inzerce, prodej, prodám, bazar

IMMAX NEO MULTI BRIDGE PRO Smart

Kategorie: Ostatní drobné

jako nové, plně funkční.

IMMAX NEO MULTI BRIDGE PRO Smart Zigbee 3.0, BT v3, Wi-Fi, TUYA (07117-3), bílá

Pokud jste příznivcem chytré domácnosti a rádi by jste ji ovládali jedním zařízením, je řídicí jednotka Immay NEO jako stvořená právě pro vás. Smart Bridge se stane mozkem vaší domácnosti a propojí všechna chytrá zařízení do jednoho celku, díky čemu bude jejich ovládání snadnou záležitostí. K Immax NEO se připojíte buď prostřednictvím Wi-Fi, Bluetooth 5.0 nebo ZigBee. Řídicí jednotka je plně kompatibilní se systémy Android, iOS, TUYA a LIDL.


Klíčové vlastnosti:
Propojení všech chytrých zařízení v domácnosti do jednoho celku
Připojení zařízení pomocí Wi-Fi, Bluetooth 5.0 nebo ZigBee
Kompatibilní se systémy Android, iOS, TUYA a LIDL
Funkce zabezpečovací logika
Mobilní Aplikace Immax NEO PRO v čestině pro snadné ovládání
Dostupná pro Android i iOS
Rozměry 15×60×60 mm a hmotnost 33 g
IMMAX NEO MULTI BRIDGE PRO Smart
Podobné inzeráty
Bezdrátová termohlavice IMMAX NEO SMART Zigbee
Bezdrátová termohlavice IMMAX NEO SMART Zigbee, TUYA prodám 5 hlavic + Řídicí jednotka IMMAX NEO BRIDGE PRO Smart Zigbee 3.0 v2. Duvod prodeje přestěhování do RD zde je už neviužiji původní cena 6000 Aplikace včeštině
Lytmi NEO/HDMI/ TV sada LED/podsvícení
Lytmi NEO-Pro HDMI 2.0 Sync Box & TV sada LED podsvícení, Immersion Ambient Lighting Stripes pro 60palcový a menší TV, Screen and Music Sync, Kompatibilní s Alexa & Google Assistant, App Control Synchronizujte barvu podsvícení televizoru s filmy a videohrami pro vzrušující domácí zábavu. Rozšiřte s ním své domácí kino a přimějte televizní světelné pásy tančit, blikat, stmívat a rozjasňovat s obsahem na vaší obrazovce. Každý světelný pás NEO má 48 ARGB LED/m. Každá LED může zobrazovat jinou barvu a jas než její sousedé. NEO dokáže zpracovat až 500 pixelů, což zajišťuje vysokou přesnost reprodukce barev prostřednictvím světelných proužků v režimu synchronizace. Tento synchronizační box Lytmi NEO HDMI 2.0 funguje se všemi žárovkami nebo svítidly Lytmi White a Color Ambient. Kromě toho je podsvícení televizoru flexibilní pro všechny velikosti obrazovky. Nevyžaduje žádnou kalibraci; vše, co musíte udělat, je spárovat jej s jakýmkoli zařízením HDMI, Apple TV, Amazon Fire Stick, Xbox, PlayStation nebo Mac a proměnit váš obývací pokoj v divadelní umělecké dílo. Je to skvělý dárek pro vaši rodinu a přátele. Snadná instalace, nastavení a použití. Jednoduché nastavení a přímočaré ovládání usnadňují zahájení práce se synchronizačním boxem Lytmi Neo HDMI. Pomocí speciální aplikace přizpůsobte své inteligentní světelné efekty a nastavení synchronizačního boxu. Wi-Fi 802.11 b/g/n/ 2,4 GHz, HDMI 2.0b s rozlišením videa HDCP 2.2, až 4K/60 Hz. Neo nemůže pracovat s vestavěnou APP pro chytrou TV, je vyžadován vstup HDMI.
Komponenty pro Smart home (Z-Wave) + Philips HUE
Prodám Z-Wave používané komponenty smart home. Řídící jednotka Vera control plus, zámek Danalock V3 (verze Bluetooth + Z-Wave), pohybová čidla Neo CoolCam (pohyb, teplota, intenzita osvětlení), zásuvku Neo CoolCam 2500W, termohlavice Danfoss Living Connect Z a termohlavice Fibaro. Dále Philips Hue Smart Button. Vera control plus - 400 Kč Danalock V3 - 2000 Kč - prodáno pohybové čidlo Neo CoolCam - 400 Kč zásuvku Neo CoolCam - 400 Kč termohlavice Danfoss Living Connect Z - 500 Kč termohlavice Fibaro - 800 Kč Philips Hue Smart Button - 200 Kč - prodáno (oba)
De Gusto Multi gril 5 v 1
Multi gril 5v1 Multi gril je ideální do každé domácnosti, multifunkční přístroj Vám usnadní práci, příprava pokrmů bude zábavná. Multi gril s 5ti vyjímatelnými pláty připraví oběd, svačinu či lahodnou snídani. S multi grilem budete zdravě vařit, používá se minimální množství tuku. Multi gril 5v1- výhody: - nepřilnavý povrch - jednoduché číštění a výměna plátů - 5 opékacích vyjímatelných plátů (lívance, vafle, tousty, gril plochý, gril drážkovaný) - rovnoměrné pečení, žádné připálené pokrmy - ukazatel teploty - multifunkční, ideální do menších domácností, na chalupy, apod. Původní cena 999 Kč.
