inzerce, prodej, prodám, bazar

I Robot Brava 320

Kategorie: Vysavače/Foukače

Prodám i Robot Brava 320 - funkční.
I Robot Brava 320
Podobné inzeráty
Hlavní kartáč s ložisky pro XIAOMI Roborock, Mi Robot
» Kartáč je nový nepoužitý. » Cena uvedená za 1ks. (Možno více kusů) » Kompletní balení viz fotografie. Robotické vysavače Xiaomi využívají hlavního kartáče ve tvaru V, který shromažďuje nečistoty z obou stran směrem do středu. Vysavač tak dosahuje velmi efektivního čištění všech povrchů. Kartáč je vhodný pro dlaždice, koberce, parkety, lina a podobné povrchy, kde se snadno sbírá prach. Pro modely: ● Xiaomi Roborock Xiaowa Lite C10 ● Xiaomi Roborock Xiaowa E20 ● Xiaomi Mi Robot ● Xiaomi Roborock Sweep One S50/S55 ● Xiaomi Roborock S5 Max ● Xiaomi Roborock S60/S65 ● Xiaomi Roborock S6 Pure ● Xiaomi Roborock S6 MaxV
Boční kartáček pro XIAOMI Roborock, Mi Robot
» Kartáček je nový nepoužitý. » Cena uvedená za 1ks. (Možno více kusů) » Kompletní balení viz fotografie. Boční kartáček je vhodný je především k úklidu podél zdí a v rozích místnosti. Vysoce odolnéý vůči otěru, ale současně šetrné k nábytku. Pro modely: ● Xiaomi Roborock Xiaowa Lite C10 ● Xiaomi Roborock Xiaowa E20 ● Xiaomi Mi Robot ● Xiaomi Roborock Sweep One S50/S55 ● Xiaomi Roborock S5 Max ● Xiaomi Roborock S60/S65 ● Xiaomi Roborock S6 Pure ● Xiaomi Roborock S6 MaxV
Robotický vysavač ZACO V80
Nabízím nepoužívaný, pouze rozbalený pro kontrolu a fotografie robotický vysavač ZACO V80 v kompletním balení. Robot se v prostoru orientuje pomocí mnoha senzorů. Infračervenými paprsky registruje blížící se stěnu, zpomalí a zabrání nárazu. Pomocí senzorů rozeznává schody, výškové rozdíly a další překážky. Robot se nepohybuje náhodně, ale promyšleně a určený prostor důkladně uklidí. Parametry produktu: Hlučnost: 68 dB Dálkové ovládání: ano Doba provozu: 130 min Hmotnost: 2.7 kg Možnost osobního vyzvednutí a odzkoušení. Poslání je možné po platbě předem poštovného, za zboží pak můžete zaplatit až dobírkou. Na inzerát prosím volejte kdykoliv v týdnu od 10 do 19 hod., o víkendu reaguji pouze na sms! Děkuji H.
I Robot Roomba 780
Robotický vysavač I Robot Roomna 780. Poradí si dobře s vlasy i se srstí po domácích mazlíčcích. Součástí balení jsou nové nepoužité 2 virtuální zdi, nové 2 kartáče a ovladač. Kartače a filtry jsou nyní ve vysavači výměněné před měsícem. Takže i ty ještě poslouží. Součástí prodeje i náhradní baterie, krabice, návod a nabíjecí základna.
I Robot Roomba 786
vysavač je funkční,vysavač + nabíjecí dock, výdrž baterie cca 1,5 hodiny
Robotický vysavač s mopem iRobot roomba combo
Šikovný pomocník, zvládne vysávat nebo vysávat a vytírat. Má vlastní nádržku na vodu, takže při vytírání si sám vlhčí mopovací utěrku. Ovládání přes aplikaci iRobot, kde je vše přehledně zobrazeno, má mnoho možností plánování úklidu, intenzity apod. Na povrchu drobné oděrky z normálního fugování robota, jinak vše plně funkční, v ceně je robot, dokovací/nabíjecí stanice, 3x mopovací utěrka, náhradní boční kartáček a pěnový filtr. V záruce do 2/2023, fakturu mohu přiložit. Původní cena 7999,-.