inzerce, prodej, prodám, bazar

Ikea ratanove křeslo

Kategorie: Křesla a gauče

Stav pěkný
Rozměry

Šířka: 58 cm
Hloubka: 56 cm
Výška: 79 cm
Šířka sedáku: 43 cm
Hloubka sedáku: 40 cm
Výška sedáku: 44 cm
Ikea ratanove křeslo
Podobné inzeráty
Křeslo Ikea Ektorp
Prodám moc pohodlné křeslo Ikea Ektorp. Potah je lehce vyšisovaný a našla jsem jeden malý flíček. Nový potah lze koupit již od 990 Kč a křeslo bude jako nové;) Cena nového křesla je 6.990 Kč. Vyzvednutí Předměrice nad Labem, dohoda možná.
Ratanové křeslo
Prodám 4kusy,ratanové křeslo BUCU Coklat s podsedákem,rozměr 64x58x84. Možnost k jídelnímu stolu nebo do zahrady. Rok používané v letní zahradě . Křeslo,židle,jídelní stůl. Cena je za kus.
Ratanové křeslo BYHOLMA- Ikea
Poptávám ratanové křeslo BYHOLMA....
Italské kožené křeslo ve stylu Bauhaus
Italské kožené křeslo VerDesign s kovovou (trubkovou) konstrukcí v Bauhaus stylu. Barva kůže je sytě vínová a hodně záleží na světle něna světle je sytá a výrazná, ve stínu je tmavší až do bordó viz rozdíl v barvě na fotkách. Kůže je nepoškozená, ve velmi pěkném stavu. Chrom je také v dobrém stavu. Sezení je v křesle díky velké hloubce pohodlné. Rozměry křesla jsou: výška 73 cm, šířka 73 cm, hloubka 83 cm. ______________________________ kožené křeslo Bauhaus křeslo italské křeslo VerDesign funkcionalistické křeslo trubkové křeslo
Křeslo Agen z Ikea - rezervace
Prodám ratanové křeslo z Ikea. Výborný stav, nepoužívané. Jedná se o to větší křeslo z této kolekce.
Ratanové houpací křeslo dětské
Prodám dětské ratanové houpací křeslo téměř nepoužívané, v top stavu. Pouze osobní odběr, případně mohu dovézt po ose Holešov, Bystřice pod Host., Hranice, Frýdek-Místek. Jen volat na tel.