Pánské funkční hodinky Carneo Smart Manager
V záruce do roku 2022. Plně funkční. Prodej z důvodu koupě nových. Chytré hodinky využijí především sportovci díky užitečným fitness funkcím. K dispozici jsou například integrovaný snímač tepu nebo monitorování spánku s možností ukládat naměřené hodnoty. Carneo Smart Manager vás však zároveň upozorní na příchozí SMS, telefonní hovory, e-maily nebo naplánované události v kalendáři. Stačí hodinky spárovat přes Bluetooth s vaším chytrým telefonem. Klíčové vlastnosti hodinek Carneo Smart Manager stříbrné Elegantní chytré hodinky do společnosti i pro sport Integrovaný snímač tepu & funkce měření spánku Ukládání naměřených hodnot Notifikace příchozích SMS, telefonních hovorů, e-mailů nebo důležitých událostí Možnost výběru playlistu / skladby bez použití telefonu Dotykový LCD displej s úhlopříčkou 1,22" Interní 128MB paměť pro ukládání např. multimediálních souborů Baterie s výdrží 168 hodin v pohotovostním režimu (48 hodin všechny funkce) Kompatibilní s Android / iOS chytrými zařízeními Dotykový displej & integrovaná paměť na ukládání souborů Ovládání hodinek Carneo Smart Manager umožňuje přehledný dotykový displej s úhlopříčkou 1,22". S jeho pomocí zvolíte požadovanou funkci, zobrazíte kalendář anebo důležité zprávy ze sociálních sítí. Chod veškerých funkcí je rychlý a plynulý; na tom mají zásluhu procesor MTK6260AD s taktem 1 GHz a 64MB RAM. Na ukládání multimediálních souborů je potom připravena interní paměť s kapacitou 128 MB. Vibracemi vás hodinky upozorní na ztrátu telefonu Ulehčený budete mít nejen příjem SMS a telefonních hovorů, ale i poslech hudby. Na displeji Carneo Smart si můžete vybrat ve svém playlistu oblíbenou skladbu aniž byste museli mobil vytahovat z kapsy. Užitečnou funkcí je také vibrace v momentě, kdy se hodinky od telefonu příliš vzdálí. Předejdete tím jeho případné ztrátě. Výhody Carneo Smart Manager do třetice uzavírá jejich baterie. Ta v pohotovostním režimu obstará výdrž na dlouhých 168 hodin bez nutnosti nabíjení. Obsah balení: Multifunkční náramkové hodinky Carneo Smart Manager USB kabel
Elektronický automatický uzavírač vody nebo plynu
Prodám nový nepoužitý, WiFi chytrý zavírač ventilů v případě jakékoliv poruchy na potrubí vody nebo plynu automaticky uzavře ventil a to už do 10 sekund! Je motorově poháněný a ventil uzavírá mechanicky. I když je napájen pouhými 12 V, disponuje vysokým výkonem a točivým momentem, takže si poradí i se zatuhlejšími ventily. Právě díky kombinaci chytré technologie TUYA můžete vypnout přívody vzdáleně přes internet nebo to nechat plně na automatice, která zareaguje ihned při detekci havárie. Chytrá mobilní aplikace "TUYA SMART" nebo "SMART LIVE-SMART LIVING" umožňuje ovládání a kontrolu nad Vaší domácností odkudkoliv na světě pouze za pomoci internetu a Vašeho mobilního telefonu. Nepotřebujete žádnou řídící jednotku nebo "bránu". Každé zařízení má v sobě všechny potřebné komponenty pro komunikaci s Vaším mobilním telefonem přes internet (cloud). FUNKCE A VLASTNOSTI: Bezdrátově řízený motorový ventil Jednoduchá instalace - není třeba nic vypouštět a rozebírat Vhodné pro automatizaci jako doplněk senzoru úniku vody nebo plynu Dovoluje i manuální manipulaci v případě selhání napájení Kompatbilní se všmi ventilym které se zavírají /otevírají otočením o 90° Zavírá ventil do 10 sekund Bezplatná mobilní aplikace pro zařízení s iOS a Android ("TUYA SMART" nebo "SMART LIVE-SMART LIVING" v českém jazyce) Ovládání z jakéhokoliv místa, kde je dostupný internet Založeno na technologii Wi-Fi 2,4 GHz Podporuje otevřenou platformu aplikace IFTTT Funkce alarm, automatizace a chytré scénáře. Video na požádání emailem. Možné i zaslat zásilkovnou.