motoru střední GO. Převodovka+rozvodovka V3S. Je to ta vzácná varianta, která má všechny výstupy - jak na čerpadlo hydrauliky, tak na naviják. Obě nápravy zúžené V3S. Zadní s uzávěrkou, přední kyvná na původním kyvu, co drží na V3S zadní dvounápravu. Pneu přední 10x20 (cca 100cm), zadní 16x20 (disky agro IFA, cca 105cm). Vzduchové brzdy na všechna kola. Posilovač řízení z nákladního auta DAF. Zkrácená páka řízení - na dvě otáčky přejde z jednoho rejdu do druhého. Závěsné zařízení na vlečku z V3S. Vzduchový filtr Zetor. Kastlík na velkou baterku (180ah asi 2 roky stará) + beteriják. Hydraulika zvedne v pohodě víc jak 1t. viz foto. Rozteč spodních ramen něco mezi Zetor 4011-5. Nářadí se vejde z obou kategorií. Další okruh na rychlospojku pro sklápění vlečky, popř na vysokozdvižnou věž, jak jsem používal já. Třetí okruh zatím neosazen. Naviják origo V3S včetně vedení ukládání lana. Aktuálně nezapojen! Měl jsem to na hydromotor, ale nebylo to ono. Rozvodovka má origo výstup na naviják, je jen potřeba dokoupit zapínání a dodělat převod (řetězem by to vycházelo pěkně skoro pod sebou). Popř osadit zpět nějaký hydromotor. Já už to asi nestihnu. Naviják jinak v perfektním stavu - dám na něj klidně záruku na vyzkoušení. Rozměr: Délka 350cm (380cm s rameny) Šířka 190cm Výška 230cm s výfukem Váha cca 3t. Potřeboval jsem traktor s TP, takže jsem koupil Zetor 5211. Ale v terénu nebo v lese se tedy s tímto strojem nemůže rovnat.. nevím, jestli nebudu muset pořídit něco s předkem.. Prodej bez příslušenství! Tedy bez závaží, bez VZV věže a bez štítu. Více foto mohu poslat na mail nebo WhatsApp. Více info na tel, ale prosím jen vážní zájemci. U podobných strojů je většinou problém s dopravou, ale mám velký vlek, kde lze převážet, proto nabízím případnou dopravu do 100km v ceně. (popřípadě dále dle dohody) Ale v každém případě chce prvně vidět, vyzkoušet a pod. Pár drobností na dodělání. Plyn pouze ruční, mám tam nachystaný pedál, jen dodat lanko, blinkry nejsou zapojené. A zapojit ten naviják, ať už mechanicky (doporučuji) nebo na pořádný hydromotor.
Harvestor Komatsu
Prodam harvestor Komatsu 951 R.v. 2016 Mth 11.500 Elektronická průměrka Kolopásy + řetězy Na stroji je vyměněno: nové pracovní čerpadlo nové pojezdové čerpadlo nový pojezdový motor nové všechny čtyři hydromotory v hlavici Nový hydromotor pily Hydromotor otoče kabiny zrevidován a přetěsněn. 1x nový rozvaděč. Nové led osvětlení. Elektronická průměrka. Stroj v perfektním stavu ihned k nasazení. Možno i s vyvážecí soupravou Komatsu 855 cca 6000 mth Více info na tel.
Hydromotor hon un 053
Prodám hydromotor na nakladač hon asi? Znalec pozná. Nálezový stav bez záruky. Chlumec nad Cidlinou, Nový Bydžov
Hydraulické čerpadla, hydromotor
Prodám hydraulické čerpadlo jihostroj 12-l2 použité funkční 1000. druhé čerpadlo nemá štítek neznám parametry ani z čeho je, také funkční 1000, hydromotor danfoss nový jsem našel za 33000 viz screen funkční možno použít jako výkonné čerpadlo půlka z nového by byla fajn ale ceny klidně nabízejte dohodě se nebráním cena za vše smluvní. Tato inzerce není návrh na uzavření kupní smlouvy dle zákona 89/2012 Sb 7397
Hydromotor Dunfoss OMR 200F
Prodám výše uvedený hydromotor použitý,plně funkční. Foto ilustrační. Cena nabídněte.
Čerpadlo na vodu HYPRO
Prodám profesionální čerpadlo na vodu Hypro HM 4 s pohonem přes hydromotor. Od repase jen vyzkoušené. Nové keram.těsnění a ložiska čerpadla. Na mém traktoru Kubota L4200(maličký traktor) má výkon přes 100l/min. Mělo ssloužitk dovozu vody s IBC kontejnery. Hadice přidám. Nyní na čerpadle asi 60cm roura s nerez košem a zpětnou klapkou pro snažší manimulaci viz.poslední foto. Funguje perfektně. Veškeré informace na telefonu.. Při rychlém jednání sleva, nebo přidám novou gumotextilní hadici 15m s připojovacím bajonetem. Čerpadlo na vodu, IBC, hydro, hydraulický, hydraulická, traktor, napáječka, cisterna, hydromotor