inzerce, prodej, prodám, bazar

HYUNDAI i40 - - český prospekt

Kategorie: Příslušenství

Na prodej českých prospekt vozidla HYUNDAI i40 .

Platba jen předem na účet.
Poštovné buď jako obyčejná zásilka +30,- nebo jako doporučená zásilka +68,-

Při nákupu více prospektů bude jedno upravené sloučené poštovné dle hmotnosti zásilky.

Kontakt níže přes formulář (e-mailem).
HYUNDAI i40 - - český prospekt
Podobné inzeráty
HYUNDAI Santa Fe - - český prospekt
Na prodej českých prospekt vozidla HYUNDAI Santa Fe . Platba jen předem na účet. Poštovné buď jako obyčejná zásilka +30,- nebo jako doporučená zásilka +68,- Při nákupu více prospektů bude jedno upravené sloučené poštovné dle hmotnosti zásilky. Kontakt níže přes formulář (e-mailem).
HYUNDAI i30 - český prospekt
Na prodej českých prospekt vozidla HYUNDAI i30 . Platba jen předem na účet. Poštovné buď jako obyčejná zásilka +30,- nebo jako doporučená zásilka +68,- Při nákupu více prospektů bude jedno upravené sloučené poštovné dle hmotnosti zásilky. Kontakt níže přes formulář (e-mailem).
HYUNDAI i10 -- český prospekt
Na prodej českých prospekt vozidla HYUNDAI i10 . Platba jen předem na účet. Poštovné buď jako obyčejná zásilka +30,- nebo jako doporučená zásilka +68,- Při nákupu více prospektů bude jedno upravené sloučené poštovné dle hmotnosti zásilky. Kontakt níže přes formulář (e-mailem).
HYUNDAI i20 Active --- český prospekt
Na prodej českých prospekt vozidla HYUNDAI i20 Active. Platba jen předem na účet. Poštovné buď jako obyčejná zásilka +30,- nebo jako doporučená zásilka +68,- Při nákupu více prospektů bude jedno upravené sloučené poštovné dle hmotnosti zásilky. Kontakt e-mailem přes formulář dole.
Dělící síť do zavazadlového prostoru Hyundai i40 kombi
Prodám originální dělící stahovací síť, přepážku do zavazadlového prostoru vozidla Hyundai kombi, model i40 I CW (VF), 1.7 CRDi, diesel, vyráběno 07/2011 - dosud, výkon 136 koní / 100 kW, objem válců 1685 ccm. Zatahovací síť odděluje zavazadlový prostor od prostoru pro cestující a je naprosto v pořádku, jako nová. Cena 1290 Kč. Odběr možný v Olomouci, či na trase Olomouc - Šumperk. Případně lze zaslat přes DPD uspornybalik za 128 Kč.
Originální velký návod k navigaci Hyundai i40 nepoužitý
Originální velký návod k navigaci Hyundai i40 nepoužitý. Car Navigation Systém Owner's Manual EN DE FR ES IT NED RUS SVE POR DAN