inzerce, prodej, prodám, bazar

Instantní ochucená kapučína a káva instantní a zrnková.

Kategorie: Potraviny

Prodám různé ochucené instantní směsi kávy (Kapučína), horkou čokoládu, smetanu ale i kávu zrnkovou a instantní.

Instantní Horká Čokoláda 1kg
Instantní Smetana 1kg
Instantní Cappuccino Irská Káva 1kg
Instantní Cappuccino Oříšek 1kg

Instantní káva Express Mocca 500g
Zrnková káva Espresso Monaco 1kg
Zrnková káva Espresso Barista 1kg
Zrnková káva Prodomo 500g


Ceny na vyżádání.

Preferuji komunikaci přes email, na telefon nemám čas reagovat.

Není problém poslat přes zásilkovnu na dobírku za ceny postovneho zasilkovny.
Instantní ochucená kapučína a káva instantní a zrnková.
Podobné inzeráty
24h - BDP, MRE bojové dávky potravin Polské
Prodám polské 24h MRE od Arpolu mám 2ks-SET 1, 3ks-Set 2, 2ks-Set 3 Cena Kč/balení Váha balení 2.2KG - spoustu jídla. Obsah MREček Vojenské potravinové balíčky ARPOL RB nabízíme ve třech variantách: Set 1: hlavní jídlo kuřecí s rýží Set 2: hlavní jídlo špagety s masem Set 3: hlavní jídlo guláš Bograč Obsah společný pro všechny varianty instantní polévka z červené řepy cukr (3 x 10 g) kávové bonbony (3 ks) bonbony s vitaminem C (3 ks) žvýkačky (3 ks) příbory sůl a pepř (3 ks) igelitový sáček (1 ks) toaletní papír (1 ks) vlhčené ubrousky (3 ks) zápalky jednorázové kartáčky na zuby (3 ks) Varianta RB1 (Set 1) energetická hodnota 3317 kcal SNÍDANĚ:maďarský guláš (400 g) masová paštika (111 g) ovocný džem (25 g) suchary (50 g) instantní čaj (15 g) ovocný nápoj bezplamenný ohřívač a voda do ohřívače OBĚD:kuřecí s rýží a zeleninou (400 g) tvrdé suchary (45 g) instantní čaj (15 g) kondenzované mléko v tubě (100 g), nebo želé tyčinka hořká čokoláda (100 g) bezplamenný ohřívač a voda do ohřívače VEČEŘE:kuřecí šunka M1 (118 g) tvrdé suchary (45 g) med (25 g) instantní čaj (15 g) ovocný nápoj Varianta RB2 (Set 2) energetická hodnota 3513 kcal SNÍDANĚ:pečené fazole s klobásou a slaninou (400 g) masová paštika (111 g) ovocný džem (25 g) suchary (50 g) instantní čaj (15 g) ovocný nápoj bezplamenný ohřívač a voda do ohřívače OBĚD:špagety s masem (400 g) tvrdé suchary (45 g) instantní čaj (15 g) kondenzované mléko v tubě (100 g), nebo želé tyčinka hořká čokoláda (100 g) bezplamenný ohřívač a voda do ohřívače VEČEŘE:kuřecí šunka M1 (118 g) tvrdé suchary (45 g) med (25 g) instantní čaj (15 g) ovocný nápoj Varianta RB3 (Set 3) energetická hodnota 3342 kcal: SNÍDANĚ:vepřová plec s rýží a zeleninou (400g) masová paštika (111 g) ovocný džem (25 g) suchary (50 g) instantní čaj (15 g) ovocný nápoj bezplamenný ohřívač a voda do ohřívače OBĚD:guláš Bograč (400 g) tvrdé suchary (45 g) instantní čaj (15 g) kondenzované mléko v tubě (100 g), nebo želé tyčinka hořká čokoláda (100 g) bezplamenný ohřívač a voda do ohřívače VEČEŘE:kuřecí šunka M1 (118 g) tvrdé suchary (45 g) med (25 g) instantní čaj (15 g) ovocný nápoj
Prémiová Instantní káva  -  Amway
Nevhodný dárek. Popis výrobce: Sušení kávy ze zmrazeného stavu (lyofilizace) je považováno za nejlepší způsob výroby instantní kávy. Káva se uvaří, poté zmrazí do kostek a umele na částečky, které se umístí do vakua s teplem. Led se tím přemění přímo na páru a umleté částečky zůstávají suché, hrudkovité a připravené k použití. Na přípravu hrnku vynikající kávy použijte jednu vrchovatou lžičku granulí instantní kávy a přelijte ji horkou vodou. Vyrábí se výhradně ze zrn kávy arabica. Čistá kolumbijská směs. Granule instantní kávy vzniklé sušením ze zmrazeného stavu si uchovávají původní chuť kávy. Instantní káva je rozpustná v horké vodě, což umožňuje snadnou a okamžitou přípravu. Snadno a rychle si připravíte jeden šálek kávy bez zbytečného plýtvání. Ideální k uspokojení individuálních požadavků – připravíte různě silnou kávu pro každého.
Zrnková káva
Výborná zrnková káva 1kg Puro fairtrade coffee. Káva je 50% robusta a 50% arabica
Pražená zrnková káva Pacamara Natural, Daisuke Elite 500g
Daisuke Elite 500g - Pacamara Natural Původ: Skutečná horská káva z Nueva Segovia, Nikaragua. Jediný původ z farmy La Bendicion. Farma patří Luizi Balladarezovi a je jednou z nejlepších farem na kávu v Latinské Americe. Přeprava a skladování kávových zrn probíhá za optimálních klimatických podmínek. Kvalita: ručně sbírané kávové boby, 100% Arabica, odrůda: Pacamara Natural. Jemné pražení na bubnu při nízkých teplotách. Chuť: zralé citrusové plody, ananas, broskev. Ocenění: Speciální káva s výherním skóre 91 ze 100. Vítěz Poháru excelence 2018. Udržitelnost: Bobule jsou biologicky udržitelné a přirozeně pěstované. Bobule pocházejí přímo od producentů kávy, aby byla zajištěna vysoká kvalita. Šálek kávy v soutěži získal 91 bodů. Tento výsledek je působivý v celém odvětví. Za zmínku stojí, že specializovaná káva začíná na 80 bodech a že pouze 5% světové produkce je v tomto rozmezí. Nápoj nad 85 let má skutečně výjimečnou kvalitu. Existuje maximálně několik případů, kdy je druh hodnocen na více než 90 bodů za rok. S čistým svědomím můžeme říci, že je to jedna z nejlepších káv, které lze vypít na naší planetě. K dispozici 500+ balení. Množstevní sleva.
NESCAFE Superiore 1 kg Zrnkova kava 100% Arabika
NESCAFE Superiore 1 kg Zrnkova kava 100% Arabika Cena je za 1kg
Zrnková káva 2 kg
Zrnková káva 2 kg