inzerce, prodej, prodám, bazar

Indikátor - MITUTOYO DIGIMATIC

Kategorie: Nářadí

Nabízím k prodeji málo použitý Mitutoyo Digimatic Idikátor /MD 543-252/ se zadním uchycením. Rozsah měření max. 12,7 mm s rozlišením 0,001mm. Nabízená cena je včetně zaslání na dobírku.
Indikátor - MITUTOYO DIGIMATIC
Podobné inzeráty
Dutinoměr - MITUTOYO
Nabízím k prodeji nový dvoudotykový dutinoměr Mitutoyo /526-125/ pro měření malých otvorů do průměru 18 mm s číselnikovým úchylkoměrem s dělenou stupnicí 0,001 mm. Nabízená cena je včetně zaslání na dobírku.
Tloušťkoměr Mitutoyo
Mechanický,jako nový.Kompletni příslušenství a balení. viz.foto.Zkalibrovany, pak se dále nevyuzil.Rozsah měření 0-10mm,deleni 0,01mm.
Posuvné měřítko Mitutoyo 550mm
Možný osobní odběr v Pardubicích a nebo v případě platby předem zaslání prostřednictvím PPL za 99,-. Na dobírku neposílám. Děkuji za pochopení
měřící stojan Mitutoyo
pravděpodně ani nepoužitý, 100% stav
mikrometr 175-200 Mitutoyo
pravděpodobně ani nepoužitý
Aku vrtačka YATO YT-82789
Jedná se o zboží, které bylo krátce použito. Aku příklepová vrtačka / kladivo pro montážní práce v kovu, dřevě a cihlách. Mechanismus umožňuje vrtání širokými vrtáky do stěn a stropů. 3 funkce: šroubování, vrtání, příklep 2-rychlostní převodovka přesná regulace rychlosti ve spínači (potenciometr) LED lampa osvětlující pracoviště brzda vřetena pro snadnou výměnu vrtáku funkce rychlého zastavení kovové pouzdro převodovky (tvrdost zubů: 53-56 HRC) odolné, pogumované tělo vyrobené z polyamidu vyztuženého skelnými vlákny 4-stupňový indikátor baterie ochrana před přehřátím článku baterie 18 V systém - provoz na běžné baterii, odpovídající řadě zařízení. SYSTÉM 18 V 18 V systém je řada akumulátorových nástrojů YATO, které jsou napájeny stejnou trvanlivou baterií. Každé zařízení můžete zakoupit v sadě s baterií a rychlonabíječkou nebo také samostatně, což je ideální, když zvětšujete sadu nástrojů. Dobíjecí baterie vám poskytuje svobodu a větší pohodlí při práci. Akumulátorové nářadí YATO je navíc odolné, praktické a dokonale vyvážené. Takže práce s nimi bude radost. Profesionalita Síla, modernost, rafinovaná řešení - to vše nabízíme v řadě 18 V zařízení, vytvořených pro nejnáročnější uživatele a profesionály Ekonomické Nemusíte kupovat mnoho baterií a nabíječek pro jiné nástroje. S 18 V systémem ušetříte peníze, prostor doma i životní prostředí! Výběr Když rostou vaše požadavky, roste také kolekce 18 V. Široká škála nástrojů pro váš dům, dílnu a zahradu znamená, že můžete vytvořit sadu, kterou opravdu potřebujete. Parametry: Tah: ano LED svítící na pracovišti: ano Maximální točivý moment [Nm]: 40 Napětí baterie [V]: 18 Kapacita baterie [Ah]: 2,0 Typ baterie: li-ion Indikátor stavu baterie: ano Použití: Beton, silikáty, cihla Počet zahrnutých baterií: 1 Posílám přes Zásilkovnu, nebo osobní předání v Praze.