inzerce, prodej, prodám, bazar

Ilustrovaná Bible

Kategorie: Pro mládež

Kniha Ilustrovaná Bible pro mládež

Osobní převzetí Praha nebo Balíkovna 80Kč.
Ilustrovaná Bible
Podobné inzeráty
Ilustrovaná Bible
Prodám kniha Ilustrovaná Bible pro mládež. Stav dle foto - trochu poškozený hřbet. Předání je možné ve Smečně nebo v Kralupech nad Vltavou. Případně mohu odeslat poštou, přes zásilkovnu apod.
Knihy - Encyklopedie
Prodám krásné obrázkové encyklopedie. Knihy jsou v zachovalém, a krásném stavu. - VELKÁ OBRÁZKOVÁ DĚTSKÁ ENCYKLOPEDIE - 125Kč - ENCYKLOPEDIE VYNALEZŮ - 200Kč - DINOSAUŘI DĚTSKÁ OBRÁZKOVÁ ENCYKLOPEDIE - 200Kč - VĚDOMOSTI V KOSTCE - 200Kč - DINOSAUŘI V KOSTCE - 300Kč - ILUSTROVANÁ BIBLE - 350Kč Možný odběr i více knih naráz SMS: Mail: vojtaholatko@
film
Prodám Kevin Kostner 40 kč, Režiséři Itálie 80 kč, Ďábel žhavých nocí 30 kč, Panorama československého filmu-ilustrovaná 100 kč, Ocelové město 60 kč, Dvacet tisíc mil pod mořem 100 kč Knihy jsou v dobrém stavu i jednotlivě
Prodám knihy
Prodám knihy pro mládež - nové, perfektní stav. Christiane Gohlová - Julie a bílý poník, 140 Kč. Christiane Gohlová - Julie a kůň snů, 140 Kč. Lauren Myracleová - Čtrnáct, 190 Kč. Cassandra Clareová - Město z kostí, 240 Kč. Estelle Laureová - Běsnící světlo, 190 Kč. Michael Northrop - V pasti 180 Kč. Jana Eislerová - Staré pověsti české, 170 Kč. Kniha je psaná větším písmem a je bohatě ilustrovaná. Knihy jsou vhodné jako dárek.
POZOR NA PRIMÁNY Vláďa Zíka
Pěkný stav knihy obzvlášť se zachovalym originálním přebalem viz foto. Ilustrovaná perokresby. 176 stran. Vydáno 1941. Příběhy party kluků v duchu Foglarovek. Osobní odběr Havířov. Možné zaslání Českou poštou nebo Zasilkovnou. V nabídce dalších 50 knih za jedno poštovné.
Jules Verne - 20000 mil pod mořem
Pěkná ilustrovaná kniha z roku 1974 , v dobrém stavu