inzerce, prodej, prodám, bazar

Iain Gale , Mark Keating (5 knih)

Kategorie: Historické romány

Prodávám knihy:
Iain Gale - série Jack Steel:
Muž cti
Pravidla války
Bratři ve zbrani

Iain Gale - Čtyři dny v červnu

Mark Keating - Boj o svobodu

Celková cena je 400,- Kč.

Osobní předání možné v Plzni, jinak plus poštovné (můžu zaslat přes Zásilkovnu či poštou). Na mobil pouze SMS.
Iain Gale , Mark Keating (5 knih)
Podobné inzeráty
Mark Twain - Americký nápadník
Prodám knihu Mark Twain - Americký nápadník (rok vydání 1951) z likvidace pozůstalosti. Stav viz foto. Cenu nabídněte. Osobní předání Lomnice nad Popelkou nebo Semily, případně zašlu poštou (poštovné dle váhy) nebo přes Balíkovnu za poštovné 65 Kč při platbě předem / 84 Kč na dobírku.
Válečné knihy
Dobrý den, Prodám množství válečných knih. 1-9 knih po 30,-/ks 10- více knih po 20,-/ks Dohoda je možná, čistím knihovnu
Nabízím pět knih ve slovenštině Boccaccio a Stendhal
Nabízím pět knih ve slovenštině. Jedná se o G. Boccaccio Dekameron a Život Danteho/Verše Filocolo a od Stendhala Život Henryho Brularda, Červený a čierný a knihu Lucien Leuwen. Slovenské nakladatelství Tatran v letech 1977 až 1980. Knihy jsou nepoškozeny, v původním přebalu. Cena za všech pět knih je 500Kč plus poštovné. Cena jednotlivě dle dohody. Osobní odběr vítán.
Knihy Lví srdce
Prodám sérii knih Lví srdce. Knihy jsou ve velmi dobrém stavu. Prodám pouze jako celek. Preferuji osobní předání v Uhlířských Janovicích. Jsem ochotná po předchozí dohodě dovézt do Kolína, Kutné Hory, Čáslavi nebo Prahy a okolí. Posílám Českou Poštou nebo po domluvě Zásilkovnou po zaplacení celé částky na účet. K ceně je nutno přičíst poštovné. Inzeruji zde více knih - při odběru 5 a více knih, dopravu hradím já.
Fajfar. Fučida. Čejka. Moravec. Radosta. 12 knih
Cena za všech 12 knih. Domluva možná i na jednotlivém titulu.