inzerce, prodej, prodám, bazar

Inspekce nemovitosti, posudky, dozory staveb

Kategorie: Realitní služby

Jako certifikovaný inspektor nemovitostí a poradce v oblasti stavebnictví Vám nabízím své služby v okresech: Tábor, Písek, Strakonice, České Budějovice,Český Krumlov, Prachatice, Příbram, Praha a široké okolí. Provádíme posouzení technického stavu nemovitostí (byty, rodinné domy, bytové domy, účelové stavby...), zabýváme se tvorbou posudků a expertní činností ve stavebnictví. Zajištuje převzetí novostaveb, společných prostor bytových domů, zastupování klientů při reklamaci stavebních prací apod.

Jako kupující byste měli vědět jakou nemovitost doopravdy kupujete a zda-li technický stav nemovitosti odpovídá skutečnosti a zda-li je realitní transakce v souladu se zákonem. Nekupujte zajíce v pytli!


Jiří Hlavín, DiS.
certifikovaný inspektor nemovitostí
autorizovaný stavitel v oboru pozemních staveb
+420
jiri.hlavin@

více na:
Inspekce nemovitosti, posudky, dozory staveb
Podobné inzeráty
Posudky a odhady nemovitostí
Provádím posudky a odhady nemovitostí
Stavební a územní řízení, změny užívání staveb
Nabízíme kompletní vyřízení změn v užívání staveb, stavební povolení, vyřízení stavebního a územního řízení, ohlášení staveb, projektovou dokumentaci pro všechny typy staveb, přípravu dokumentace pro změny Územního plánu, nákup a prodej nemovitostí všeho druhu a další služby v oblasti stavebních investic a nemovitostí
TRŽNÍ ODHADY NEMOVITOSTÍ pro dědická řízení
TRŽNÍ ODHADY NEMOVITOSTÍ pro pro potřebu koupě, dědického řízení, rozvodu a jiné vypracuje nezávislá certifikovaná realitní kancelář ŠEBOR-REALITY. Vše on-line nebo dle potřeby. Naše služby: • Obchodní služby• Realitní služby • Správa rekreačních nemovitostí •Tržní odhady nemovitostí.
Zprostředkování pronájmu, prodeje a nákupu nemovitostí
Dobrý den, jsem realitní makléřka z kanceláře RE/MAX Alfa, pro Sedlčansko, Milevsko, Benešovsko a okolí. Svou práci vnímám jako kvalitní služby lidem. Nabízím Vám bezpečný proces realitní transakce a ochranu potřeb a zájmů klientů. Zajímají mně nejen nemovitosti ale v prvé řadě klienti a jejich osobní příběh.
Profesionální foto/video nemovitostí
Nabízím profesionální focení bytů, domů i komerčních prostor, natáčení a focení dronem, tvorbu videoprohlídek, tvorbu 2D/3D půdorysu a virtuálních 360 prohlídek. Ceny focení bytů: - 1500,- do 1+kk - 2000,- do 2+kk - 2500,- do 3+kk - od 3000,- od 4+kk - Video od 4000,- podle velikosti nemovitosti a požadavků klienta Více na
Oceňování nemovitostí
Potřebujete ocenit nemovitost? Díky 12 leté praxi v oboru realit Vám s tímto problémem pomohu za bezkonkurenční cenu. Oceňuji nemovitosti pro potřebu koupě, dědického řízení, rozvodu a jiné. Neváhejte mne kontaktovat na telefonu , nebo emailu: tom.skal@ :)