inzerce, prodej, prodám, bazar

Infralampa Beurer IL50L

Kategorie: Zdraví a krása

Prodám infralampa Beurer IL50
Nevhodný dárek, zapnutá pouze na vyzkoušení
Záruka do 11/22
Cena 1500kc, sleva možná
Osobně Rožnov pod Radhoštěm nebo zasilkovna
Infralampa Beurer IL50L
Podobné inzeráty
Bazální teploměr BEURER OT20
Nový - Omylem jsem zakoupila bazální teploměr místo obyčejného. Teploměr kontaktní do úst (v dudlíku) a rektálně (do konečníku), rychlost měření 180s, ohebný konec, s mobilní aplikací Chcete mít plánování vašeho rodinného života pod kontrolou? Pořiďte si ovulační teploměr Beurer OT 20. Díky němu můžete plánovat své rodičovství v souladu s přírodou. Nyní budete mít vaše plodné a neplodné dny pod kontrolou. Teploměr zaznamenává poslední naměřenou teplotu. Další hodnoty lze zapisovat ručně do aplikace Ovy, která je zdarma ke stažení. Klíčové vlastnosti ovulačního teploměru Beurer OT 20 - Rodičovství pod kontrolou s teploměrem Beurer OT 20 - Měří s přesností na 2 desetinná místa - Je vodotěsný a dezinfikovatelný - Pamatuje si poslední naměřenou teplotu - Aplikace Ovy zdarma k manuálnímu záznamu předchozích naměřených hodnot - Je dodáván s ochranným krytem - Po naměření teploty vydá zvukový signál - Teploměr Beurer OT 20 se automaticky vypne po určité době nečinnosti Odešlu přes zásilkovnu.
Masážní přístroj Beurer FB35
Masážní vanička na nohy, do velikosti chodidla 30cm, 3 funkce, 16 integrovaných magnetů, uklidňující infračervené světlo, příslušenství na pedikúru - 3 nástavce, lze použít i pro suché masáže. Nožní masáž Beurer FB 35 podporuje krevní oběh a působí proti pocitu těžkých nohou. Přístroj má odjímatelný aroma filtr a 3 funkce – vibrační masáž, bublinková masáž a udržování teploty. Umožňuje prvotřídní péči o chodidla. Po přidání koupelové soli nebo esenciálního oleje můžete svým chodidlům dopřát relaxační vonnou masáž, která nejen že uleví bolavým nohám, ale také pročistí dutiny a vyjasní mysl. Aroma filtr je možné vyjmout. Pro ještě větší relaxaci využijte válečkové nástavce pro reflexní masáž, ty lze ale také v případě potřeby vyjmout. K dispozici máte 16 integrovaných magnetů, které vám pomohou uvolnit svaly na nohou, zmírnit bolest a zlepšit cirkulaci krve. Masážní přístroj Beurer FB 35 napomáhá k relaxaci po těžkém pracovním dni. Součástí masážního přístroje na nohy Beurer FB 35 je také infračervené světlo, které uklidňuje a zároveň poskytuje relaxační aroma terapii. Navíc zvyšuje účinnost, zlepšuje krevní oběh a dokáže pomoci s léčbou. Druhy masáží: bublinková koupel, magnetická terapie, válečková masáž, vibrační masáž. Protiskluzové gumové nožičky Navíjecí kabel Maximální velikost chodidla: 30 cm Hmotnost: cca 2 kg Rozměry: 41 × 38 × 17 cm
Masážní vanička BEURER 50
Prodám jen 2x užitou masážní vaničku Beurer 50. Více info:
Beurer SI40 inhalátor pro horní cesty dýchací - nový
Prodám nový a nepoužitý napařovací přístroj pro horní část dýchacího ústrojí Beurer SI 40. Originální balení , včetně krabice a záruka 2roky V Ostravě možno osobně,jinak možno i zaslat po dohodě Zásilkovnou. Nabídka platí do smazaní inzerátu.Zájemci volejte na mobil nebo pište na email.Na SMS nereaguji. Popis: Parní inhalátor Beurer SI 40 je ultra tichý, obsahuje flexibilní univerzální masku pro ústa a nos. Snadné ovládání jedním tlačítkem. Kapaliny, jako jsou solné roztoky a éterické oleje, mohou být parním odpařovačem bezpečně odpařeny a nachlazení nemá šanci! Uklidňující ošetření v chladném období Zahrnuje flexibilní univerzální masku na ústa a nos Nastavení páry lze měnit pro jednotlivé procedury Účinná aplikace díky konstantní teplotě Krátká doba inhalace Ovládání jedním tlačítkem Síťový provoz Dezinfikovatelný Rozprašování kapalin, jako je solný roztok a éterické oleje Hmotnost produktu: cca 620 g Rozměry produktu: 265 × 260 × 96 mm Síťové připojení: 220–240 V ~ 50–60 Hz
BEURER FC65 ČISTÍCÍ KARTÁČ NA OBLIČEJ
Prodám dámský čistící kartáč na obličej Beurer FC65. Čistící kartáč je plně funkční bez poškození. Byl málo používán. Je vybaven funkcí vibrace pro mimořádně jemné čištění a funkcí pulsace na důkladné vyčištění pleti. Dle výrobce ho lze používat i pod sprchou po dobu až 30 minut na jedno nabití. Vlastnosti Beurer FC 65 dle informací od výrobce: - Čistící kartáč pro každodenní péči o pleť - Jemné a důkladné čištění - 2 funkce: Vibrace pro mimořádně jemné čištění, Pulzace na důkladné vyčištění - 3 rychlosti - Voděodolný IPX-7, použití ve sprše - Indikátor stavu baterie - Časovač 1 minuta (3 x 20 sekund) - jemná kartáček - Provoz 30 minut na jedno nabití - 6 hodinové dobíjení Ošetření modrým LED světlem rychle redukuje nečistoty. Bakterie reagují s modrým světlem (415 nm) a jsou zničeny, zatímco ucpané póry jsou opět zásobovány dostatečným množstvím kyslíku..
Kosmetické zrcátko BEURER BS 49
Kosmetické zrcátko BEURER BS 49, nevhodný dárek k Vánocům, nové, pouze vybalené za účelem prohlídky a vyzkoušení, plně funkční. Cena 599,-Kč (nové stojí od 800,-Kč do 1.500,-Kč). V původním originálním obalu. "Kosmetické zrcátko Beurer BS 49 v atraktivním designu s 12× LED osvětlením vám usnadní vaše kosmetické úpravy. Zrcadlo je otočné a zároveň oboustranné, z jedné strany se uvidíte v normální velikosti a z druhé strany 5× zvětšeně, což oceníte při potřebě detailního pohledu na pleť. Průměr zrcátka je 11 cm a napájení pomocí 3× AAA baterie." *V případě zájmu prosím o kontakt skrz odpovědní formulář níže, na tel. nereaguji. Osobně ČB, či Zásilkovna + platba předem (ne dobírka).