inzerce, prodej, prodám, bazar

HyperX Cloud 2

Kategorie: Klávesnice, myši

Prodám tyto skoro nové herní sluchátka.Sluchátka a mikrofon jsou ve výborném stavu. Sluchátka mají odjímatelný mikrofon, prostorový zvuk, ovládací desku.
HyperX Cloud 2
Podobné inzeráty
Klávesnice HyperX Alloy Elite II, HyperX Red, US
Dobrý den, Prodám použitou ale jako novou Mechanickou herní klávesnici HyperX Alloy Elite II, HyperX Red, US (HKBE2X-1X-US/G). Mechanické spínače HyperX Red. Barevné RGB podsvícení s dynamickými efekty. Pokročilé přizpůsobení pomocí softwaru HyperX NGENUITY. Pevný ocelový rám a výdrž kláves 80 milionů stisků. Multimediální klávesy. 100% anti-ghosting a N-key rollover. Rozložení kláves US.
HyperX cloud core
Dobrý den, prodám HyperX cloud core v top stavu. Komplet balení včetně krabice.
Herní myši - Logitech, Roccat, HyperX, Steelseries
Dobrý den, prodám herní myši ve velmi dobrém stavu. Logitech G402 Hyperion Fury - 400 Kč ZOWIE by BenQ EC2-A - 500 Kč ROCCAT Burst Pro - 600 Kč SteelSeries Prime Neo Noir Edition - 700 Kč HyperX Pulsefire Surge - 600 Kč Zowie S1 - C - 600 Kč ROCCAT Kain 120 AIMO - 600 Kč HyperX Pulsefire Core - 300 Kč Myš HyperX Pulsefire Dart - 800 Kč Preferuji osobní předání Praha. Případě zájmu o více ks je možné množstevní slevy.
Klávesnice HyperX Alloy Elite 2 Red - US
HyperX Alloy Elite 2 Red - US Prodám herní klávesnici zakoupenou v Alze 4.5.22.za 2 989 Kč. Klávesnici je jako nová a v záruce ještě přes rok. Preferuji osobní předání v Plzni. (krabici od klávesnice už nemám) Případně po domluvě mohu přiblížit, či poslat přes uloženku. 109587574067~&gclid=Cj0KCQiAo-yfBhD_ARIsANr56g44ma5Bq_pm02dZxSVwYHXG9cWe5GRKoD3c_m_sQfRNS5RQXWQRRCgaAj7gEALw_wcB
HyperX Alloy Origins - mechanická klavesnice
Prodám výše zmíněnou mechanickou klávesnici v perfektním stavu. Je stará něco přes 2 roky, ale moc nepoužívaná. Spínače má HyperX Aqua (tactile) - je tichá, dal jsem navíc pod každou klávesu silikonový kroužek. Součástí je i opěrná zápěstí. Podrobná specifikace zde - Ideálně osobní předání v Moravanech u Brna nebo v Brně na ulici Holandská.
Herní mechanická klávesnice HyperX Alloy Elite 2 Red
NA SMS NEREAGUJI / POUZE VOLAT / NEAKTUÁLNÍ INZERÁTY MAŽU Prodám herní mechanickou klávesnici HyperX Alloy Elite 2 Red v záruce do 27.05.2024 Herní klávesnice , mechanická, drátová, klasické (vysokoprofilové) klávesy, spínače HyperX Red, dynamické podsvícení, makro programovatelné klávesy, americká lokalizace kláves, USB, černá Keycaps ve stylu pudding, USB na zadní straně, ovládání hlasitosti kolečkem apod. Cena: 1,200,- / O ceně nesmlouvám. Předání pouze osobně Mladá Vožice okr. Tábor s možností klávesnici vyzkoušet nebo poslání s platbou předem. Na dobírku neposílám. Důvod prodeje přechod na Low Profile klávesnici. *** MRKNĚTE I NA MÉ OSTATNÍ INZERÁTY ***