inzerce, prodej, prodám, bazar

I Robot Roomba 786

Kategorie: Vysavače/Foukače

vysavač je funkční,vysavač + nabíjecí dock, výdrž baterie cca 1,5 hodiny
I Robot Roomba 786
Podobné inzeráty
Ovladač Roomba dálkové ovládání,
iRobot Roomba dálkové ovládání - ROOMBA Wireless Command Center Dálkové ovládání (Wireless Command Center) pro robotický vysavač iRobot Roomba 560 a iRobot Roomba 581. Wireless Command Center je speciální dálkový ovladač k modelům ROOMBA 560, 581 (součást balení). Funguje na principu rádiových vln. Lze tedy ovládat ROOMBU i z vedlejší místnosti. Na Wireless Command Center lze robota uvést do provozu, lze robota naprogramovat, spustit program SPOT nebo poslat robota na Home Base tlačítkem Dock. Na ovladači jsou navíc směrová tlačítka, proto leze ROOMBU ovládat jako autíčko na ovládání. Je až překvapující, jak obratně můžeme robota ovládat. Roomba dálkové ovládání pro modely: iRobot Roomba 560 iRobot Roomba 581
iRobot Roomba
Prodám iRobot Roomba 974 Wifi. Vše funkční a bez problémový. Velice málo používaný, to je Důvod prodeje. Je k němu i náhradní filtr a kartáček. Roomba 974 je robotický vysavač od iRobotu s inteligentní navigací pomocí kamery, s výkonnou lithiovou baterií, vysokým sacím výkonem a s dlouhou výdrží baterie. Roomba 974 si vytváří mapu místností a vysaje skutečně všude tam, kde dosáhne.
I Robot Roomba 780
Robotický vysavač I Robot Roomna 780. Poradí si dobře s vlasy i se srstí po domácích mazlíčcích. Součástí balení jsou nové nepoužité 2 virtuální zdi, nové 2 kartáče a ovladač. Kartače a filtry jsou nyní ve vysavači výměněné před měsícem. Takže i ty ještě poslouží. Součástí prodeje i náhradní baterie, krabice, návod a nabíjecí základna.
Robotický vysavač iRobot Roomba 675
Prodám robotický vysavač iRobot Roomba 675. Baterie je OK, spousta náhradních dílů, utržené madlo pro přenášení viz obrázky - na funkci to nemá žádný vliv.
PRODÁM ZÁNOVNÍ ROBOTICKÝ VYSAVAČ IROBOT ROOMBA 976
PRODÁM ZÁNOVNÍ ROBOTICKÝ VYSAVAČ IROBOT ROOMBA 976
Robotický vysavač iRobot Roomba 966
Prodám robotický vysavač iRobot Roomba 966.Stáří-3 roky, minimálně používaný, plně funkčí. Vhodný na suché čištění-třístupňový čisticí systém Aero Force.S mobilní aplikací iRobot Home můžete robota ovládat i mimo domov. Včetně původního obalu,náhradního filtru a kartáčku.